Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dün eşimin çok yakın bir arkadadi
strawberry_cake canim Allah sabir versin sana, insan evladinin elindekini almaya calisir mi, sastim.
Bu kadın beleş mezar görse girecek kapasitede bir insan. Hiç birseyi şaşırtmıyor beni bu konuda önemli olan eşimin tutumu oda cevabini vermiş zaten. Eşimde artık farkında ailesinin nasıl insanlar olduğunu. Biz laf etmesinler diye arabanın taksitlerini bir gün bile aksatmazken kp her ay kaynima para gönderiyor sözde borç veriyor. Yıllardır kaynımın borcu birikiyor hic ödemeye de niyeti yok. Bize gelince de koparmaya çalışıyorlar uyaniklar. Resmen evlat ayırımı yapıyorlar. Kaynım evlenirken düğününü altınını herseyini onlar karşıladılar. Evini bile aldılar. Bizim düğünümüz oldu erkek tarafina dusen herseyi eşim kendi cebinden ödedi son kuruşuna kadar. Hiç unutmam gelinliğimi alırken bile eşimin maaş hesabından çekmiştik parası zar zor yetmişti hesabında hic para kalmamıştı iki hafta vardı daha maaşının yatmasına. Baktım eşim yetişemeyecek benim kendime ait altınlarım vardı bekarliktan kalma onları bozdurdum en sonunda bir çok eksiğimizi öyle hallettik. Annesi Babası da kaynıma ikinci evi almasi icin para denklestiriyorlardi o sirada Aslında böyle davranmalarının sebebi çok basit annesi eşimin benimle evlenmesini hic istemedi eşim diretti evlenecegim diye 7 sene oldu hala kadının içinde dert olmaktan çıkmadı. Istediği gelin profilinde değilim tabi ne yapsın.

Son düzenleme:
Zeynep Gulru tesekkur ederim, amazona tekrar bakayım stok icin alabilirim ben de. Biz ilk defa 4 numara kullanicaz, pampers swadlers kullaniyorduk, hareketlenince bu kez pampers cruisers aldık bakalım deneyeceğim. Guzelse boyle devam ederiz.
Bu arada haberlerde gordum dün, Chicago, Boston ve Baltimore coronavirus hotspot dediler. Bostonda yayılma hızı aşırı fazlaymış. Okul işine karar verdiniz mi?

Slm kızlar yorucu bir gün geçirdim
Kaynımın kızları temizlik yapıp bıraktığım evi leş gibi edip gitmişler tüm ev saç içindeydi midem bulandı

Bugün tüm gün temizlik yaptım
Sabah alışveriş yaptık eşimle 150 tl 100 ünü kv verdi
Biber dolması çorba salata yaptım
Esim çocukları bahçeye götürdü onları bekliyorum bu arada duşumu aldım dinleniyorum

Ben baby dry kullaniyorum, memnunum, amazon gift card degil ama uzerine indirim veriyor. Biz de bir suredir 4 numaradayiz daha birkac ay daha ayni numarada kaliriz, benim kiz kucuk biraz.
Aslinda Boston`da yasamiyoruz, 30-40 mil uzaklikta daha kucuk bir sehirdeyiz, ben ise gidip geliyorum Boston`a. Simdilik kaydini yaptiracagiz cunku sonra kararimizi degistirebiliyoruz, bakalim daha netlesmedi.

Aman bosver, sen kendi kucuk ailenle mutlu ol gerisi cok da onemli degil, onemli olan esinin tavri o da gereken cevabi vermis. Tabi insan uzuluyor yaptiklarina. Kendi kayinvalidemle hic boyle seyler yasamadim ama akrabalarda gelinini istemiyeni gordum, yani daha neyin kavgasi bu yillar geciyor torunlar oluyor.

İyi akşamlar
Göztepe gittik, Oğluşun saçlarını kestirdik. 45 ₺
Taksi gidiş 30
500 gr ekler 32
500 gr çiğköfte aldık 24 ₺
dönüş taksi 25 ₺
Özgürlük parkınada uğradık

Döviz alamadım, banka ya yetişemedim

Eklentiler

• C103DC94-B241-4D64-ABAA-F7DAE1BC8444.jpeg
    225,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 0E122D28-18D6-4789-A3AB-2C30B4D49050.jpeg
    304,3 KB · Görüntüleme: 45
  • F0A0B1A2-ADFE-4862-ACC3-B5BD32730FA8.jpeg
    212,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 54C56255-5D72-4DB6-8286-A280ED24454F.jpeg
    260,3 KB · Görüntüleme: 44
Annemin bahçesinden taze fasulye bamya topladık soka atacağız yarın annem erişte yapacak.Evi taşıdıktan Sonra alırım dolabım boş olacak.Salca domates sosuda yapmamız lazım biber közlemek istiyorum tarhana yapacağız.Zeytin için şişe aldım annem zeytin dolandıracak yağ dolduracak.Baya bezelye attı annem şoka onlardanda alırsın dedi ne varsa anamdan var Allah razı olsun

Benzer şekilde evlenmişiz malesef,
Ahh şimdiki aklım olsaydı

Sana sarılmak istedim bi an. Kv lerin çoğu uyanık. Ne zor be. Allah kolaylık versin böyle olaylar eşini sana daha da yakın ve anlayışlı etsin. Çocuklarınla bereketli günleriniz olsun hep...

Alışveriş yaptık biraz.
Dün eşim yoktu pazara gidemedim.
Marketten
Karpuz
Kavun
Üzüm
Erik
Şeftali
Patates
Domates
Salatalık
Biber
Aldık
Tavuk kilosu 10 liraydı. İzgaralik aldık.
Kutu süt, yumurta.abur cubur..
165 TL harcadık.
Tavukları parcaladik dondurucuya attık.

Yarın kuruyemiş ceviz ve peynir çeşitleri alacağız.buyuk harcamalar yarin

Kızlar ben de şimdi derin dondurucu ya baktım neler koymuşuz diye.
ilk aldığımz da annem dolap boş kalmasın diye bir sürü şey getirmişti
2 poşet bamba
2 taze fasulye
3 barbunya
4 bezelye
kapya & sivri biber
Kiraz & erik & kayısı

bende 1 poşet közlenmiş patlıcan
Ve köy biberinden
7 minik poşet koydum. kışın sabah kahvaltısında menemene koymak için

13 tane de domtes sosum var. Annem oğluma bakmak için geldiğinde yaptı

Analar baş tacıBende annemden alacağım kayınvalideden bşrsey yok

Ya annelerin hakki odenmez, benimki bavullari doldurmaya basladi, pekmezler, pestiller, receller bir suru sey, bazilarini kendi yapti.
Ben bu sefer internetten siparis veriyorum bazi seyleri ugrasmasinlar diye hem de kendim begenmis oluyorum, pek mutlu olmadi, kendi dolduramayacagi icin uzuldu, bu kitaplarin gelmesi sart mi diyor, sart dedim cocuklara okuyacagim, hep yiyecek getireyim istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…