- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.201
canım sütün yağını almıyorsa yogurdun güzel kaymağı çıkıyorAy evet Zeyno ben topluyorum ama baya uzun sürer böyle
Bizim öyle çok olmuyor sen yap bakalımcanım sütün yağını almıyorsa yogurdun güzel kaymağı çıkıyor
Ben 7 kg süt mayalıyorum baya kaymağı oluyor 2 kere mayalasam birde cocuklara içirmelik kaynatıyorum onları da koyarsam olur bır kerelik
az kaldı inşallah düzeninizi kurarsınızGünaydın kızlar.Kahvaltı edecegız oğlumla.Artık evine gitsem düzenimizi kursamErişte yapımı devam ediyor.
Ayyyy bayılırım bol limonlu tuzlu sodayaPost-market sendromlu bir gün geçirdim. Artik market alisverisi sonrasi bende sendrom gelişti
Stokcu eşim sağolsun 2 kg somon, 2 kg biftek, 3 kg tavuk, 6 tane ekşi mayali ekmek, süt, yumurta, meyve, sebze, kuruyemis, dondurma almış $200 markete gömmüş
Buzdolabini, dondurucuyu temizledim yerleştirdim. Etleri ayırdım paketledim dondurucuya attim. Ekmekleri tek tek dilimledim dondurucuya attım. Buzdolabini yine tetris gibi yerleştirdim. Şükür Allah eksikliğini göstermesin
Fırında somon yaptık kızım da yedi. Bugun ogleden sonraki uykusuna yatmadı yaramaz, 7 saat ayakta kaldı. Yemekten sonra hemen koştur koştur banyosunu yaptırıp gece uykusuna yatırdım.
Kendime bol limonlu tuzlu maden suyu yaptım. II. Dunya savaşı belgeseli izliyorumgeceye halley ve dondurmayla devam edeceğim.
orda da cokmuşAyyyy çok kötü yA burada dün çarşıya gittik pişman oldum biz bu kafa ile birşey yapamayız kurtuluş zor
Benim bu sene salçam var annemler yaptı şimdi kuruyorGünaydın
Kolay gelsin kızlar salça yapmak kolay değil
Biz adanadan sipariş ettik bakalım inş. Güzel gelir
Un süt su tuz yumurta koyuyorum annem birazdan foto atayımaz kaldı inşallah düzeninizi kurarsınız
Erişte nasıl yapıyorsunuz hazır paket alıyorum cocuklar çok seviyor becerebilsem biraz da ben yapsam
canım salçanın resmini atar mısın biber salçası yalnızBenim bu sene salçam var annemler yaptı şimdi kuruyor
Batman çok fena Malatya çok fena olmuşorda da cokmuş
Böyle canım bizim salçamızcanım salçanın resmini atar mısın biber salçası yalnız
İlk kez ordan istedim çok övdü arkadaşlar burda salça koyu koyu cıvık değil umarım oradada öyledir
güzel görünüyor canımBöyle canım bizim salçamız
Rica ederim kilosunu ne kadara aldınızgüzel görünüyor canım
Burda da bu kıvamda
Teşekkür ederim foto için
25 dediler canımRica ederim kilosunu ne kadara aldınız
ya marifet bunu kesmekte sanırım minik minik elinize sağlık
erişte harika görünüyorDün yaptığımız salça kızlar
Bizim burda kurutulmuyor çok sıcak olmuyor çünkü kaynatıyoruz
Birde kurumuş eriştelerim
10 tane daha yapıcam