- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.821
Çok tatile gitmek istiyorum yA biraz güneşlensek denize girsekGünaydın kızlar tatile gitmeye az kaldı haftaya eşimin son komisyon görevi var
belekte bi otel cok beğendim 5 gece 12bin
Kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz
Sakin ucuz yerlere git diyenler olmasın cok pis kavga çıkarırım
Elin Avrupalısı gelsin ülkemin en güzel yerlerinde tatil yapsın biz iki Öğretmen hiç biyere gidermeyelim
Sorma bu çölden sonra biraz mavi ve yeşil renk görsekÇok tatile gitmek istiyorum yA biraz güneşlensek denize girsek
Sorma bence de varya hayal kuruyorum filan o derece kafa gitti bende . Eşimle de gerildik temizlik yüzünden birde dün arkadaşıma da vişne aldım diye kızdı bana . Yoruluyormuşum filan sabah gerildik o yüzden bebek gece 2 de uyandı 4 e kadar öyle oturmak istedi bende 1 de uyumuştum zaten uykusuz kaldım . Evi temizliyorum her yer sürekli aynı neden böyle anlamıyorum çok sinir oluyorum. Bebeği saniye bırakamıyorum tek başına sabah eşim yanında koltuktan tutup kalkmaya çalışıyormuş . Tuvalete zor gider oldum artık 2 saatte yaptığım işleri bir günde yapıyorum yorgunluktan halim kalmıyor . Para mutluluk getirmedi biraz temizlikçi alıp harcayayımSorma bu çölden sonra biraz mavi ve yeşil renk görsek ☘
Cok ihtiyacımız var
Hiç kaçarı yok
Herkes halinden memnun canım.Günaydın kızlar tatile gitmeye az kaldı haftaya eşimin son komisyon görevi var
belekte bi otel cok beğendim 5 gece 12bin
Kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz
Sakin ucuz yerlere git diyenler olmasın cok pis kavga çıkarırım
Elin Avrupalısı gelsin ülkemin en güzel yerlerinde tatil yapsın biz iki Öğretmen hiç biyere gidermeyelim
İnan karantina yazın burda kalmak hem psikolojimizi hem de ev huzurumuzu cok etkiledi.Sorma bence de varya hayal kuruyorum filan o derece kafa gitti bende . Eşimle de gerildik temizlik yüzünden birde dün arkadaşıma da vişne aldım diye kızdı bana . Yoruluyormuşum filan sabah gerildik o yüzden bebek gece 2 de uyandı 4 e kadar öyle oturmak istedi bende 1 de uyumuştum zaten uykusuz kaldım . Evi temizliyorum her yer sürekli aynı neden böyle anlamıyorum çok sinir oluyorum. Bebeği saniye bırakamıyorum tek başına sabah eşim yanında koltuktan tutup kalkmaya çalışıyormuş . Tuvalete zor gider oldum artık 2 saatte yaptığım işleri bir günde yapıyorum yorgunluktan halim kalmıyor . Para mutluluk getirmedi biraz temizlikçi alıp harcayayım
Zaten o sukurculer ve makarna sevenler yüzünden bu haldeyizHerkes halinden memnun canım.
Kimsenin tatil düşündüğü yok.
Ekmekle makarna alabilen çok şükür bugünlerimize diye dua ediyor.
Geçenlerde Show haber'in röportajını izliyordum denk geldi.
Bir araştırmaya göre Avrupa'da en çok makarna yiyen bizim ülkemizmis galiba.
Soruyorlar halk cevaplıyor.
Oo makarnayı çok severiz haftanın üç günü yapıyorum diyor.
Et yemeyi ve tatile gitmeyi biz seviyoruz galiba sadece.
Sorun bence biz de!!
İznimi bu yıl da kizima bakmak için uzattım.İse dönen kişiler Eylül'de tekrar izne ayrilicak mi? Öyle bir şey var mı?Teşekkürler canım.
Devlettesin diye biliyorum.
Ücretsiz izin alanlar hep döndü işe. Şuan maaşlarını aliyorlar
İlk gün bile çok dinctim.Yemek hazirlamadim ama hazirlayabilirmisimde.Yeter ki insanda huzur olsun,kafa rahat olsun.Tekrar bebek düşünürsem kesinlikle o dönemi ya yalnız ya da yaşı çok geç olmasına rağmen annemle geçireceğim.Diger kişiler de 40 gün sonrasına lütfenBiz esimle tek başımıza baktık, üstelik 4 gece hastanede kaldık. Don kisotluk yaptım galiba bu ne cesaret kizim dedim kendime. Cok aşırı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti ama her seye kendim karar verdim. Geri donup bakıyorum hic pişman değilim. Tavsiye ederimyine olsa yine kaçar gider bi yerlerde doğururum
Ücretsiz izin benden soruluyor 4 yıldır izindeyim nerdeyseİznimi bu yıl da kizima bakmak için uzattım.İse dönen kişiler Eylül'de tekrar izne ayrilicak mi? Öyle bir şey var mı?
Kesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.Ücretsiz izin benden soruluyor 4 yıldır izindeyim nerdeyse
Olur hatta bazı valilikler red kararı verdi geri dinmek isteyenlere
Benim iki kızım arası iki yaş birinin ücretsiz izni bitti diğerinin doğum izni basladi ama kesintisiz kullanmadım ilk kızımda uzun maaşım yatsın diye doğum iznim 15 haziranda bitiyordu bi on gün kadar gittim eylulden başlattım iznimiKesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.
Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk heyecanını birlikte yaşarız
Suan ücretsiz izindeymisinizKesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.
Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk heyecanını birlikte yaşarız