Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi akşamlar kızlar bugün komsularimizin yazlığına davetliydik çok güzel geçti. Mangal yaptık gol manzarasinda çok iyi geldi. Bahceden biber domates ve elma verdiler sagolsunlar. Yarin esim il disina cikiyor araba icin. Annem az once aradi yarin aile dostlarimizla piknige gidecez isin yoksa senide alacagiz dedi tamam dedim. Dogasi cok guzel olan bir ilceye gidecegiz cok hevesliyim simdiden. Bu arada oğlum kriz geçirdi yine biz ordayken aralıksız bir saat boyunca ağladı yerlere atti kendini. Herkes şok oldu hep mi böyle dediler sık sık oluyor dedim. Yaşlı bir teyze vardı görmüş geçirmiş bir kadın normal değil bu halleri bu çocuğun üzerinde durun dedi. Içim yandı oğlum böyle olduğunda kendini kaybediyor güçten düşüyor ağlamaktan eli ayağı boşalıyor sonunda. Insallah bir an önce geçer bu halleri 🤲
Cocugun profesyonel yardıma ihtiyacı olabilir mi? Ben cok öncesini bilmiyorum ama cocuk psikiyatristine veya pedagoga götürdünüz mü hiç?

Selam kızlar
Salçalar bitti allah yemeyi nasip etsin
127 kavonoz oldu
Zeynolin44 Zeynolin44 halletik canım çok şükür bir lafıma alınmış
zerya271210 zerya271210 çok geçmiş olsun canım
pure hazel pure hazel berektli olsun canım
tuce_tuce tuce_tuce seninkileride allah yemeyi nasip etsin Canım ağız tadıyla inş
okyonus okyonus erişteler şahane oluyor ya çok lezzetli ben 18 adet yufkadan yapmıştım ama bir 10 tane daha yapmayı düşünüyorum tekrar
Sizinkileride allah yemeyi nasip etsin inş
🤗🤗🤗
Amin canım benim inş 😍

Selam kızlar
Salçalar bitti allah yemeyi nasip etsin
127 kavonoz oldu
Zeynolin44 Zeynolin44 halletik canım çok şükür bir lafıma alınmış
zerya271210 zerya271210 çok geçmiş olsun canım
pure hazel pure hazel berektli olsun canım
tuce_tuce tuce_tuce seninkileride allah yemeyi nasip etsin Canım ağız tadıyla inş
okyonus okyonus erişteler şahane oluyor ya çok lezzetli ben 18 adet yufkadan yapmıştım ama bir 10 tane daha yapmayı düşünüyorum tekrar
Sizinkileride allah yemeyi nasip etsin inş
🤗🤗🤗
Teşekkür ederim canım sağolasın 🙏

Post-market sendromlu bir gün geçirdim. Artik market alisverisi sonrasi bende sendrom gelişti 😳

Stokcu eşim sağolsun 2 kg somon, 2 kg biftek, 3 kg tavuk, 6 tane ekşi mayali ekmek, süt, yumurta, meyve, sebze, kuruyemis, dondurma almış $200 markete gömmüş 😦

Buzdolabini, dondurucuyu temizledim yerleştirdim. Etleri ayırdım paketledim dondurucuya attim. Ekmekleri tek tek dilimledim dondurucuya attım. Buzdolabini yine tetris gibi yerleştirdim. Şükür Allah eksikliğini göstermesin 🙏

Fırında somon yaptık kızım da yedi. Bugun ogleden sonraki uykusuna yatmadı yaramaz, 7 saat ayakta kaldı. Yemekten sonra hemen koştur koştur banyosunu yaptırıp gece uykusuna yatırdım.

Kendime bol limonlu tuzlu maden suyu yaptım. II. Dunya savaşı belgeseli izliyorum🤪 geceye halley ve dondurmayla devam edeceğim.

Kızlar burda vaka çok fazla
Kv apartmanında bile var 😢😢😢
Sağımız solumuz dolu
Aşı üretime geçmiş ne kadar doğru ve güvenilir bilemiyorum

Herkese grip aşısı öneriyorlar
Yaşlı ve kronik hastalığı olanlara hem grip hem zatürre aşısı öneriliyor
Eşim salı günü kv zatüree aşısı yaptıracak defalarca zatüree olup hastanede yattı 80 yaşında korona olursa kurtulması zor kv 😥😥

tuce_tuce tuce_tuce tereyağını aklıma soktun 😂😂
Kaymak toplayıp deneyeceğim baktım videolara yapımı kolay ama 1 kg kaymak olmalı yarım kilo tereyağı için

Anladığım kadarıyla hem yoğurt hem süt kaymağı ile yapılabiliyor
Ay evet Zeyno ben topluyorum ama baya uzun sürer böyle 🤣

Kızlar burda vaka çok fazla
Kv apartmanında bile var 😢😢😢
Sağımız solumuz dolu
Aşı üretime geçmiş ne kadar doğru ve güvenilir bilemiyorum

Herkese grip aşısı öneriyorlar
Yaşlı ve kronik hastalığı olanlara hem grip hem zatürre aşısı öneriliyor
Eşim salı günü kv zatüree aşısı yaptıracak defalarca zatüree olup hastanede yattı 80 yaşında korona olursa kurtulması zor kv 😥😥
Ayyyy çok kötü yA burada dün çarşıya gittik pişman oldum biz bu kafa ile birşey yapamayız kurtuluş zor 😔

Günaydın babamız nöbete gitti normalde yarın sabah gelmesi lazım . Ama tayine giden personelin tazminatlarını eft yapacakmış kesin gelmez🙄 neyse akşama kahve içmeye gideceğiz heyecan yaptım görmemişler gibi ama görmedik ne yapayım ya 1.5 senedir içmedim🙀. Evi çok detaylı süpürmem lazım siyahları makinaya atarım sil süpür yaparım ☺️Dolapta ton balığım yeşilliğim var makarnamda var dünden yeterli . Bebeğe de kıymalı semizotu yemeği yoğurt ve tarhana çorbası gece maması onunda menü hazır 😋

X