Bugün ne aldin kaç tl harcadin

24 tl bim (çamaşır suyu, havlu kağıt,bulaşık deterjanı,hindi füme)
20 tl şok ( nuk biberon )
15 tl sigara

günün harcaması. Yarın eşim tekrar izin yapacak duşakabinin musluğu bozuldu Yenisi takılacak.
Kuaföre gidebilirim belki. Eşim de hastaneye sağlık raporu almaya gidecek ehliyet yenilemesi için. Çocuğa dönüşümlü bakarak hepsini halletmeye çalışacağız.

he bir de birkaç model araba beğendik onlara bakmaya gidecek vakit bulursa. Anlaşırlarsa araba alabiliriz ,kısmet diyelim :)

aaa valla mi 😂😂 birazcık verdim canim valla sıcaktan yemek felan yenmiyo ki
İyi hadi bakalım👏👏👏
Ayyy bu sıcakta hiç izleyemicem onlar yemek yaparken beni zaten ter basıyordu heyecanlanıyordum zamana karşı yarışıyorlardı
Şu an zaten çok terliyorum birde onlar için ter dökemicem 😂
Ayyyy ben onları izleyip izleyip gece simit çiğköfte filan yapıyorum😥😥😥
24 tl bim (çamaşır suyu, havlu kağıt,bulaşık deterjanı,hindi füme)
20 tl şok ( nuk biberon )
15 tl sigara

günün harcaması. Yarın eşim tekrar izin yapacak duşakabinin musluğu bozuldu Yenisi takılacak.
Kuaföre gidebilirim belki. Eşim de hastaneye sağlık raporu almaya gidecek ehliyet yenilemesi için. Çocuğa dönüşümlü bakarak hepsini halletmeye çalışacağız.

he bir de birkaç model araba beğendik onlara bakmaya gidecek vakit bulursa. Anlaşırlarsa araba alabiliriz ,kısmet diyelim :)
Hayırlısı olsun canım🤲🤲

Kız siz daha biberon mu kullanıyorsunuz😱😱

uzaklardabiz uzaklardabiz felaket uykularimiz dünden beri geri geldi sık sık uyaniyor ve aglayarak😪 bence yeni diş geliyor belirtiler aynı.ama bu dişlerin sonu yok ki..of.. 😵
Ben de üstleri kontrol ettim iyice sertleşmiş sanirim geliyor 🤪 her yeni gelen diş için bu daha zor diyorlar valla vay halimize.

Bizim gündüz uykuları hep felaket uykusu. Bi de 2 uykuya gectik, 3. Uykuyu uyumak istemiyor. Oyle olunca gece uykusuna kadar iyice yoruluyor yorgunluktan uyuyamıyor.

Her uykusu ayri dert oldu valla kucakta hoplat ziplat asla yatar pozisyona geçmiyor dik uyuyor omzumda😭 hic emerek uyumayan cocugun bugun emerek uyuyasi tuttu mesela.

Hava da cok sıcak, bizimki hic sevmedi sicak havayı. Kaşınıp duruyor.

günaydın dün akşam eşimle yemeğe gittik iyi oldu yakıt aldık koli bandı aldık benim kartım dönmüştü ordan harcadım.Bu ay kartlar çok fazla geldi sağlıklı olalım huzurumuz olsun varsın yüksek gelsin gereksiz harcama yapmadık zaten.Kurbanda ikimizde bağış yapalım diyoruz Allah nasip ederse evimize yerleşince kestirip dolaba koyarız yemek için
eşim yarın öğleden sonra yola gidecek yarım gün izin al beni yolcu eder misin dedi çok duygulandım normalde pek duygularını dile getiren biri değildir

İyi hadi bakalım👏👏👏

Ayyyy ben onları izleyip izleyip gece simit çiğköfte filan yapıyorum😥😥😥

Hayırlısı olsun canım🤲🤲

Kız siz daha biberon mu kullanıyorsunuz😱😱

uykuya geçişlerde mama içiyor dolayısıyla biberon kullanıyoruz canım. Bu yaz bitmeden bezi de mamayı da bıraktıracam inşallah

X