Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence de bahçede yapılır.
Havalar iyi.
Bakalım 21 eylülden sonra nasıl bir düzen olacak sınıflarda.

Bir de seminerlerde kaçıncı sınıflari alacağımız falan belli olur sanırım çünkü 31 Ağustos'ta dersler başlayacak online.
ona göre konu anlatımları hazırlamam lazım ,soru ,test ,çalışma kağıtları şimdiden hazırlamalıyım.
Evet ben de sınıflar belli olsun da canlı derslere hazırlık yapayım artık diyorum,dediğin gibi seminer döneminde belli olur 🌼

Dışarı cikmamiz lazım kızımla tatlı için iki eksik almaya.Ama ne yok😳 Halim 🤦 Oysaki yapıp karşı komşuma vermem lazım hoşgeldin diye.İnsallah başarırız çıkmayı.
pure hazel pure hazel ben de haber gördüm bir ilin milli eğitim müdürü paylaşmış seminerler okulda diye.Bugun ikinci sevindiğim olay oldu.Sabah okulumla iletisime geçtim.Ders programı konusunda çok yardımcı olacaklarını söylediler.Su şartlar altında başlama yapmam yakındır diye düşünüyorum.
Eğer yapamazsam zor gelirse kızımla,yeniden izne ayrilabiliyorum değil mi kizlar?

Merhaba kızlar keyfim acayip yerinde oglani annemlere gönderdim biraz dinleneceğim bugün. Gerçi gonderincede özlemeye başladım sipayı. Eşimle kızı alıp akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz araba yok ama olsun bizim bura cafe restoran dolu yakın bir yere gideriz yuruyurek. Bu arada eşim araba konusunda yine yeni bir fikir aldı. Bir kararı diğerini tutmuyor 🤦‍♀️ 45 bin tl ye bir araba bulmuş mitsubishi onu alıp babamın borcunu kapatalim diyor bende tamam dedim en azindan borcumuz harcimiz kalmaz. Pazar günü il disina gidecek pazartesi araba islemlerini yapip donecek. Alacagimiz arabanin buyuk bir oranini ettigimiz kârdan ödemiş olduk. Uyanık anneside aramış siz arabadan kâr ettiniz kârin yarısını bize verin demiş. Biz böyle anlaşmamıştık demiş eşim arabayı zamanında piyasa değerine göre sattınız bize bizde hem pesinatini hemde aylık ödemeleri aksatmadan ödedik demiş ne kârı. Yeni arabanın satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra borcunu tamamen kapat bitsin bu iş dedim. Şu tayin işimizde hal olsa kafam tam rahatlayacak. Çok sıkıldık burdan.

Selam kızlar

Sabah sekizde uyandık.

oturma odasının camını sildim.
Yerlere süpürge çektim.
salonun balkonu kapalı cam.
fazla eşyalar vardı önceden boşaltık orayı.
Bugün bir güzel yıkadım, küçük bir masa açtım üzerine bir iki çiçek koydum tam kahve içmelik yer oldu 🍃

Saat 11 gibi bebeği arabasına koyup dışarı çıktım.
bime uğradım.
üç paket çöp poşeti
5li sarı bez
Hamburger ekmeği
6 lı organik yumurta
3 paket kahve dünyası çikolatası aldım 🍓
Çilek, cranberry ve portakallı aldım

Eve geldik oğlumu emzirdim uyudu.
Canım kahvaltı etmek istemedi.
Bol domates soslu 🍝 spagetti markana yaptım Yanına buz gibi bir ayran.
Oğlana da tarhana çorbası yaptım.

akşam için de hem bize hem oğluma köfte yapıcağım.

Eşim gelince dışarı çıkacağız hesabımdaki parayı dövize çevireceğim 💵 $

Merhaba kızlar keyfim acayip yerinde oglani annemlere gönderdim biraz dinleneceğim bugün. Gerçi gonderincede özlemeye başladım sipayı. Eşimle kızı alıp akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz araba yok ama olsun bizim bura cafe restoran dolu yakın bir yere gideriz yuruyurek. Bu arada eşim araba konusunda yine yeni bir fikir aldı. Bir kararı diğerini tutmuyor 🤦‍♀️ 45 bin tl ye bir araba bulmuş mitsubishi onu alıp babamın borcunu kapatalim diyor bende tamam dedim en azindan borcumuz harcimiz kalmaz. Pazar günü il disina gidecek pazartesi araba islemlerini yapip donecek. Alacagimiz arabanin buyuk bir oranini ettigimiz kârdan ödemiş olduk. Uyanık anneside aramış siz arabadan kâr ettiniz kârin yarısını bize verin demiş. Biz böyle anlaşmamıştık demiş eşim arabayı zamanında piyasa değerine göre sattınız bize bizde hem pesinatini hemde aylık ödemeleri aksatmadan ödedik demiş ne kârı. Yeni arabanın satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra borcunu tamamen kapat bitsin bu iş dedim. Şu tayin işimizde hal olsa kafam tam rahatlayacak. Çok sıkıldık burdan.
Bunlar nasıl insanlar acaba insanlar mı ? Tövbe tövbe yA sinir oldum

Kayınvaliden tam bir 🐍😀Kadında kafaya bak kar paylaşımı istiyor 😂

diyecek bişey bulamadım gerçekten kv ne Allah ıslah etsin

Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Cok sevindim, saglicakla kucaginiza alin. Balik yagi konusunda bir bilgim yok ben cocuklara carlson veriyorum.

boza boza okyonus okyonus evlilik yildonumleriniz kutlu olsun kizlar nice senelere, biz de gecenlerde 10 yili devirdik.
strawberry_cake strawberry_cake canim Allah sabir versin sana, insan evladinin elindekini almaya calisir mi, sastim.

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz. Ben de dun kabak yedim ama kilo vermek icin degil valla evde vardi, zaten 49 kilo olmusum, vermek istemiyorum ama stres ve kosusturma beni mahvediyor.

Kiza bez alisverisi yaptim, birkac paket cikolata daha aldim, 128$ tuttu. uzaklardabiz uzaklardabiz Wallmart ve amozon da kampanya var, ben 4 numara pampersa (372 adet) 96$ gibi bir sey odedim bir de uzerine 20$ hediye ceki aldim. Hatta birazda 5 numara alayim stok icin diyorum ama karti da cok kullandim bu ay, limiti doldurmak uzereyim.

Bu arada balik yagindan cok korkmustum oglan icmez diye ama cok sevdi, kendi istiyor, ben de tadina baktim cok hos degil ama hic balik kokusu yok, siviyag iciyormus gibi. Ama kiz pek hoslanmadi, limon tadi keskin geldi, azicik icince oksuruyor.

X