Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok sıcak kızlar evde sürekli klima açık geceleri özellikle gündüz biraz daha kapatıyorum yoksa 1000 TL filan fatura ödeyeceğiz böyle giderse . Evi süpürdüm sildim bebeğe yoğurt ve meyve yedirdim emdi uyuyor birşeyler yemem lazım düzgün kahvaltı etmedim midem bulanmaya başladı o derece şuan eşim nöbetçi nefret ediyorum nöbet günlerinden istemsizce. Anneannemi aradım onun telefonu değişti bir türlü tuş kilidini açıp kimse ile görüşemiyor biz arıyoruz ancak üzüldüm aşağı in resepsiyondaki kız yardım etsin dedim halim yok dedi kapattım ağladım

Marketten tavuk,,, çöp şiş,,, süt,,, poğaça,,, simit,,, icetea,,, çikolata,,,, şeftalş,,,, marul,,,, lavaş,,,, ekmek

Toplam harcama 100 tl

Akşama çıtır tavuk,,, patates kızartma sı yapacam yoğurt çorbası da var yeter

Kendime de köfte salata yapacam

Kızımın arkadaşı geldi 2 gün bizde kalacak

Arkadasim birkac hafta once dogum yapti. Guzel bir paket hazirladim, kiyafet kitap, oyuncak, battaniye var icinde. Peynirli ve ispanakli borek yaptim, bir de kizimin kuculen kiyafetlerini koydum bir paket, bugun kapidan birakacagim. Onun da bana cok hakki gecmisti dogum yaptigimda, bebek kiyafeti ve esyalarini da aramizda alip veririz.

Kızım gündüz de ek gıda konusunda çıldırtıyor beni mis gibi muzlu pankeklerin bir lokması agzina zor girdi gerisi ziyan
Eşim gelirken ekmek alicak.Ve su sipariş ederiz.12 lira gün harcaması.
Of yemeyen çocuk çok zor biz biraz toparlanmaya başladık . Sabahları kahvaltı fikri bakıyorum değişik önerin var mı ? Pankek ve yumurta dışında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…