- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.221
Evet domates salçası canımerişte harika görünüyor
Salca domates salçası sanırım
Birazda güneşte dursa suyu çekilse daha iyi olur ve rengide daha güzel oluyor afiyet olsun şimdiden
kızlar teyzemin testi pozitif cıkmıs
annemde bu hafta düğün var diyo hâlâ
gidemezsin hiç bi yere dedim bence kaçamıycaz bu virüsten
Bide anlamıyorum teyzem pozitif enişte ve cocuklar negatif cıkmıs kayınvalidesi de pozitif. şimdi enişte negatif diye dışarı cıkar sonucta tasıyıcı durumda bence vakalar söylenende katbekat fazla
Offfffkızlar teyzemin testi pozitif cıkmıs
annemde bu hafta düğün var diyo hâlâ
gidemezsin hiç bi yere dedim bence kaçamıycaz bu virüsten
Bide anlamıyorum teyzem pozitif enişte ve cocuklar negatif cıkmıs kayınvalidesi de pozitif. şimdi enişte negatif diye dışarı cıkar sonucta tasıyıcı durumda bence vakalar söylenende katbekat fazla
sagol canım gitmez artık inşallahEvet domates salçası canım
9 saat kaynattık
Sıcak sıcak kapattık bir daha güneşe koyulmaz canım kaynadığı için
Bizimkide böyle işte
Scss94 çok geçmiş olsun canım düğünler büyük tehlike gitmesin annen
sağol canım amiin bende anlamıyorum nası oluyo ki öyle hem cok çabuk bulasıyo hem evdekilere bulaşmıyo nası olur ki öylegeçmiş olsun canım umarım rahat atlatırlar. Annemin komşusu pozitif çıkmıştı evde devamlı temas ettiği eşi ve çocukları negatif çıkmışlardı, nasıl oluyor ben de anlamıyorum.
dediğin gibi taşıyıcı çok fazla dışarda allah sonumuzu hayır etsin
nasıl acar mısın pureAynı ruju kullanan 35 kadın Corona olmuş
Düğüne giderken 35 tane kadın 1 ruju kullanmış hepsi aynı ruju sürmüş yani.nasıl acar mısın pure
Bir ruju 35 kadın mı kullanmış
1 cay br sütCok geçmiş olsun cnmScss94
tuce_tuce Siirt’ te ki tanıdığımız birçok Öğretmen suan korona dikkat edin kendinize cok kötüymüş orası
Zeynolin44 cnm senin efsane bi pizza hamuru tarifin vardı sana zahmet bi daha yazarmısin Show yapacağım akrabalara
pure hazel 35 kadın 1 ruj nasıl bir yokluk nasıl bir dikkatsizlik
güler misin ağlar mısınDüğüne giderken 35 tane kadın 1 ruju kullanmış hepsi aynı ruju sürmüş yani.
Akşam haberlerde çıkar kesin
Teşekkürler cnm1 cay br süt
1 cay br su
1 pk kuru maya yaş da olur
1 yemek kş şeker
1 yemek kş sıvıyağ
1 tatlı kş tuz
Un
Hamur yumuşak olsun
Kalın bir hamur istemiyorsan canım maya miktarını azaltabilirsin
Bu ölçülerle 1 tepsi çıkar
Sosuna salça ,domates rendesi,ketçap,sıvıyağ,kekik,pulbiber ve çok az tuz koyuyorum
Hamuru açıp bu sosu sürüyorum sonra istediğin malzemelerle döşe
180 derecede yarım saatte pişer
aklıma annemler geldi teyzemin düğün fotoğrafları var baya kalabalıklar hepsinde aynı rujDüğüne giderken 35 tane kadın 1 ruju kullanmış hepsi aynı ruju sürmüş yani.
Akşam haberlerde çıkar kesin
sağol canım ❤ diyete devam mııCok geçmiş olsun cnmScss94
tuce_tuce Siirt’ te ki tanıdığımız birçok Öğretmen suan korona dikkat edin kendinize cok kötüymüş orası
Zeynolin44 cnm senin efsane bi pizza hamuru tarifin vardı sana zahmet bi daha yazarmısin Show yapacağım akrabalara
pure hazel 35 kadın 1 ruj nasıl bir yokluk nasıl bir dikkatsizlik