- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.161
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.781
Evi ayrıntılı süpürüp tozları alsın camların önünü silsin yerleri silsin wc ciflesin küçük banyoyu kireç sökücü yapsın halıları silsin . Mutfak dolaplarının yüzünü silsin . Tamam bunları 3 saatte yapar kalanı da kışın balkon yıkar haftada 1 . Bu arada haftada 1 kez pazartesileri düzenli almak istiyorum. İzinden dönelim 15 Eylül gibi başlarım
Selamlar herkese. Canım bu kadar işi yarım günde bitirebilir acabaEvi ayrıntılı süpürüp tozları alsın camların önünü silsin halıları silsin wc ciflesin küçük banyoyu kireç sökücü yapsın halıları silsin . Mutfak dolaplarının yüzünü silsin . Tamam bunları 3 saatte yapar kalanı da kışın balkon yıkar haftada 1 . Bu arada haftada 1 kez pazartesileri düzenli almak istiyorum. İzinden dönelim 15 Eylül gibi başlarım
Bebeğe bulaşmaz demişler ama bilmiyorumAyyyyy bebek nasıl acaba ? Senin kv yede bulaştı bence üf
Bulaşmıştır şimdiye kadar yaaaa siz görüştünüz müBebeğe bulaşmaz demişler ama bilmiyorum
Kayınvalidem de toruna bakıyor mıhtemelene bulaşacak
AnlayamadımSelamlar herkese. Canım bu kadar işi yarım günde bitirebilir acaba
Temizlikci yarım günde bitirebilir mi diye sormak istedim. Bize gelen bayan biraz yavaşta onun için yazdimAnlayamadım
Bence bitmesi lazım ben evi süpürüyorum camların önünün tozunu alıyorum sonra mobilyaların tozlarını alıyorum kapı kollarının anahtar prizlerin tozlarını alıyorum . Yerleri vileda yapıyorum wc temizliyorum en son halıları siliyorum 2 saat sürüyor . Mutfak dolapları ve banyo ona ekstra olur . Evdeki eşya ve eşya özellikleri de bence önemli benim öyle incik boncuk eşyam hiç yok sakin o yüzden biter dedim . Tabi denemek lazım bakalımTemizlikci yarım günde bitirebilir mi diye sormak istedim. Bize gelen bayan biraz yavaşta onun için yazdim
Yok canım görüşmedikBulaşmıştır şimdiye kadar yaaaa siz görüştünüz mü
Ayyyyyyyy heyecanladım yaaaa güzel güzel bakım yaptır parti varKuaföre geldim kızlar sac kesimi kaş bıyık bakım
Tahmin etmiştimKmsl Hnd pozitiflerin durumu nasıl canım
Anne karnındaki bebeğe bulaşmıyor diye biliyorum
tuce_tuce ben gönderdim kız kayısıları
okyonus gözün aydın çok sevindim güzel heyecanlar Allah ayırmasın bir daha
Altınlarında bereketli olsun
pure hazel bamyaların çok nazik duruyor ve çok uyguna almışsın 20 tl almıştım geçen sene
Bugün genel bir temizlik yaptım
İçli köfte hazırladım miniği uyutup onları yapacagım
Bizim de şafak 2
KızzzzAyyyyyyyy heyecanladım yaaaa güzel güzel bakım yaptır parti var
Yaaa canım eltim pek iyi değil öksürünce ağzından kan geliyormuş bilmiyorum rabbim korusun bebek gayet iyi demiş doktorKmsl Hnd pozitiflerin durumu nasıl canım
Anne karnındaki bebeğe bulaşmıyor diye biliyorum
tuce_tuce ben gönderdim kız kayısıları
okyonus gözün aydın çok sevindim güzel heyecanlar Allah ayırmasın bir daha
Altınlarında bereketli olsun
pure hazel bamyaların çok nazik duruyor ve çok uyguna almışsın 20 tl almıştım geçen sene
Bugün genel bir temizlik yaptım
İçli köfte hazırladım miniği uyutup onları yapacagım
Bizim de şafak 2
allahım nasıl bir illet buYaaa canım eltim pek iyi değil öksürünce ağzından kan geliyormuş bilmiyorum rabbim korusun bebek gayet iyi demiş doktor