- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.861
Ayyy bu sıcakta hiç izleyemicem onlar yemek yaparken beni zaten ter basıyordu heyecanlanıyordum zamana karşı yarışıyorlardı
İyi hadi bakalımaaa valla mibirazcık verdim canim valla sıcaktan yemek felan yenmiyo ki
Ayyyy ben onları izleyip izleyip gece simit çiğköfte filan yapıyorumAyyy bu sıcakta hiç izleyemicem onlar yemek yaparken beni zaten ter basıyordu heyecanlanıyordum zamana karşı yarışıyorlardı
Şu an zaten çok terliyorum birde onlar için ter dökemicem
Hayırlısı olsun canım24 tl bim (çamaşır suyu, havlu kağıt,bulaşık deterjanı,hindi füme)
20 tl şok ( nuk biberon )
15 tl sigara
günün harcaması. Yarın eşim tekrar izin yapacak duşakabinin musluğu bozuldu Yenisi takılacak.
Kuaföre gidebilirim belki. Eşim de hastaneye sağlık raporu almaya gidecek ehliyet yenilemesi için. Çocuğa dönüşümlü bakarak hepsini halletmeye çalışacağız.
he bir de birkaç model araba beğendik onlara bakmaya gidecek vakit bulursa. Anlaşırlarsa araba alabiliriz ,kısmet diyelim :)
Ben de üstleri kontrol ettim iyice sertleşmiş sanirim geliyoruzaklardabiz felaket uykularimiz dünden beri geri geldi sık sık uyaniyor ve aglayarak bence yeni diş geliyor belirtiler aynı.ama bu dişlerin sonu yok ki..of..
Eşim diyor ki bu ne yA her dişte Böyle mi olacak Allah aşkınauzaklardabiz felaket uykularimiz dünden beri geri geldi sık sık uyaniyor ve aglayarak bence yeni diş geliyor belirtiler aynı.ama bu dişlerin sonu yok ki..of..
burasıda çok fena nemli ter boşaltıyorum resmenGünaydınnnnnnnn
Bugün serin bir gün şahane
Kahvaltı yapıcaz şimdi
İyi hadi bakalım
Ayyyy ben onları izleyip izleyip gece simit çiğköfte filan yapıyorum
Hayırlısı olsun canım
Kız siz daha biberon mu kullanıyorsunuz
hangi renk yaptırcaksın canimKuaföre geldim Kızlar. 1.5 yıl sonra saçlarımı boyatacağımBakalım nasıl olacak