Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah 9 da gelir 1 de çıkar seni en çok yoran işleri yaptır ama her hafta alırsan günlük işleri yaptırırsın eve de alışır herseyi daha rahat yapar. Ben eylulde başlayacağım kadını cagirmaya
Kmsl Hnd Kmsl Hnd gecnis olsun cnm dikkat edin sizde eltin nasıl ?
okyonus okyonus kizlarin cok güzel bereketli olsun cnm 🧿🧿🏅🏅
Evi ayrıntılı süpürüp tozları alsın camların önünü silsin yerleri silsin wc ciflesin küçük banyoyu kireç sökücü yapsın halıları silsin . Mutfak dolaplarının yüzünü silsin . Tamam bunları 3 saatte yapar kalanı da kışın balkon yıkar haftada 1 . Bu arada haftada 1 kez pazartesileri düzenli almak istiyorum. İzinden dönelim 15 Eylül gibi başlarım

Evi ayrıntılı süpürüp tozları alsın camların önünü silsin halıları silsin wc ciflesin küçük banyoyu kireç sökücü yapsın halıları silsin . Mutfak dolaplarının yüzünü silsin . Tamam bunları 3 saatte yapar kalanı da kışın balkon yıkar haftada 1 . Bu arada haftada 1 kez pazartesileri düzenli almak istiyorum. İzinden dönelim 15 Eylül gibi başlarım
Selamlar herkese. Canım bu kadar işi yarım günde bitirebilir acaba

Temizlikci yarım günde bitirebilir mi diye sormak istedim. Bize gelen bayan biraz yavaşta onun için yazdim
Bence bitmesi lazım ben evi süpürüyorum camların önünün tozunu alıyorum sonra mobilyaların tozlarını alıyorum kapı kollarının anahtar prizlerin tozlarını alıyorum . Yerleri vileda yapıyorum wc temizliyorum en son halıları siliyorum 2 saat sürüyor . Mutfak dolapları ve banyo ona ekstra olur . Evdeki eşya ve eşya özellikleri de bence önemli benim öyle incik boncuk eşyam hiç yok sakin o yüzden biter dedim . Tabi denemek lazım bakalım

KıZlar eve bir kargo geldi kimin gönderdiği belli değil içinde kayısı var öyle gördüm eşimi aradım kim diye bilmiyor da Allah korusun içinde başka birşey olabilir diye doğru balkona attım . Karşı komşu malatyada şuan onlar mı yolladı acaba diyorum msj yazdım 😧kv yi aradım sen mi yolladın birşey diye yok dedi

Bugün giyinme odasına şeffaf gamboç aldım 50 tane küçük ölçülü 25 tane büyük elbise için.
Toplam 147.5tl ödedim kredi kartı ile Kargo bekleyecem :KK66: her yeri temizleyip odanın kapısını kapalı tutacağım çok toz oldu elbiseler. Bir sürü kuru temizleme masrafı çıktı

Kmsl Hnd Kmsl Hnd pozitiflerin durumu nasıl canım
Anne karnındaki bebeğe bulaşmıyor diye biliyorum 🙏🙏
tuce_tuce tuce_tuce ben gönderdim kız kayısıları 😅😅😅😅
okyonus okyonus gözün aydın çok sevindim güzel heyecanlar Allah ayırmasın bir daha 🙏🙏
Altınlarında bereketli olsun
pure hazel pure hazel bamyaların çok nazik duruyor ve çok uyguna almışsın 20 tl almıştım geçen sene
Bugün genel bir temizlik yaptım
İçli köfte hazırladım miniği uyutup onları yapacagım
Bizim de şafak 2 😍😍😍

okyonus okyonus gözün aydın çok sevindim güzel heyecanlar Allah ayırmasın bir daha 🙏🙏
pure hazel pure hazel bamyaların çok nazik duruyor ve çok uyguna almışsın 20 tl almıştım geçen sene
Bizim de şafak 2 😍😍😍
Tahmin etmiştim😀😂

Bizim de şafak 2 😍😍😍
Yaaa canım eltim pek iyi değil öksürünce ağzından kan geliyormuş bilmiyorum rabbim korusun bebek gayet iyi demiş doktor🤔🤔

X