- 9 Nisan 2018
- 1.390
- 3.759
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.981
Hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alınMerhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Hayırlı olsun allah kucagınıza almayı nasip etsinMerhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Hepinize güzel dilekleri için teşekkür ederim isteyen hayırlı anne baba olacak herkese Rabbim nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah
İş merkezi olması daha avantajlı değil miDaha önce de bahsetmiştim kızlar
Eşim ve 4 abisinin ortak olduğu 9 dönüm bir arazileri var belediye planı iş merkezi olarak çıkarmıştı bizimkiler site olsun daire düşsün istediler dilekçe verdi tüm kardeşler 2 sene olmuştur şükür proje iptal edilmiş .
Yeni proje çıkacak site olursa bir yıla başlanır yapımına iş merkezi olarak çıkarsa da başka yerden daire verilecekmiş hayırlısı bakalım
selam bu forum hoşuma gitti size katılmaya karar verdim umarım beni de birikimci kadınlardan yaparsınız size güveniyorumKızlar Migros sanaldan 25 kg salçalık domates sipariş verdim inş getirirler yoksa başka seçenek yok
Oooo emin ellerdesin kendini bizim kollarımıza bırak hoşgeldin şekerimselam bu forum hoşuma gitti size katılmaya karar verdim umarım beni de birikimci kadınlardan yaparsınız size güveniyorum
internet alışverişi bağımlılığım var eşim idari izinli aylardır evde ama haftada en az 2 kargo sokuşturuyorum eve market hariç dışarı çıkmıyorum pek napacaksam o ürünleri onu hiççç bilmiyorumOooo emin ellerdesin kendini bizim kollarımıza bırak hoşgeldin şekerim
Biz boş alışveriş yapan kadını hiç sevmeyiz aramıza almayız haberin olsun hemen bırakıyoruz böyle kötü alışkanlıklarıinternet alışverişi bağımlılığım var eşim idari izinli aylardır evde ama haftada en az 2 kargo sokuşturuyorum eve market hariç dışarı çıkmıyorum pek napacaksam o ürünleri onu hiççç bilmiyorum
bırakacağımm deneyeceğimmmm denemeyi deneyeceğimmmm sözzzBiz boş alışveriş yapan kadını hiç sevmeyiz aramıza almayız haberin olsun hemen bırakıyoruz böyle kötü alışkanlıkları