Bugün ne aldin kaç tl harcadin

erişte harika görünüyor
Salca domates salçası sanırım
Birazda güneşte dursa suyu çekilse daha iyi olur ve rengide daha güzel oluyor afiyet olsun şimdiden
Evet domates salçası canım
9 saat kaynattık
Sıcak sıcak kapattık bir daha güneşe koyulmaz canım kaynadığı için
Bizimkide böyle işte😌
Scss94 Scss94 çok geçmiş olsun canım düğünler büyük tehlike gitmesin annen

kızlar teyzemin testi pozitif cıkmıs 😢
annemde bu hafta düğün var diyo hâlâ 😤😤
gidemezsin hiç bi yere dedim bence kaçamıycaz bu virüsten
Bide anlamıyorum teyzem pozitif enişte ve cocuklar negatif cıkmıs kayınvalidesi de pozitif. şimdi enişte negatif diye dışarı cıkar sonucta tasıyıcı durumda bence vakalar söylenende katbekat fazla 🙄

geçmiş olsun canım umarım rahat atlatırlar. Annemin komşusu pozitif çıkmıştı evde devamlı temas ettiği eşi ve çocukları negatif çıkmışlardı, nasıl oluyor ben de anlamıyorum.

dediğin gibi taşıyıcı çok fazla dışarda allah sonumuzu hayır etsin

kızlar teyzemin testi pozitif cıkmıs 😢
annemde bu hafta düğün var diyo hâlâ 😤😤
gidemezsin hiç bi yere dedim bence kaçamıycaz bu virüsten
Bide anlamıyorum teyzem pozitif enişte ve cocuklar negatif cıkmıs kayınvalidesi de pozitif. şimdi enişte negatif diye dışarı cıkar sonucta tasıyıcı durumda bence vakalar söylenende katbekat fazla 🙄
Offfff

Şuraya gelip 2 kelime yazamaz oldum bayılacağım valla bakın . Bebek mama sandalyesindeydi bende arkadaşımla 1 sn telefon konuşuyordum yanındaydım anında ayağa kalktı zor yetiştim gidiyordu tutmasam Tutunca laf saydı bana resmen bağırdı öyle . Evi süpürdüm bebeğe 2 çeşit yemek pişirirdim uyuttum birşey atıştırıyorum işim çok uyanmasın dinlensin diye yanından kalkamıyorum

geçmiş olsun canım umarım rahat atlatırlar. Annemin komşusu pozitif çıkmıştı evde devamlı temas ettiği eşi ve çocukları negatif çıkmışlardı, nasıl oluyor ben de anlamıyorum.

dediğin gibi taşıyıcı çok fazla dışarda allah sonumuzu hayır etsin
sağol canım amiin bende anlamıyorum nası oluyo ki öyle hem cok çabuk bulasıyo hem evdekilere bulaşmıyo nası olur ki öyle

Cok geçmiş olsun cnm Scss94 Scss94
tuce_tuce tuce_tuce Siirt’ te ki tanıdığımız birçok Öğretmen suan korona dikkat edin kendinize cok kötüymüş orası
Zeynolin44 Zeynolin44 cnm senin efsane bi pizza hamuru tarifin vardı sana zahmet bi daha yazarmısin Show yapacağım akrabalara 🤣🤣
pure hazel pure hazel 35 kadın 1 ruj nasıl bir yokluk nasıl bir dikkatsizlik

Cok geçmiş olsun cnm Scss94 Scss94
tuce_tuce tuce_tuce Siirt’ te ki tanıdığımız birçok Öğretmen suan korona dikkat edin kendinize cok kötüymüş orası
Zeynolin44 Zeynolin44 cnm senin efsane bi pizza hamuru tarifin vardı sana zahmet bi daha yazarmısin Show yapacağım akrabalara 🤣🤣
pure hazel pure hazel 35 kadın 1 ruj nasıl bir yokluk nasıl bir dikkatsizlik
1 cay br süt
1 cay br su
1 pk kuru maya yaş da olur
1 yemek kş şeker
1 yemek kş sıvıyağ
1 tatlı kş tuz
Un
Hamur yumuşak olsun
Kalın bir hamur istemiyorsan canım maya miktarını azaltabilirsin
Bu ölçülerle 1 tepsi çıkar

