- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.181
Cocugun profesyonel yardıma ihtiyacı olabilir mi? Ben cok öncesini bilmiyorum ama cocuk psikiyatristine veya pedagoga götürdünüz mü hiç?Iyi akşamlar kızlar bugün komsularimizin yazlığına davetliydik çok güzel geçti. Mangal yaptık gol manzarasinda çok iyi geldi. Bahceden biber domates ve elma verdiler sagolsunlar. Yarin esim il disina cikiyor araba icin. Annem az once aradi yarin aile dostlarimizla piknige gidecez isin yoksa senide alacagiz dedi tamam dedim. Dogasi cok guzel olan bir ilceye gidecegiz cok hevesliyim simdiden. Bu arada oğlum kriz geçirdi yine biz ordayken aralıksız bir saat boyunca ağladı yerlere atti kendini. Herkes şok oldu hep mi böyle dediler sık sık oluyor dedim. Yaşlı bir teyze vardı görmüş geçirmiş bir kadın normal değil bu halleri bu çocuğun üzerinde durun dedi. Içim yandı oğlum böyle olduğunda kendini kaybediyor güçten düşüyor ağlamaktan eli ayağı boşalıyor sonunda. Insallah bir an önce geçer bu halleri
Aşırı görmemiş bir kadın oldum ben 3 senedeBenim eve de yakın ayyy pek hoşuma gitti bu haber
Görün ne haldeyiz bi starbucks bile nasıl heyecanlandırdı bizi
Amin canım benim inşSelam kızlar
Salçalar bitti allah yemeyi nasip etsin
127 kavonoz oldu
Zeynolin44 halletik canım çok şükür bir lafıma alınmış
zerya271210 çok geçmiş olsun canım
pure hazel berektli olsun canım
tuce_tuce seninkileride allah yemeyi nasip etsin Canım ağız tadıyla inş
okyonus erişteler şahane oluyor ya çok lezzetli ben 18 adet yufkadan yapmıştım ama bir 10 tane daha yapmayı düşünüyorum tekrar
Sizinkileride allah yemeyi nasip etsin inş
Ay rica ederim kuzum, sağolasınGeçmiş olsun zerya ben kaçırmışım kusura bakma yaaa
Sağolasın canım benimÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım sağolasınSelam kızlar
Salçalar bitti allah yemeyi nasip etsin
127 kavonoz oldu
Zeynolin44 halletik canım çok şükür bir lafıma alınmış
zerya271210 çok geçmiş olsun canım
pure hazel berektli olsun canım
tuce_tuce seninkileride allah yemeyi nasip etsin Canım ağız tadıyla inş
okyonus erişteler şahane oluyor ya çok lezzetli ben 18 adet yufkadan yapmıştım ama bir 10 tane daha yapmayı düşünüyorum tekrar
Sizinkileride allah yemeyi nasip etsin inş
Aizbde güneşte kurutuyorsunuz iyice değil mi.Günaydın kızlar,
Iş dolu bir gün beni bekler, domates salçası yapacağız
Yaptiklariniz, aldıklarınız bereketli olsun
Ay evet Zeyno ben topluyorum ama baya uzun sürer böyletuce_tuce tereyağını aklıma soktun
Kaymak toplayıp deneyeceğim baktım videolara yapımı kolay ama 1 kg kaymak olmalı yarım kilo tereyağı için
Anladığım kadarıyla hem yoğurt hem süt kaymağı ile yapılabiliyor
Ayyyy çok kötü yA burada dün çarşıya gittik pişman oldum biz bu kafa ile birşey yapamayız kurtuluş zorKızlar burda vaka çok fazla
Kv apartmanında bile var
Sağımız solumuz dolu
Aşı üretime geçmiş ne kadar doğru ve güvenilir bilemiyorum
Herkese grip aşısı öneriyorlar
Yaşlı ve kronik hastalığı olanlara hem grip hem zatürre aşısı öneriliyor
Eşim salı günü kv zatüree aşısı yaptıracak defalarca zatüree olup hastanede yattı 80 yaşında korona olursa kurtulması zor kv