Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Sağlıkla mutlulukla kavuşun bebeğinize🥰

internet alışverişi bağımlılığım var eşim idari izinli aylardır evde ama haftada en az 2 kargo sokuşturuyorum eve market hariç dışarı çıkmıyorum pek napacaksam o ürünleri onu hiççç bilmiyorum
Aynı ben🙄 tüm kargocular tanırdı beni, boyumca koliler gelirdi 😅
Alisveris sitelerine girme, kampanya mailleri geliyorsa iptal et gelmesin. Minimalizm takip et biraz.

Selam kızlar, cok yorgunum.

Bugun kizimin ateşi vardi neden oldu bilemiyorum onunla uğraştık biraz. En sevdigi yemekleri bile yemedi, mama içmedi. Anne sutu zaten birkac yudum alıyor. Aç aç gece uykusuna yattı.

Eşim evi süpürdü ben de yerleri silip toz aldım. Etli bezelye pilav yaptim, cacik yapacaktim ona bile üşendim. Ankaradayken 180 m2 evi temizlerdim. Yemek yapmaya üşenmezdim, isyerine götürecek yemeğimi bile haftalık yapardim hic boyle yorulmazdim. Butun gun cocukla ugrasmak boyle yapti sanırım 😔

Kızımı yatırdım Çay yaptım 3 tane Halley gömdüm 🤭2017 de Masum diye bi dizi yayınlanmış kaçırmışım. 8 bölüm sadece. Haluk Bilginer, Ali Altay, Okan Yalabik falan oynuyor hepsini cok severim. Onun son bölümünü izliyorum, cok beğendim.

Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Canım tebrikler :) sağlıkla kucağınıza alın inş

Herkese günaydınlar sabah erken kalkınca parka yürüyüşe gittim.
Marketten bulaşık mak temizleyici ve tablet
Lavabo açıcı
Maya 2 adet
Nişaşta
Böğürtlen
Sleepy ıslak mendil 6 adet
122tl
Yaş pasta 80tl (güya diyetteyim )
300tl benzin
kapıcıyı çıkardık Eylül de aidat 225 e düşecek. Kışın kapıcı dairesinin doğalgazını ödemeyeceğiz kısmetse :)
Ev süpürdüm dün biraz bugün devam edeceğim.

Günaydın
Ufaklık dün gece 9da uyudu sabah 6ya kadar deliksiz uyudu maşallah. Erken kalktık ama ben de dinlenmiş oldum. Buradan anlıyoruz ki köfte doyurucu olmuş. Acıkmadı bebe :)
Bugün evlilik yıldönümümüz. Sanal marketten sipariş verdim. 120₺. Et, biraz sebze, ve bebek bezi aldım. Başka harcamam olmaz inşallah gün içinde.

Sanki babası doğurdu 😄 3 gündür böyle baba gidince ağlıyoruz artık o görmeyecek babanın gittiğini
Bir dönem böyle oluyor ama benim kızda aglardı babası giderken hatta eve gelenin arkasından ağladı bir süre sonra hep anlattım akşam gelicek baba, gelenler misafir yine ziyarete gelecekler falan derken arkalarından el salladık hep alıştı

Sanki babası doğurdu 😄 3 gündür böyle baba gidince ağlıyoruz artık o görmeyecek babanın gittiğini
Bir dönem böyle oluyor ama benim kızda aglardı babası giderken hatta eve gelenin arkasından ağladı bir süre sonra hep anlattım akşam gelicek baba, gelenler misafir yine ziyarete gelecekler falan derken arkalarından el salladık hep alıştı

Hiç bozulmayın cok iyi cok :) sonra gece susayınca çişi gelince baba diye uyanıyorlar. Benim büyük kız böyle :)

X