- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.841
Evet,risk alamadım.Baslangicim olursa sonra ayrılış yapamazsam diye uzasın dedik.Suan ücretsiz izindeymisiniz
Kafa aynı benim kafaBen otel tatili seviyorum. Sene boyu canım çıkıyor zaten gideyim 5 gün mü 1 hafta mı dinleneyim her sey önüme gelsin önümden gitsin kafasındayım. Bunun da bütçesini hazırlarım sene içinde. Ancak bu sene gitmiyoruz. Ben cesaret edemiyorum korona belasına. Cocuklar olmadan gitmem zaten. O parayı eve harcarız daha alınacaklar var
Allah eksiklik göstermesin ev işi hiç bitmiyor.
Sabah kalktık koştur koştur kahvaltı. Eşim işe gitti. Bebeleri yıkadım. Kendim duş aldım. İki makine çamaşır yıkadım. Öğlene yemek yaptım. Cocukları yedirdim uyuttum. Saçımı fönledim. Şimdi bi soda aldım oturdum. Soda bitene kadar mola sonra da ütü yapmam lazım. Kurudu çamaşırlar. Akşama yemek eşimden. Mangal yapalım diyor. Dolapta köftem vardı. Benim de derdim köz sebze olsun yeter bana
Anladığım kadarıyla karantinada doğum izniniz bitti keşke hiç izne ayrılmasaydınız okul yok zaten milli egitim bu konuda sizi bilgilendirmeliydiEvet, bana da başlangıç yap sonra ayrılırdı
Evet,risk alamadım.Baslangicim olursa sonra ayrılış yapamazsam diye uzasın dedik.
Kardeşler arası yaş aralığı benimde dusundugum sayı.Zorluğunu yaşayan bilir tabi.
Evet malesef.Selam kızlar tatil konuşulmuş bizde bayramdan sonra bodrum düşünüyorduk eşimin izin alıp alamayacağı belli değildi zaten bayrama gelecek alamazsa ben kızlarla gidecektim ama eltimgil böyle olunca çok korkuyorum
Biraz sonra kızıma okul formasını almaya gideceğiz 2 tişört 1 eşofman altı 350 tl olur mu yaaa
Minicik orta boy dediği deDominosta güya 3 al 1 öde kampanyası var orta boy içim baktım 65 TL ohaaaa insan kazıklıyorlar
Evet bize de öyle dediler kendilerinin söylediği yer vardı ordan almamızı söylediler zaten evimizin çok yakınındaEvet malesef.
Ve çok kalitesiz olanlar var.
Bir mağaza belirliyorlar gidip ordan alın diyorlar.
Aynı t-shirt orda 65 TL. Başka yerde 15 TL.
Sadece okulun logosu var.
Bu işi de ranta dökmüşler
Evet keriz sandılar beniMinicik orta boy dediği de
Çocukları büyüttün masallah ama masraflar da büyüyor. Biz geçen yıl anasinifina gönderdik oğlanı. Kayıt parası,giyimi,kırtasiye masrafı derken epey harcandıEvet bize de öyle dediler kendilerinin söylediği yer vardı ordan almamızı söylediler zaten evimizin çok yakınında
Aynen canım zaten herşey çok pahalı adım atmaya gelmiyorÇocukları büyüttün masallah ama masraflar da büyüyor. Biz geçen yıl anasinifina gönderdik oğlanı. Kayıt parası,giyimi,kırtasiye masrafı derken epey harcandı
Gözün aydın canm.Allah birdaha ayrılık göstermesin inşallahGünaydın kızlarrr eşim geliyor bugünn