Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah oğlunuzu diyesim geldi :)

Belli olunca verseydın keske çok bekledin tayin için.Bizim çok geç sonuçlanıyor ben geçen sefer 2.5ay beklemiştim.Bende hemen verirdim ama bizim yer belli olamadı ben boşuna 2 ay bekledim.Pazartesi günü eşim izmire geçiyor sözde Eylül’de ataması izmire yapılacakmış görevlendirme ile gidecekmiş şimdilik.Atama olmadan lojmanda olmuyor ataması yapılmazsa kiralık ev bulacak lojman baksak çok yığılma varmış hayırlısı bakalım bizimde karışık durumlar.Cocuga kayınvalide bakacak şimdilik tek belli olan o

Geçerli bir dilekçe yazamıyor mu.
Derdini tam anlattığı bir dilekçe.

Geçerli bir dilekçe yazamıyor mu.
Derdini tam anlattığı bir dilekçe.
Birlik olarak gittikleri için bir sürü kişi var aynı durumda.Münferit atama olacak dediler 3 kez atama oldu ama bize hala yok.Dun tayin subayıyla yine görüştük Eylül’e atama yapmak için çalışıyoruz demişler öyle bekliyoruz işte.Benim tayinde belli değil eve bu ayda kira yatıracağız mecbur.Agustos lojman dağıtımını kaçıyoruz Eylül’e nasip

vardır bunda da bir hayır diyorum elim kolum bağlı atama yapacak personel karantinaya alınmış bakalım daire başkanı başkasına görev verir ya da evden bağlansın yazsın derse iyi ihtimal haftaya yetişir beklesin personel gelince yazılır derse 2 hafta sonra yazı yazılır

Kızlar eve gidince dolmalık biber ve patlıcan yapacağım
Biz hiç kurutma yapmayız nemli diye
Direk güneşe mi asiyorsunuz yoksa gölge de az güneş vurarak mi kurutuluyor

Öğretmen arkadaşlar,
Seminerler yüz yüze olacak gibi görünüyor,kesin açıklama yok ama büyük ihtimal öyle.
Hayırlı olsun.
Uzun bir aradan sonra arkadaşları okulu ekibi görmek güzel olacak

valla bahcede yaparız diye düşünüyorum. Açıkçası istiyorum çok sıkıldım.

Bence de bahçede yapılır.
Havalar iyi.
Bakalım 21 eylülden sonra nasıl bir düzen olacak sınıflarda.

Bir de seminerlerde kaçıncı sınıflari alacağımız falan belli olur sanırım çünkü 31 Ağustos'ta dersler başlayacak online.
ona göre konu anlatımları hazırlamam lazım ,soru ,test ,çalışma kağıtları şimdiden hazırlamalıyım.

Öğretmen arkadaşlar,
Seminerler yüz yüze olacak gibi görünüyor,kesin açıklama yok ama büyük ihtimal öyle.
Hayırlı olsun.
Uzun bir aradan sonra arkadaşları okulu ekibi görmek güzel olacak
Vallahi okulu özledim okula bı hafta da olsa gitmek hepimize iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…