- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.861
canım teyzemler felan hep burda en az 5 cocuk var birbirlerini yiyolar inan ne yaptığımı anlamıyorum asla oğlan hasta oldu bide
ayy canim benim gözün aydın allah başka ayrılık yaşatmasın o kadar mutlu oldum ki senin adına ❤❤Günaydın kızlarrr eşim geliyor bugünn
Bravo teyze ne yaptırsin tabi topikte arkadaşımın çeyrek bilekligi çok yanlız kaldı yanına arkadaş lazım teyzecigim deay teyzem ingiltere den geldi yemin ediyom bozdurup bozdurup sterlinleri harcıyo biz hiç harcamiyozbana çeyrek bileklik yaptıracak
Bravo teyze ne yaptırsin tabi topikte arkadaşımın çeyrek bilekligi çok yanlız kaldı yanına arkadaş lazım teyzecigim de
Benimde benden 2 yaş büyük teyzem var ve gerçekten biz birlikte büyüdük ananemler köyde yaşadığı için ilk okuldan itibaren hep bizimle yasaditeyzemde 32 yaşında birlikte büyüdük sayılır beni çok sever sağolsun kendine yaptırdı ben öyle yanında bakınca kıyamadı herhal
Topikte kankam tuğçiş de var diyemedin mi İnanmıyorum konuşma benimleteyzemde 32 yaşında birlikte büyüdük sayılır beni çok sever sağolsun kendine yaptırdı ben öyle yanında bakınca kıyamadı herhal
nasi yani kiz kankam mi yaptıracak bana deseydimTopikte kankam tuğçiş de var diyemedin mi İnanmıyorum konuşma benimle
Hayır tabi ki diyecektin ki gariban bir kankam var teyze hiç çeyrek görmedi ona da hayrına bir tane demen lazımdınasi yani kiz kankam mi yaptıracak bana deseydimmasum masum baktım benim hiç ceyrek bilekliğim olmadi ki aplaaa der gibi
Sıfır kapak mı kullandın o önemli benceBirşey danışmak istiyorum mercimek çorbası yaptım malümunuz her nekadar az tutsamda malzemeyi yinede çok oldu. ve kavanoza koydum kaynar halde kapağını da kapattım bu corba dolapta kac gun bekleyebilir.
Hayır tabi ki diyecektin ki gariban bir kankam var teyze hiç çeyrek görmedi ona da hayrına bir tane demen lazımdı
Fark ettikay yeni anladim valla kendime bi aldırıyım diye heyecandan aklima gelmedi kiiz yoksa aşk olsun
dişçiye gittim bugün cerrahın cekmesi gerek dedi cok korkuyoruuuumFark ettik
Aaaaaadişçiye gittim bugün cerrahın cekmesi gerek dedi cok korkuyoruuuum
Kızının aşıları sorunsuz geçti di mi, iyi mi?Kesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.
Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk heyecanını birlikte yaşarız
Genel durum kötü, güney eyaletler alarm veriyor millet tatilde plajda olduğu icin.