- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #70.761
Sağol canımBereketli olsun canım kaç tane aldın
Sarı kızlarım
sırf onun için aldım yayvan tencerede yemek yapmayı çok severim derin tencere sevmiyorum pilavıda güzel oluyormuş inşaallha bende yapabilirim.Yaaa bende tüm tencerelerimi döküm istiyorum. Bundan sonra öyle alacağım Karaca ile yine mahkemelik olduk para iadesi istedim verirlerse üzerini tamamlayıp döküm alacağım herşeyi . Sence pilav nasıl olur döküm de
Sabah 9 da gelir 1 de çıkar seni en çok yoran işleri yaptır ama her hafta alırsan günlük işleri yaptırırsın eve de alışır herseyi daha rahat yapar. Ben eylulde başlayacağım kadını cagirmayaBenimde aynı sabah 5 te balkon yıkıyorum manyak gibi . Yarım gün kadın alsam kaç saat çalışacak ne iş yapabilir ? Hiç almadım cahilim
Bereketli olsun canım gözümüz gönlümüz açıldıSarı kızlarım❤
Canım gece atak geçirmiş telefonla konuşmaya hali yok watsap dan yazıyorum bilmiyorum inşallah iyi olurlar
Çeyrek 660Bereketli olsun canım gözümüz gönlümüz açıldı
Kaç liradan aldın bunları.
Şahane ay eşin için çok mutlu oldumÇeyrek 660
Cumhuriyet 2700
Ayyyyy bebek nasıl acaba ? Senin kv yede bulaştı bence üfCanım gece atak geçirmiş telefonla konuşmaya hali yok watsap dan yazıyorum bilmiyorum inşallah iyi olurlar
Yapınca haber verirsin dimi? Benim döküm izgara gibi olandan var çok seviyorum. 3 tane alıp set yapmak istiyorumsırf onun için aldım yayvan tencerede yemek yapmayı çok severim derin tencere sevmiyorum pilavıda güzel oluyormuş inşaallha bende yapabilirim.