- 13 Mayıs 2014
- 2.686
- 8.231
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.801
Cok gecmis olsun. Yaşa vs bakmıyor işte ağır geçiren de cok . Bana bir sey olmaz kafasında olanlar anlasa...Yaaa canım eltim pek iyi değil öksürünce ağzından kan geliyormuş bilmiyorum rabbim korusun bebek gayet iyi demiş doktor
Canım teşekkürler sen nasılsın neler yapıyorsun.Pure hayirli olsu canim. Insallah evi de yaparsiniz bi an önce. Cok sevindim.
Degerlendirmek isteyen herkes degerlendirsin kizlar bu faiz oranlari bi daha gelmez
İnşallah canım yaaaCok gecmis olsun. Yaşa vs bakmıyor işte ağır geçiren de cok . Bana bir sey olmaz kafasında olanlar anlasa...
Virus solunum yoluyla geçiyor, henuz vücut sıvıları ile geçtiğine dair bir veri yok. Geçen bebeklere de doğduktan sonra annesinden solunum yoluyla geçiyor sanırım.
Inşallah anne tamamen iyileşir doğuma kadar.
hayırlı ugurlu olsun püre senin adına cok sevındım Allah ödeme kolaylıgı versınKizlarrrrrrrrrrrr
Kulübün en tatlı hatunları
Biz arsayı aldık.
Çok beğendik çok içime sindi. Aylardır arıyorduk biliyorsunuz.
420 M2. Güney cephe. 3kata ruhsatlı.
Çevresinde hep güzel müstakil evler var.
2komsum da doktormuş.esim tanıştı. Diğerlerini görememiş.
Arsa Akdeniz bölgesinde☀
200 bine aldık. 100 bin kredi çektik.faiz indiriminden faydalanalim dedik.
İyi akşamlar kızlar babamla 1 çeyrek aldırdım 656 demiş ama 650 ye almış
Marketten kaynım için alışveriş yaptım 200 tuttu
Su faturası 32 gelmiş
Eşimin çok çok yakın arkadaşının düğünü olacaktı eşim sadıç olacaktı ancak pandemi den dolayı çok az kişi ile yaptılar eşim de zaten uzakta gelemezdi riske atmak istemedi 5000 tl yolladı hediye olarak
Her sey ayni bende. Bizde de bi pasat alma durumu var ama net degil. Bakiniyoruz bakalim. İse gel git haftasonlari bol gezmeli geciyor ama insanlardan uzak yerlerde. Cok şükür bugünümüze.Canım teşekkürler sen nasılsın neler yapıyorsun.
Günaydın kızlarrr eşim geliyor bugünn
Amin inşGözün aydın şimdiden. Allah bir daha ayrılık vermesin inşallah.