Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar

bugün oğlanı kv evinde halalarına bıraktık Antep’e gezmeye gittik 😊 bol kebaplı baklavalı bir gün oldu 😂

eve dönünce beslenmemi tekrar düzenleyeceğim

çokça harcama yaptık hem orada yiyip içmemiz hem de patlıcan biber kabak kurusu Biraz kuruyemiş vs aldık kv ‘ye ve anneme.

toplam harcama 500 tl civarında oldu.

Şuan yorgunluktan ağlayacağım😫 markete vişne gelmiş adam aramış eşimi abi alacak mısınız yine diye 5 kg dedim arkadaşım şehir dışında onu aradım çok istiyordu oda . Sana alırım buzluğa koyarım gelince alırsın dedim . Eşim geç kaldı bende çok aç kaldım geldi gelecek diye yoruldum . Bebeğe yemek yaptım bize öyle sıcak zaten temizlik yaptım hiç halim kalmadı . O vişnelerin buzluğa girmesi lazım ama of 😟

Yaaa canım eltim pek iyi değil öksürünce ağzından kan geliyormuş bilmiyorum rabbim korusun bebek gayet iyi demiş doktor🤔🤔
Cok gecmis olsun. Yaşa vs bakmıyor işte ağır geçiren de cok . Bana bir sey olmaz kafasında olanlar anlasa...
Virus solunum yoluyla geçiyor, henuz vücut sıvıları ile geçtiğine dair bir veri yok. Geçen bebeklere de doğduktan sonra annesinden solunum yoluyla geçiyor sanırım.
Inşallah anne tamamen iyileşir doğuma kadar.😔

20200717_214429.jpg

Cok gecmis olsun. Yaşa vs bakmıyor işte ağır geçiren de cok . Bana bir sey olmaz kafasında olanlar anlasa...
Virus solunum yoluyla geçiyor, henuz vücut sıvıları ile geçtiğine dair bir veri yok. Geçen bebeklere de doğduktan sonra annesinden solunum yoluyla geçiyor sanırım.
Inşallah anne tamamen iyileşir doğuma kadar.😔
İnşallah canım yaaa🤲🤲🤲

İyi akşamlar kızlar babamla 1 çeyrek aldırdım 656 demiş ama 650 ye almış👏👏

Marketten kaynım için alışveriş yaptım 200 tuttu

Su faturası 32 gelmiş👍👍👍

Eşimin çok çok yakın arkadaşının düğünü olacaktı eşim sadıç olacaktı ancak pandemi den dolayı çok az kişi ile yaptılar eşim de zaten uzakta gelemezdi riske atmak istemedi 5000 tl yolladı hediye olarak🥳🥳🥳🥳

Kizlarrrrrrrrrrrr
Kulübün en tatlı hatunları 😘😘
Biz arsayı aldık.
Çok beğendik çok içime sindi. Aylardır arıyorduk biliyorsunuz.
420 M2. Güney cephe. 3kata ruhsatlı.
Çevresinde hep güzel müstakil evler var.
2komsum da doktormuş.esim tanıştı 😎. Diğerlerini görememiş.
Arsa Akdeniz bölgesinde 🌻🌄✨
200 bine aldık. 100 bin kredi çektik.faiz indiriminden faydalanalim dedik.
hayırlı ugurlu olsun püre senin adına cok sevındım Allah ödeme kolaylıgı versın

İyi akşamlar kızlar babamla 1 çeyrek aldırdım 656 demiş ama 650 ye almış👏👏

Marketten kaynım için alışveriş yaptım 200 tuttu

Su faturası 32 gelmiş👍👍👍

Eşimin çok çok yakın arkadaşının düğünü olacaktı eşim sadıç olacaktı ancak pandemi den dolayı çok az kişi ile yaptılar eşim de zaten uzakta gelemezdi riske atmak istemedi 5000 tl yolladı hediye olarak🥳🥳🥳🥳
😱😱😱😱😱

Canım teşekkürler sen nasılsın neler yapıyorsun.
Her sey ayni bende. Bizde de bi pasat alma durumu var ama net degil. Bakiniyoruz bakalim. İse gel git haftasonlari bol gezmeli geciyor ama insanlardan uzak yerlerde. Cok şükür bugünümüze.
Hepinizi okuyorum ama yazmaya bebisten firsat kalmio. Selamlar🤗🥰

Gunaydin kizlar..
Cok yogun gunler geciriyorum, biri bizi okudu galiba :KK70:
Aksam eve kendimi zor attimki, cikmam yarim saati bulmadi. Gece bir bucukta geldik biz tamamen normallestik ya gol kenarinda bir kafeye gittik cok iyi geldi..
Bugun anneme yardima gidecegiz domates yapacagiz. Tabi uyanip kalkabilirsem saat kac oldu sabah 7 de malzemeleri birakacak adam uyandirdi mahvolduk

X