- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.881
hangi renk yaptırcaksın canim
canım Aslında kahve karamel kullandım yıllarca, ama kuaföre gelince beni çikolata kahveye ikna etti :) saçımın tepesinde çok beyaz var onların kapanması için daha uygun olacağını söyledi. Bakalım boyuyor şuan ☺
[/QUOTE kahve tonları en sevdiğimbende evde kendim boyadım siyahtan kurtuldum sonun da türk kahvesi boyadım
çok istiyorlar canım eşim ordan bakacak gidince bizim ordan sorduk 7-8 bin eşyayı görmeden aldığımız fiyat telefonla aradım 12 bin dedi onlar herşeyi kendi toplayıp yerleştiririz dedi biz zaten topladık sadece mobilyalar sökülüp monte edilecek kolileri kendim yerleştiririm geç gitcem zaten çok abarttıkları için fiyat aldım kapattım.Penguen Ankara'dan van a nakliye ne kadar istediler. Tek ev mi tasiyacaksiniz
Cokk fazla hemde.çok istiyorlar canım eşim ordan bakacak gidince bizim ordan sorduk 7-8 bin eşyayı görmeden aldığımız fiyat telefonla aradım 12 bin dedi onlar herşeyi kendi toplayıp yerleştiririz dedi biz zaten topladık sadece mobilyalar sökülüp monte edilecek kolileri kendim yerleştiririm geç gitcem zaten çok abarttıkları için fiyat aldım kapattım.
çok istiyorlar canım eşim ordan bakacak gidince bizim ordan sorduk 7-8 bin eşyayı görmeden aldığımız fiyat telefonla aradım 12 bin dedi onlar herşeyi kendi toplayıp yerleştiririz dedi biz zaten topladık sadece mobilyalar sökülüp monte edilecek kolileri kendim yerleştiririm geç gitcem zaten çok abarttıkları için fiyat aldım kapattım.
mecbursunuz gözüyle bakıyorlar bazı firmalar yarı yolda fiyat artırıyormuş neler var okudum paylaşılanları biraz hem vanda hem ankarada şubesi olanlara bakacakCokk fazla hemde.
İyice sacmaladilar
eşimle bana verdikleri harcırahın çok üstünde istedikleri rakam nefret ediyorum böyle yapanlardan insaf denen bişey yok12 bin lira nedir ya, iyice saçmaladılar. kimi kazıklasam diye bekliyorlar resmen
3 kere ev taşıdık 2si fiyatı artırdı . neymiş 1. kat demişiz zeminmiş. küçük koli cokmus balkon demiri değişikmişmecbursunuz gözüyle bakıyorlar bazı firmalar yarı yolda fiyat artırıyormuş neler var okudum paylaşılanları biraz hem vanda hem ankarada şubesi olanlara bakacak
yolda yapmaları çok çirkin başta konuş anlaş işini düzgün yap ne kadar memnuniyet olursa geri dönüş o kadar çok olur ama bunu düşünen yok az iş çok para olmuş amaçlarıen son dayım taşındı biz sadece taşırız eşyaları siz indirip monte edersiniz demişler yolda
evet valla ya artik biraz daha para vermiş indirmeleri için nakliyeciler işini biliyo anlasana kadar herşeyi yapar gibi görünüyorlaryolda yapmaları çok çirkin başta konuş anlaş işini düzgün yap ne kadar memnuniyet olursa geri dönüş o kadar çok olur ama bunu düşünen yok az iş çok para olmuş amaçları