Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sabah annemi aldım köylü pazarına gittik beraber, bir kaç şey aldık annem ödedi hepsini
Eve geldim çarşafları değiştirdim hepsini makinaya attım serdim 2 saat ütü yaptım o arada çarşaflar kurudu onlarıda ütüledim dolaba koydum evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu temizledim duş aldım
Bugün rahat iş yapabildiğim için buradan klimama teşekkür ederim

80tl market 125tl yakıt harcamasız gün geçmiyor
Sabah anlatmayı unuttum baş ağrısından seni rüyamda gördüm
Arzuuuu arzuuuu diye sesleniyorum sana siyah bir tşört vardı üzerinde çok hoştunarzu arabaya doğru mu gidiyorsun bekle diyorum sürekli arzu dedim sana adını arzu koydum senin

[/QUOTE]
0 hayır olsun kıııız

Öğlen bebeğin ve kendimizin nevresimleri değiştirdim. Bebeğin çamaşırlarını ütüledim kaldırdım . Karnı yarık cacık bulgur pilavı soğan salatası vardı menümde . Patlıcanlar acı çıktı sadece içini yedim resmen boşa yoruldum. Karşı komşuma gittim 1 saat kahve içtik. Eve geldim bebeği uyuttum masa hazırladım. Eşim geldi yemeği yedik aile grubuna bebeğin elimde salatalık yerken resim atıyor . Bende rica ediyorum atma elinde yiyecek dedim . Doğum yaptım bebek memeyi tuttu normal emiyor . Hepsi başladılar ne iştahlı çocuk diye . Emmeyi bıraktı çocuk . Ek gıdaya başladık yine ne iştahlı çocuk dediler şimdi uğraşıyorum ki yesin diye bi maşallah diyen yok o yüzden istemiyorum yemek video resim eşim bozuldu söylediğime ama yapacak birşey yok gerçekler bu . 22 TL harcadı ama neye bilmiyorum. Bebek komşu da bi oyuncakla oynadı sevdi e bebeğe bakacağım biraz var mı

Ne güzel rüya görmüşsün Acaba arzularımız gercekmi olacakArzu olsun kız adım

Sevgiyeyolculuk bahsettiğim matara SuCo'larda bir alana ikinci ürün %50 indirim var, bir bak lütfen lütfen
Minikkoala mesajından hemen sora baktım mataraya.
Hem içeriğinin temiz olması hem katlanıyor olması çok hoş. mavi rengini beğendim. En kısa zamanda bir tane edineceğim.

iş yerinde su dolabı bozuldu.
Her gün en az 2 litre su içmem lazım. Pet şişelerden su almak benim de hiç içime sinmiyor. Ama hergün 2 lt suyu yanımda taşımam şuan için mümkün değil.

önerin için teşekkür ederim

Ay ne sıcak
Hiçbir iş yapmadım. O koltuktan bu koltuğa dolandım durdum
Püre bebiş nasıl ?
Bizim ki hemen isilik oluyor sıcaktan, hergün duş aldırmamıza rağmen.
Üstünde hep kısa kol zıbın oluyor
Ya da sadece atlet başka bişey giydirmiyorum.
evin içi gündüz 25/26 %lerde.
Yatak odamın camı da hep açık.

Si Sıcaktan çok huzursuz canım
Yemeden içmeden kesildi çocuklar.
2dis çıktı. Başka da belirti yok
Bugünlerde kabızlıktan şikayetçiyiz

Biraz serinledik sanki yoksa ben duş aldım diye mi öyle geldi bana
Benim kızında her yeri sıvık oldu aleo veralı fıs fısımız var sürekli ondan sıkıyoruz iyi geliyor
Günün yorgunluğu çöktü üzerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…