- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.161
Evet canım o domatesSelam kızlar sizleri takip edemedim herkese güzel bir hafta sonu olsun maaşlarınız bereketli olsun :)
Domates konservesini yumurta gibi olan domateslerden mi yapıyorsunuz?
kilosu 2TL den 25 kilo aldım.
26 TL fırın kağıdı ve 4 adet buzdolabı poşeti aldım
Arkadaşlar ile kahvaltıya gittik biz ödedik 180tl
Araba yıkatma 55 TL
Pazarda 155tl harcadık.
buzluk doldu artık sarımsak dışında bir şey atmam buzluğa. Anneme 1200tl vermiştim bilezik alırken , maaşından çekip verince ben de bir hışmını ev harçlığı ayırıp altın alacağım. Annem de bende zarar ettik bileziklerden.... uzun vadede toparlar.
Doğudan ayrılış yapanların tazminatları EFT ile hesaplara geçecekmiş o yüzden pazartesi olacakmış en azından eşim siirt için öyle yaptı sizin durum da ondan mı acaba dedim .Gercekmi kız yazsana özelden çok moralim bozuldu bugun
Eşim diyor ki yan ödemeler düşmüştür kaç TL eksik yazsana biGercekmi kız yazsana özelden çok moralim bozuldu bugun
Bereketli olsun şekerimKızlar bir yarım 1 çeyrek 770 TL den çeyrek altın
2000 istiyorduk eşim 1850 ye verelim iyi insan olsunlar ödemeleri düzenli olsun yeter dedi 150 de aidatı var.En az 2 yıl oturmayı düşünüyoruz dedi sen kaça verdin canımİnş iyi insanlardır.Bizimkide kadın öğretmen adam jandarmada çalışıyormuş emekli olacakmış ön bloktan almış onlar bitince çıkacak 1 yıl kalacak sanırım.Kaça verdin kiraya?
Çok geçmiş olsun canımKızlar akşam akşam başıma iş açtım
Elimi kestim bıçakla, baya derin kesildi
Hastaneye gittik hemen pansuman yapıldı sarıldı vs
18 TL pansuman ücreti
15 TL oğlana BİM’den güneş gözlüğü bir de dondurma almıştım akşamüstü
günün harcamaları bunlar oldu
Teşekkür ediyorum canımBereketli olsun şekerim
Bizde 1600e verdik 200aidat var ondanda kurtulduk.2000 istiyorduk eşim 1850 ye verelim iyi insan olsunlar ödemeleri düzenli olsun yeter dedi 150 de aidatı var.En az 2 yıl oturmayı düşünüyoruz dedi sen kaça verdin canım
Hayırlı olsun inşallah zamanında öderler komşularımıza iyi komşu olurlar ben çok seviyorum komşularımıBizde 1600e verdik 200aidat var ondanda kurtulduk.
Amin inşHayırlı olsun inşallah zamanında öderler komşularımıza iyi komşu olurlar ben çok seviyorum komşularımı
Starbuck diyorum duydun muHeyecanlandım bak şimdi söyle hemenn
Kizzz o doğru mu arkadaşım dedi barden de acilmiş yok artık dedimStarbuck diyorum duydun mu
Kızzzzz doğru valla pazartesi gidiyoruz bizKizzz o doğru mu arkadaşım dedi barden de acilmiş yok artık dedim
Cidden doğrumu
Onu blendar yapacakmışım sonra buzlu su dökecekmişim filan zor değil aslında video izledim yaparken yine bakacağımsonra ne yapacaksın
Teşekkür ediyorum canımİyi geceler herkese
uzun bir aradan sonra ilk kez 0 harcama
pure hazel tuce_tuce bereketli olsun altınlarınız
strawberry_cake Ben de üzülüyorum oğluna
Benim eve de yakın ayyy pek hoşuma gitti bu haberKızzzzz doğru valla pazartesi gidiyoruz bizbeni kes evde durmam artık .