-
- Konu Sahibi pure hazel
- #73.041
Evet ben de sınıflar belli olsun da canlı derslere hazırlık yapayım artık diyorum,dediğin gibi seminer döneminde belli olurBence de bahçede yapılır.
Havalar iyi.
Bakalım 21 eylülden sonra nasıl bir düzen olacak sınıflarda.
Bir de seminerlerde kaçıncı sınıflari alacağımız falan belli olur sanırım çünkü 31 Ağustos'ta dersler başlayacak online.
ona göre konu anlatımları hazırlamam lazım ,soru ,test ,çalışma kağıtları şimdiden hazırlamalıyım.
ben pes etmem inşallah bakalım iyi gidiyo şimdiliktebrik ederim ben yedim hemde çok fena durumlar
Güncelleme yapılıyor olabilir canımEba'yı açamıyorum şu anda.
Hergun açılıyordu bugün yok
Bunlar nasıl insanlar acaba insanlar mı ? Tövbe tövbe yA sinir oldumMerhaba kızlar keyfim acayip yerinde oglani annemlere gönderdim biraz dinleneceğim bugün. Gerçi gonderincede özlemeye başladım sipayı. Eşimle kızı alıp akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz araba yok ama olsun bizim bura cafe restoran dolu yakın bir yere gideriz yuruyurek. Bu arada eşim araba konusunda yine yeni bir fikir aldı. Bir kararı diğerini tutmuyor45 bin tl ye bir araba bulmuş mitsubishi onu alıp babamın borcunu kapatalim diyor bende tamam dedim en azindan borcumuz harcimiz kalmaz. Pazar günü il disina gidecek pazartesi araba islemlerini yapip donecek. Alacagimiz arabanin buyuk bir oranini ettigimiz kârdan ödemiş olduk. Uyanık anneside aramış siz arabadan kâr ettiniz kârin yarısını bize verin demiş. Biz böyle anlaşmamıştık demiş eşim arabayı zamanında piyasa değerine göre sattınız bize bizde hem pesinatini hemde aylık ödemeleri aksatmadan ödedik demiş ne kârı. Yeni arabanın satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra borcunu tamamen kapat bitsin bu iş dedim. Şu tayin işimizde hal olsa kafam tam rahatlayacak. Çok sıkıldık burdan.
Kayınvaliden tam birMerhaba kızlar keyfim acayip yerinde oglani annemlere gönderdim biraz dinleneceğim bugün. Gerçi gonderincede özlemeye başladım sipayı. Eşimle kızı alıp akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz araba yok ama olsun bizim bura cafe restoran dolu yakın bir yere gideriz yuruyurek. Bu arada eşim araba konusunda yine yeni bir fikir aldı. Bir kararı diğerini tutmuyor45 bin tl ye bir araba bulmuş mitsubishi onu alıp babamın borcunu kapatalim diyor bende tamam dedim en azindan borcumuz harcimiz kalmaz. Pazar günü il disina gidecek pazartesi araba islemlerini yapip donecek. Alacagimiz arabanin buyuk bir oranini ettigimiz kârdan ödemiş olduk. Uyanık anneside aramış siz arabadan kâr ettiniz kârin yarısını bize verin demiş. Biz böyle anlaşmamıştık demiş eşim arabayı zamanında piyasa değerine göre sattınız bize bizde hem pesinatini hemde aylık ödemeleri aksatmadan ödedik demiş ne kârı. Yeni arabanın satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra borcunu tamamen kapat bitsin bu iş dedim. Şu tayin işimizde hal olsa kafam tam rahatlayacak. Çok sıkıldık burdan.
Benimki böyle olsa laflarımla onu fena yapardım kesinKayınvaliden tam birKadında kafaya bak kar paylaşımı istiyor
diyecek bişey bulamadım gerçekten kv ne Allah ıslah etsinMerhaba kızlar keyfim acayip yerinde oglani annemlere gönderdim biraz dinleneceğim bugün. Gerçi gonderincede özlemeye başladım sipayı. Eşimle kızı alıp akşam yemeğini dışarda yiyeceğiz araba yok ama olsun bizim bura cafe restoran dolu yakın bir yere gideriz yuruyurek. Bu arada eşim araba konusunda yine yeni bir fikir aldı. Bir kararı diğerini tutmuyor45 bin tl ye bir araba bulmuş mitsubishi onu alıp babamın borcunu kapatalim diyor bende tamam dedim en azindan borcumuz harcimiz kalmaz. Pazar günü il disina gidecek pazartesi araba islemlerini yapip donecek. Alacagimiz arabanin buyuk bir oranini ettigimiz kârdan ödemiş olduk. Uyanık anneside aramış siz arabadan kâr ettiniz kârin yarısını bize verin demiş. Biz böyle anlaşmamıştık demiş eşim arabayı zamanında piyasa değerine göre sattınız bize bizde hem pesinatini hemde aylık ödemeleri aksatmadan ödedik demiş ne kârı. Yeni arabanın satış işlemlerini gerçekleştirdikten sonra borcunu tamamen kapat bitsin bu iş dedim. Şu tayin işimizde hal olsa kafam tam rahatlayacak. Çok sıkıldık burdan.
Ben ne yapardım acaba ya ben başedemezdimBenimki böyle olsa laflarımla onu fena yapardım kesin
Cok sevindim, saglicakla kucaginiza alin. Balik yagi konusunda bir bilgim yok ben cocuklara carlson veriyorum.Merhaba hanımlar haziran ayında yazmıştim aşılama yaptıracağımı çok şükür hamileyim nasipse mart gibi olacak dogum sizlerle de paylaşmak istedim birde bilgisi olan varsa mollers marka hamilelere özel balık yağı almak istiyorum ama hangi türüdur bir türlü bulamadım nette
Benimki hiç birşey yapmazdı emin olBen ne yapardım acaba ya ben başedemezdimeşim ne yapardı en önemlisi