Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cocugun profesyonel yardıma ihtiyacı olabilir mi? Ben cok öncesini bilmiyorum ama cocuk psikiyatristine veya pedagoga götürdünüz mü hiç?

Amin canım benim inş

Teşekkür ederim canım sağolasın

Post-market sendromlu bir gün geçirdim. Artik market alisverisi sonrasi bende sendrom gelişti

Stokcu eşim sağolsun 2 kg somon, 2 kg biftek, 3 kg tavuk, 6 tane ekşi mayali ekmek, süt, yumurta, meyve, sebze, kuruyemis, dondurma almış $200 markete gömmüş

Buzdolabini, dondurucuyu temizledim yerleştirdim. Etleri ayırdım paketledim dondurucuya attim. Ekmekleri tek tek dilimledim dondurucuya attım. Buzdolabini yine tetris gibi yerleştirdim. Şükür Allah eksikliğini göstermesin

Fırında somon yaptık kızım da yedi. Bugun ogleden sonraki uykusuna yatmadı yaramaz, 7 saat ayakta kaldı. Yemekten sonra hemen koştur koştur banyosunu yaptırıp gece uykusuna yatırdım.

Kendime bol limonlu tuzlu maden suyu yaptım. II. Dunya savaşı belgeseli izliyorum geceye halley ve dondurmayla devam edeceğim.

Kızlar burda vaka çok fazla
Kv apartmanında bile var
Sağımız solumuz dolu
Aşı üretime geçmiş ne kadar doğru ve güvenilir bilemiyorum

Herkese grip aşısı öneriyorlar
Yaşlı ve kronik hastalığı olanlara hem grip hem zatürre aşısı öneriliyor
Eşim salı günü kv zatüree aşısı yaptıracak defalarca zatüree olup hastanede yattı 80 yaşında korona olursa kurtulması zor kv

Ay evet Zeyno ben topluyorum ama baya uzun sürer böyle

Ayyyy çok kötü yA burada dün çarşıya gittik pişman oldum biz bu kafa ile birşey yapamayız kurtuluş zor

Günaydın babamız nöbete gitti normalde yarın sabah gelmesi lazım . Ama tayine giden personelin tazminatlarını eft yapacakmış kesin gelmez neyse akşama kahve içmeye gideceğiz heyecan yaptım görmemişler gibi ama görmedik ne yapayım ya 1.5 senedir içmedim. Evi çok detaylı süpürmem lazım siyahları makinaya atarım sil süpür yaparım Dolapta ton balığım yeşilliğim var makarnamda var dünden yeterli . Bebeğe de kıymalı semizotu yemeği yoğurt ve tarhana çorbası gece maması onunda menü hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…