-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.501
O zamana kadar zaten bence 2. Dalga gelirBen de anlamadımtuce_tuce hani zorunlu olmayan 3 hafta telafi eğitimi olacaktı 15 Ağustosta ondan sonra okul açılacaktı. Sayılarda hala bin'in üstünde.. bilemedim.
Çok pişman olur ilerde, daha yaşı çok küçük galiba,yaşadığını aşk sanıyor.Anne olmuş şimdi anne babasını daha iyi anlar belkigörüşüyo canim hatta kına gecesi yaptılar anne ve babası bu geldi 5 10 dakka durup gitti herkese rezil etti kocası bey öyle istemiş durmasına izin vermemişler. teyzem hâlâ görüşüyo evlat işte
Benim babam da dedemden kalan miras hakkini amcamın cocuklarina bağışlamıştı. Annemle cok sinir olduk anneme sormamış bile. Bizim ihtiyacımız yok az bir sey zaten dedi. Ne kadar olursa olsun hakkımız niye veriyoruz ki? Cok sinir bir durum. Ayni şeyi kadın yapsa yıllarca soylenirler sen kardeşine verdin diye.pure hazel tuce_tuce ben de cok sinirlendim kizlar, ama is babam da bitiyor aslinda, anneme aslan kesiliyor ama kardeslerine sus pus, hep boyleydi. Ne eksik ne fazla, hakkimiz neyse onu istiyoruz. Illa ki orasi olsun diye bir derdimiz de yok, civardan benzeri bir yer alip bize verebilirler biz de ordaki hakkimizdan vaz geceriz ya da kaca satiliyorsa parasini verip bizi cikarabilirler ama hic bir secenek islerine gelmiyor, cok komik bir miktar verip cikarmak istiyorlar, bunu da direk degil haber yollayarak yapmislardi onceleri, annem de tamam onlarin verdiklerinin su kadar katini ben verecegim onlar ciksin diye haber yollamisti.
Bakalim bu isin sonu nereye gidecek, bir iki haftaya netlesir, yeter ki annem uzulmesin baska bir sey istemiyorum.
Ayyy kaş çok güzel gerçekten.Siz nerde kaldınız,evmi kiralamıştınız?Azcuk merdivenliydi ama oda bu doneme uygunmus ye ic yat olmadi hareket lazimdi
Ailesi Doğrusunu yapmis, uzerine düşeni yapmış. Kizina karşı görevini yerine getirmiş.görüşüyo canim hatta kına gecesi yaptılar anne ve babası bu geldi 5 10 dakka durup gitti herkese rezil etti kocası bey öyle istemiş durmasına izin vermemişler. teyzem hâlâ görüşüyo evlat işte
Daha tam sıcak gelmedi ama bıktım şimdidenGünaydın kızlar
Evi işi yapmamız lazım havalar da bi sıcak anlatamam
SebebEşimin biletini iptal etmiş thy.Artık adam eve koşarak gelir.Gün geçmiyor ki iyi bir haber alayım
Sıcaktan öte kuru hava ve toz rahatsız ediyor dün akşam biraz Mado da oturduk iyi geldi bahçesi falan serindiDaha tam sıcak gelmedi ama bıktım şimdiden
Bizde orduevinde oturuyoruz öyleSıcaktan öte kuru hava ve toz rahatsız ediyor dün akşam biraz Mado da oturduk iyi geldi bahçesi falan serindi
Evet orduevinin bahçesi cafesi güzel gidecek yer yok ki buralı bir arkadaş su kenarına gidelim dedi ayyy dedin allah askina ne su kenarı kurak bi ağaç yok yollar toz toprak ben gelemem evde klima önünde otururum daha iyiBizde orduevinde oturuyoruz öyle
Sebebi yok kafaya göre iptal