Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar abi bebek ilk kez kendi emmek istedi hala şoktayım ben herşey düzeliyor gibi . Arkadaşım geldi kahve içtik biraz lafladık oğlan korktu ağladı tabi. Eşim nöbetçi olunca o gün içimde bi vesvese oluyor kendimi yanlız hissediyorum. Günlerdir izin konusunu kapatmıştım hiç gitmek istemiyordum ama yine içime düştü .

Of yemeyen çocuk çok zor biz biraz toparlanmaya başladık . Sabahları kahvaltı fikri bakıyorum değişik önerin var mı ? Pankek ve yumurta dışında ?
bizim kahvaltımız peynir yumurta süt patates pakel krep domates salatalık bunları dönüşümlü veriyorum ev yapımı peyniri çerez gibi yer kızım hazır peynirleri tükürüyor yemiyor

Of yemeyen çocuk çok zor biz biraz toparlanmaya başladık . Sabahları kahvaltı fikri bakıyorum değişik önerin var mı ? Pankek ve yumurta dışında ?
Kuymak mısır unlu lor peynirli yapıyorum.kahvalti için en sevdiği.oyle özeniyorum ki çeşit çeşit pankek omlet yapanlara.bebek mücveri denicem bir ara ama garanti yemeyecek.su da icirtemiyorum.nasil besleniyor bilmiyorum yarın 9 aylık izlemi var.sikayet edicem benim kızı

Kuymak tarifi rica edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…