Sosuna salça ,domates rendesi,ketçap,sıvıyağ,kekik,pulbiber ve çok az tuz koyuyorum
Hamuru açıp bu sosu sürüyorum sonra istediğin malzemelerle döşe

180 derecede yarım saatte pişer

1 cay br süt
1 cay br su
1 pk kuru maya yaş da olur
1 yemek kş şeker
1 yemek kş sıvıyağ
1 tatlı kş tuz
Un
Hamur yumuşak olsun
Kalın bir hamur istemiyorsan canım maya miktarını azaltabilirsin
Bu ölçülerle 1 tepsi çıkar

Sosuna salça ,domates rendesi,ketçap,sıvıyağ,kekik,pulbiber ve çok az tuz koyuyorum
Hamuru açıp bu sosu sürüyorum sonra istediğin malzemelerle döşe

180 derecede yarım saatte pişer
Teşekkürler cnm 🥰

Herkese merhabalar💙
Bu rota aşısı 1 hafta sonra huzursuzluk yaparmı acaba bebiş 3 gündür çok fena sürekli ağlıyor uyutmak okadar zorki kan ter içinde kalıyorum dün tam.6 saat boyunca uyumadan kucagimdaydi ve sürekli ağladı😰eşimde izne çıkacağı için bikac gündür yoğun ve aksam çalışıyor perişanım.nesi var yada neden böyle oldu anlamadım😪

Bu Arada letgodan ekmek yapma mak.sattim aklıma geldi evde kalabalık yapıyor ve 2 kez kullandım sadece 320 tl ye sattım.hayatimizda ilk kez bisey sattik.hep ihtiyaci olana yada kullanacak birilerine verirdik boyle kullanmadigimiz seyleri.Birde ses sistemi var yine hiç kullanmıyoruz ayak altında yerde duruyor temizlikte bana çile oluyor onada 150 yazdık 2 alıcı var yarına alırlarsa eğer ıkisinin parasıyla 1gr altın alcam.Esim hiç altın almayi sevmezdi nakit dursun derdi yada karta yatıralım falan derdi şimdi kendisinin altın alma hevesi geldi😀iş yerinde sevdiği arkadaslari altın alıyormuş hep anlatıyorlarmış karlliymiş altın almak diyor😀O gazla gecen hafta 3 çeyrek almıştı zaten 😁
Salı günü iskenderun adana mersin osmaniye ve antakya taraflarına gidiyoruz inşallah..
karadenizden güneydoğuya 12-13saat yol yapıcaz inşallah bebekle arka koltukta verecegim mücadelede başarılı olurum çok amin😀
Oralardan salcalarimizi kuruyemislerimizi kür patlıcan biber baharat v.s alırız kisliklarimiz hazır olur inşallah.
Difrizede biraz atacaklarım var onlarida artık izin dönüşü hallederim inşallah
Yarın 6 ay sonra ilk kez eğitim için iş yerime gideceğim insan içine çıkacağım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim🙇‍♀️

Çok yoruldum yA çok sinir geldi üzerime bi sakince yapmam gereken şeyleri yapamıyorum . Bebek arabası arabanın bagajında kalmıştı bebek dışarı için ağladı çöp atmak için kapıyı açıyorum kapattım diye ağlıyor durum üf . Saat geç oldu gidecek yer yok orduevinde her yer kapalı nereye götüreyim ki saat geçmese orduevine parka götürürdüm. Balkondan Demir’den tutunup arabalara bakıyor filan . Yoruldum görümcem aradı diyor ki onun mama sandalyesinde kalkacağını tahmin ettim birkaç gün önce de anneme dedim kemeri taksınlar diye. İçimden bi sen akıllısın bunu bi biz düşünemedik dedim zaten yorgunum boş çene anca . 60 TL aidat yolladım . Toz alıp wc temizleyip çamaşır asıp çay koyacağım . Gidip bir tur ağlayayım bari

X