- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.001
Haydi bakalım sana güveniyorum ben hoşgeldin şekerimbırakacağımm deneyeceğimmmm denemeyi deneyeceğimmmm sözzz
Sağlıkla mutlulukla kavuşun bebeğinizeMerhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Yok canım henüz yapmadık, yetiştinGeç kalmışımmm yaptınız mı
Aynı beninternet alışverişi bağımlılığım var eşim idari izinli aylardır evde ama haftada en az 2 kargo sokuşturuyorum eve market hariç dışarı çıkmıyorum pek napacaksam o ürünleri onu hiççç bilmiyorum
Canım tebrikler :) sağlıkla kucağınıza alın inşMerhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Ahhhh kıyamammm ona yaa05:30 uyandık bebek birşey yemedi 06:30 emdi uyudu . Eşim işe giderken peşine ağladı şuan baba baba diye ağlıyor
Hoş geldinizbırakacağımm deneyeceğimmmm denemeyi deneyeceğimmmm sözzz
Sanki babası doğurduAhhhh kıyamammm ona yaa
Bir dönem böyle oluyor ama benim kızda aglardı babası giderken hatta eve gelenin arkasından ağladı bir süre sonra hep anlattım akşam gelicek baba, gelenler misafir yine ziyarete gelecekler falan derken arkalarından el salladık hep alıştıSanki babası doğurdu3 gündür böyle baba gidince ağlıyoruz artık o görmeyecek babanın gittiğini
Sanki babası doğurdu3 gündür böyle baba gidince ağlıyoruz artık o görmeyecek babanın gittiğini
Bir dönem böyle oluyor ama benim kızda aglardı babası giderken hatta eve gelenin arkasından ağladı bir süre sonra hep anlattım akşam gelicek baba, gelenler misafir yine ziyarete gelecekler falan derken arkalarından el salladık hep alıştı
Hoşgeldiniz kendinizden bahsedermisiniz?selam bu forum hoşuma gitti size katılmaya karar verdim umarım beni de birikimci kadınlardan yaparsınız size güveniyorum