- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.901
Altına ne oluyor üf yine düzgün birikim olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy hadi canım kolay geldin bizde emziği bıraktıracağız ama gözüm korkuyoruykuya geçişlerde mama içiyor dolayısıyla biberon kullanıyoruz canım. Bu yaz bitmeden bezi de mamayı da bıraktıracam inşallah
Ben de mutfak ve salonun tüllerini yıkadım mutfak camını sildimcamları sildim yağmur yağsın diye beklemedeyim
ohh mis gibi bende balkonu yikadim camasir serdim simdi yoruldum baya oğlum bi yandan istekleri bitmiyorBen de mutfak ve salonun tüllerini yıkadım mutfak camını sildim
Altın alabildiniz mi evden kalan paranız ilealtın uçtu resmen
almadık canım hesapta duruyor altın çok yüksek diye almamıştık düzeltme yaparsa alırız yoksa fonda dururAltın alabildiniz mi evden kalan paranız ile
çok kötü durum biz birikim yapalım diye düşünüyoruz almak zorunda olanlar var borçları olanlar var gidişat düzelir umarım yakın zamandaArtık çeyrek altın bile zor alacağız bu ne böyle ya Gram 400ü geçti
Of yemeyen çocuk çok zor biz biraz toparlanmaya başladık . Sabahları kahvaltı fikri bakıyorum değişik önerin var mı ? Pankek ve yumurta dışında ?Kızım gündüz de ek gıda konusunda çıldırtıyor beni mis gibi muzlu pankeklerin bir lokması agzina zor girdi gerisi ziyan
Eşim gelirken ekmek alicak.Ve su sipariş ederiz.12 lira gün harcaması.
Nasılsın her nöbet günü senin kulaklarını çınlatıyorumArtık çeyrek altın bile zor alacağız bu ne böyle ya Gram 400ü geçti