Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar tatile gitmeye az kaldı haftaya eşimin son komisyon görevi var 👍🏼👍🏼
belekte bi otel cok beğendim 5 gece 12bin 😡😡
Kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz
Sakin ucuz yerlere git diyenler olmasın cok pis kavga çıkarırım
Elin Avrupalısı gelsin ülkemin en güzel yerlerinde tatil yapsın biz iki Öğretmen hiç biyere gidermeyelim

Günaydın kızlar tatile gitmeye az kaldı haftaya eşimin son komisyon görevi var 👍🏼👍🏼
Elin Avrupalısı gelsin ülkemin en güzel yerlerinde tatil yapsın biz iki Öğretmen hiç biyere gidermeyelim
Çok tatile gitmek istiyorum yA biraz güneşlensek denize girsek 😫

Sorma bu çölden sonra biraz mavi ve yeşil renk görsek ☘🧜🏻🐬🐟
Cok ihtiyacımız var
Sorma bence de varya hayal kuruyorum filan o derece kafa gitti bende . Eşimle de gerildik temizlik yüzünden birde dün arkadaşıma da vişne aldım diye kızdı bana . Yoruluyormuşum filan sabah gerildik o yüzden bebek gece 2 de uyandı 4 e kadar öyle oturmak istedi bende 1 de uyumuştum zaten uykusuz kaldım . Evi temizliyorum her yer sürekli aynı neden böyle anlamıyorum çok sinir oluyorum. Bebeği saniye bırakamıyorum tek başına sabah eşim yanında koltuktan tutup kalkmaya çalışıyormuş . Tuvalete zor gider oldum artık 2 saatte yaptığım işleri bir günde yapıyorum yorgunluktan halim kalmıyor . Para mutluluk getirmedi biraz temizlikçi alıp harcayayım 😏

Herkes halinden memnun canım.
Kimsenin tatil düşündüğü yok. 😁
Ekmekle makarna alabilen çok şükür bugünlerimize diye dua ediyor.
Geçenlerde Show haber'in röportajını izliyordum denk geldi.
Bir araştırmaya göre Avrupa'da en çok makarna yiyen bizim ülkemizmis galiba.
Soruyorlar halk cevaplıyor.
Oo makarnayı çok severiz haftanın üç günü yapıyorum diyor. 😂😂
Et yemeyi ve tatile gitmeyi biz seviyoruz galiba sadece.
Sorun bence biz de!!

Sorma bence de varya hayal kuruyorum filan o derece kafa gitti bende . Eşimle de gerildik temizlik yüzünden birde dün arkadaşıma da vişne aldım diye kızdı bana . Yoruluyormuşum filan sabah gerildik o yüzden bebek gece 2 de uyandı 4 e kadar öyle oturmak istedi bende 1 de uyumuştum zaten uykusuz kaldım . Evi temizliyorum her yer sürekli aynı neden böyle anlamıyorum çok sinir oluyorum. Bebeği saniye bırakamıyorum tek başına sabah eşim yanında koltuktan tutup kalkmaya çalışıyormuş . Tuvalete zor gider oldum artık 2 saatte yaptığım işleri bir günde yapıyorum yorgunluktan halim kalmıyor . Para mutluluk getirmedi biraz temizlikçi alıp harcayayım 😏
İnan karantina yazın burda kalmak hem psikolojimizi hem de ev huzurumuzu cok etkiledi.
Bende eşimde sakin insalnlarizdir kolay kolay tartışma çıkmaz ama suan ikimizde patlamaya hazır bombayiz sesler yukseliyir çocuklar fark ediyor cok üzülüyorum.
Bizim için yardım şart hiç kimsemiz yok beş dakika cocugu bırakacak. Çocuk zaten yoruyor enerjimizi tüketiyor bi de temizlik icin yorulamam.
Hele biraz büyüsün o zaman gör sağlıklı olsunlar da geçer daha genciz ev araba var diğerleri de yavaş yavaş olur . Suan ruh sağlığımız daha önemli o yüzden temizlikçi şart

