Merhaba kızlar keyfim acayip yerinde oglani annemlere gönderdim biraz dinleneceğim bugün. Gerçi gonderincede özlemeye başladım sipayı. Eşimle kızı alıp akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz araba yok ama olsun bizim bura cafe restoran dolu yakın bir yere gideriz yuruyurek. Bu arada eşim araba konusunda yine yeni bir fikir aldı. Bir kararı diğerini tutmuyor
45 bin tl ye bir araba bulmuş mitsubishi onu alıp babamın borcunu kapatalim diyor bende tamam dedim en azindan borcumuz harcimiz kalmaz. Pazar günü il disina gidecek pazartesi araba islemlerini yapip donecek. Alacagimiz arabanin buyuk bir oranini ettigimiz kârdan ödemiş olduk. Uyanık anneside aramış siz arabadan kâr ettiniz kârin yarısını bize verin demiş. Biz böyle anlaşmamıştık demiş eşim arabayı zamanında piyasa değerine göre sattınız bize bizde hem pesinatini hemde aylık ödemeleri aksatmadan ödedik demiş ne kârı. Yeni arabanın satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra borcunu tamamen kapat bitsin bu iş dedim. Şu tayin işimizde hal olsa kafam tam rahatlayacak. Çok sıkıldık burdan.