Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah eksiklik göstermesin ev işi hiç bitmiyor.
Sabah kalktık koştur koştur kahvaltı. Eşim işe gitti. Bebeleri yıkadım. Kendim duş aldım. İki makine çamaşır yıkadım. Öğlene yemek yaptım. Cocukları yedirdim uyuttum. Saçımı fönledim. Şimdi bi soda aldım oturdum. Soda bitene kadar mola sonra da ütü yapmam lazım. Kurudu çamaşırlar. Akşama yemek eşimden. Mangal yapalım diyor. Dolapta köftem vardı. Benim de derdim köz sebze olsun yeter bana 🤣

Ben otel tatili seviyorum. Sene boyu canım çıkıyor zaten gideyim 5 gün mü 1 hafta mı dinleneyim her sey önüme gelsin önümden gitsin kafasındayım. Bunun da bütçesini hazırlarım sene içinde. Ancak bu sene gitmiyoruz. Ben cesaret edemiyorum korona belasına. Cocuklar olmadan gitmem zaten. O parayı eve harcarız daha alınacaklar var 🤣

Ben otel tatili seviyorum. Sene boyu canım çıkıyor zaten gideyim 5 gün mü 1 hafta mı dinleneyim her sey önüme gelsin önümden gitsin kafasındayım. Bunun da bütçesini hazırlarım sene içinde. Ancak bu sene gitmiyoruz. Ben cesaret edemiyorum korona belasına. Cocuklar olmadan gitmem zaten. O parayı eve harcarız daha alınacaklar var 🤣
Kafa aynı benim kafa 😀

Allah eksiklik göstermesin ev işi hiç bitmiyor.
Sabah kalktık koştur koştur kahvaltı. Eşim işe gitti. Bebeleri yıkadım. Kendim duş aldım. İki makine çamaşır yıkadım. Öğlene yemek yaptım. Cocukları yedirdim uyuttum. Saçımı fönledim. Şimdi bi soda aldım oturdum. Soda bitene kadar mola sonra da ütü yapmam lazım. Kurudu çamaşırlar. Akşama yemek eşimden. Mangal yapalım diyor. Dolapta köftem vardı. Benim de derdim köz sebze olsun yeter bana 🤣

Ayy kendi yazdığımı okurken yoruldum yahu. Taşınma sürecinde 3 haftada 4.5 kg civarı vermişim 🤣🤣🤣 iyi oldu. Hızlandı şimdi verişim. Porsiyonlarım da küçüldü. Belim belirginleşti falan bi hoşuma gitti. 4-5 daha versem sonbahara kadar kendime yeni kıyafetler alacağım 🤣🤣🤣

Evet, bana da başlangıç yap sonra ayrılırdı

Evet,risk alamadım.Baslangicim olursa sonra ayrılış yapamazsam diye uzasın dedik.
Kardeşler arası yaş aralığı benimde dusundugum sayı.😄 Zorluğunu yaşayan bilir tabi. 😊
Anladığım kadarıyla karantinada doğum izniniz bitti keşke hiç izne ayrılmasaydınız okul yok zaten milli egitim bu konuda sizi bilgilendirmeliydi
Okulların açılacağı bile belli değil okul açılınca izninizi alırdınız
Zor tabi yaş araligi az olunca ama çalışan kadın olunca burda kimsemizde olmayınca bizim için en uygunuydu

Selam kızlar tatil konuşulmuş bizde bayramdan sonra bodrum düşünüyorduk eşimin izin alıp alamayacağı belli değildi zaten bayrama gelecek alamazsa ben kızlarla gidecektim ama eltimgil böyle olunca çok korkuyorum😥😥😥

Biraz sonra kızıma okul formasını almaya gideceğiz 2 tişört 1 eşofman altı 350 tl olur mu yaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Evet malesef.
Ve çok kalitesiz olanlar var.
Bir mağaza belirliyorlar gidip ordan alın diyorlar.
Aynı t-shirt orda 65 TL. Başka yerde 15 TL.
Sadece okulun logosu var.
Bu işi de ranta dökmüşler😡

Evet malesef.
Ve çok kalitesiz olanlar var.
Bir mağaza belirliyorlar gidip ordan alın diyorlar.
Aynı t-shirt orda 65 TL. Başka yerde 15 TL.
Sadece okulun logosu var.
Bu işi de ranta dökmüşler😡
Evet bize de öyle dediler kendilerinin söylediği yer vardı ordan almamızı söylediler zaten evimizin çok yakınında

Evet bize de öyle dediler kendilerinin söylediği yer vardı ordan almamızı söylediler zaten evimizin çok yakınında
Çocukları büyüttün masallah ama masraflar da büyüyor. Biz geçen yıl anasinifina gönderdik oğlanı. Kayıt parası,giyimi,kırtasiye masrafı derken epey harcandı

Kızlar ben bebeği eşime bırakıp markete gittim 10 TL çiğ köfte. Soğan , muz , şeftali ( 10 TL di kg nektar 20 TL o zaman 🤬) ,salatalık , domates 17 TL tuttu . A 101 den çay , kaşar , cif, cif mutfak sprey, buzdolabı poşeti , vanilya , kahve yanına bi değişik çikolata buldum 80 TL tuttu . Bebek tv sehpasının çekmecesini açmaya çalışıyor ağzını çarpmış orada kendi odasına ve mutfağa çekmece kilidi bakıyorum

Soda alacaktım taşıyamam diye alamadım elim doluydu birde 3 kutu por çöz alacağım eşim yarın nöbetçi akşam balkonun yerlerini kireç çözücü yapacağım rezil durumda

Herkese merhabalar 😊
Günün harcaması 6 tl simit
Bugün eşim minik oğluşa baktı bende Ev sil supur toz al banyo ovaladim çamaşır yıkadım.camlari sildim sadece cam balkon ve salon cami kaldi.onlarida bikac gün sonra halledicem.Yatak odamın 2 tane perdesi var biri kravüze kisin kullaniyorum petek kapanmasin diye digeride uzun tul vizon rengi gibi oda yazlık güneşi kessin diye koyu tercih ediyorum yazın.Bu sene dogum bebis derken değişim yapamamistim bugün halletim neyseki.
Mutfağımada perde siparişi verdik 600 tl yarısını kv ödeyecek onun perdecisine yaptırdik 3000 tl oraya hesabı var yeni perde yaptırmış evine onun hesabına eklendi 300 tl de ben ödeyeceğim.yarisi ondan olmuş oldu perdenin.

Akşama arkadasimiza gideceğiz Sağ olsun hamilelik ve doğum sürecinde hep destek oldu kendiside hamileydi ama kalp atışı olmadi ve sonlandırıldı😔
Hem geçmiş olsuna hemde geç kalınmış 40 gezmesine gitmis olacağız.
Oğluma eşime mercimek çorbası yapıyorum benim yüzümden hep domates ve envai çeşit şehriye çorbası yemek zorunda kalıyorlar ben yemeyecegim.kiymali ve makarna ve mantar yapacagim birde.
Inanılmaz yoruldum toplamda günlük 4-5 saat uyuyorum vücut erör vermeye başladı.
Ayrıca ciddi derecede saçlarım avuç avuç dökülüyor resmen saç diplerim tel tel belirginleşti.

X