Herkes halinden memnun canım.
Kimsenin tatil düşündüğü yok. 😁
Ekmekle makarna alabilen çok şükür bugünlerimize diye dua ediyor.
Geçenlerde Show haber'in röportajını izliyordum denk geldi.
Bir araştırmaya göre Avrupa'da en çok makarna yiyen bizim ülkemizmis galiba.
Soruyorlar halk cevaplıyor.
Oo makarnayı çok severiz haftanın üç günü yapıyorum diyor. 😂😂
Et yemeyi ve tatile gitmeyi biz seviyoruz galiba sadece.
Sorun bence biz de!!
Zaten o sukurculer ve makarna sevenler yüzünden bu haldeyiz
Gidip Norveç te mi yaşasak tek dertleri fok balıkları😁😁
Tatil,kaliteli beslenme,sinema ,tiyatro vs lüks degil her insanın ruhsal gelişimi icin şart.
Ama gidemiyoruz iste.

Biz esimle tek başımıza baktık, üstelik 4 gece hastanede kaldık. Don kisotluk yaptım galiba bu ne cesaret kizim dedim kendime. Cok aşırı yorucu ve yıpratıcı bir süreçti ama her seye kendim karar verdim. Geri donup bakıyorum hic pişman değilim. Tavsiye ederim 😅 yine olsa yine kaçar gider bi yerlerde doğururum
İlk gün bile çok dinctim.Yemek hazirlamadim ama hazirlayabilirmisimde.Yeter ki insanda huzur olsun,kafa rahat olsun.Tekrar bebek düşünürsem kesinlikle o dönemi ya yalnız ya da yaşı çok geç olmasına rağmen annemle geçireceğim.Diger kişiler de 40 gün sonrasına lütfen 😅 Kutlarım seni,gönlünce olmuş 😍

Dün denize gittik.Kizim toplamda yarım saat kadar suda kalmasına rağmen çok eğlendi. Onun eğlencesine gittiğimiz yolun yorgunluguna değdi resmen,pişman olmadım. Hatta öyle ki gece sık uyanan bebeğim akşam 10dan sabah 8e aralıksız uyudu.En son ben rahatsız ettim de gözlerini açtı.😄
Yaklaşık 100 harcanmıştır, benzin hariç.Bugunde eşim pazara gidicek.Derin dondurucunun barbunya zamanı geldi.Of yine evdeyiz ya.🙄

Ücretsiz izin benden soruluyor 4 yıldır izindeyim nerdeyse😏😏
Olur hatta bazı valilikler red kararı verdi geri dinmek isteyenlere
Kesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.😄
Şimdi okullu olduk,sınıfları doldurduk heyecanını birlikte yaşarız 🤡

Kesintisiz mi kullanmistiniz ücretsiz izinleri? Benim yaza bitiyordu.Buraya da yazmıştım kızım 10 aylık olucak Eylül de,ise baslamali miyim diye.Ama birakamayacagima karar verdim.Milli eğitim izin durumumu sormak için arayınca da uzattim baslamadan.Seneye o kreşe ben okula başlarız.😄
Benim iki kızım arası iki yaş birinin ücretsiz izni bitti diğerinin doğum izni basladi ama kesintisiz kullanmadım ilk kızımda uzun maaşım yatsın diye doğum iznim 15 haziranda bitiyordu bi on gün kadar gittim eylulden başlattım iznimi

Suan ücretsiz izindeymisiniz

Selam kızlar tatil konuşulmuş bizde bayramdan sonra bodrum düşünüyorduk eşimin izin alıp alamayacağı belli değildi zaten bayrama gelecek alamazsa ben kızlarla gidecektim ama eltimgil böyle olunca çok korkuyorum😥😥😥

Biraz sonra kızıma okul formasını almaya gideceğiz 2 tişört 1 eşofman altı 350 tl olur mu yaaa🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

X