- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.921
Tuce ben de merak ediyorum. Keşke girip yazsa durumunu.@strawberry_cake merak ediyorum seni
Sabah gelmiş aslında ama neden yazmıyor kiTuce ben de merak ediyorum. Keşke girip yazsa durumunu.
Altını yeni gördüm 400 olmuş
Bende çok merak ettim@strawberry_cake merak ediyorum seni
Aaaaaaa senin kv yi beğeniyorum vallaKızlarrrr
Uzun süredir 5 taş almak istiyordum ev aldık bütün altınlarım gitti kredi falan derken alamadım kv bugün beğen ben alacağım dedi
süper kvKızlarrrr
Uzun süredir 5 taş almak istiyordum ev aldık bütün altınlarım gitti kredi falan derken alamadım kv bugün beğen ben alacağım dedi
iyidir kv ama bende kötü bir gelin değilimAaaaaaa senin kv yi beğeniyorum valla
bizim kahvaltımız peynir yumurta süt patates pakel krep domates salatalık bunları dönüşümlü veriyorum ev yapımı peyniri çerez gibi yer kızım hazır peynirleri tükürüyor yemiyorOf yemeyen çocuk çok zor biz biraz toparlanmaya başladık . Sabahları kahvaltı fikri bakıyorum değişik önerin var mı ? Pankek ve yumurta dışında ?
Şafak sayıyorum sen nasılsın canımNasılsın her nöbet günü senin kulaklarını çınlatıyorum
KuymakOf yemeyen çocuk çok zor biz biraz toparlanmaya başladık . Sabahları kahvaltı fikri bakıyorum değişik önerin var mı ? Pankek ve yumurta dışında ?
Kuymak tarifi rica edeyimKuymakmısır unlu lor peynirli yapıyorum.kahvalti için en sevdiği.oyle özeniyorum ki çeşit çeşit pankek omlet yapanlara.bebek mücveri denicem bir ara ama garanti yemeyecek.su da icirtemiyorum.nasil besleniyor bilmiyorum yarın 9 aylık izlemi var.sikayet edicem benim kızı