- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.663
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.461
Oh masallahBir ev parası yanlız yani neyseeee
Evet çok haklısınKendi yapan kendi utansın boşver.Herkes kendi değerini kendi belirliyor kendi kaybeder.Eşinle evlatlarınla huzurla yasa gerisi boş
Aman valla ayıplamadım başımıza gelirOh masallah
Öyle vallaAman valla ayıplamadım başımıza gelir
Herkesi kandırdığını sanıyor parmağında oynattığını sanıyor kimseye saygısı yok.
O değil de ben yine çok çok geç uyandım.
Hiç art niyet düşünmemiştim bu kadar safim.
Suçlu benim
binanın iskeleti bile kalmamışKızlar. Şu patlamaya çok üzüldüm.
Dehşet verici.
110 ton patlayıcı yaaaa
İflah olmaz o çalışanlar
olacak gibi görünüyoDaha önce iki defa daha patlama olmuş aynı fabrikada
Hastaneye kaldırılanların hepsinde işitme kaybı varmış. Aklıma soma faciası geldi umarım öyle agirb
Sonuçlar olmaz
Yani yaralı kurtulanların mutlaka en az bir uzuvugitmiştirbinanın iskeleti bile kalmamış
Okulu vardı dimi o ne oldugeçen yaz kuzenim evden kaçmıştı ya burda yazmıştımBugün dogum yapti
Okulu vardı dimi o ne oldu
okula gitmedi tabi ki kayıt yaptırmadı kiOkulu vardı dimi o ne oldu
Hey Allahım ailesi ile görüşüyor muokula gitmedi tabi ki kayıt yaptırmadı ki
görüşüyo canim hatta kına gecesi yaptılar anne ve babası bu geldi 5 10 dakka durup gitti herkese rezil etti kocası bey öyle istemiş durmasına izin vermemişler. teyzem hâlâ görüşüyo evlat işteHey Allahım ailesi ile görüşüyor mu
Merhabalar herkese. Canım ayıplanacak bir şey yok. Benim bir çocuk doktoru arkadaşım var. Istahsiz çocuklar bir şey yemiyorsa yedigini verin demişti doğru yoldasın sonuçta annesin onun için kendini feda eden sensin.Aman valla ayıplamadım başımıza gelir
Merhaba bak sabah saat 08:30 da emzirdim uyuduk 10:00 uyandık 10:30 da bir yumurta sarısı az lor 1 çay kaşığı pekmez yedirdim az salatalık kemirdi . 12:00 Uyurken emzirdim . 14:30 emdi uyudu . 16:00 oldu muz şeftali verdim yemedi . Birazdan yine uyuyacak emzirmeyeceğim 18:30 gibi sebze çorbası vereceğim yer inşallah . 20:00 emip uyuyacak iştahsız mı normal mi çözemiyorumMerhabalar herkese. Canım ayıplanacak bir şey yok. Benim bir çocuk doktoru arkadaşım var. Istahsiz çocuklar bir şey yemiyorsa yedigini verin demişti doğru yoldasın sonuçta annesin onun için kendini feda eden sensin.
Birşey demeyeceğimgörüşüyo canim hatta kına gecesi yaptılar anne ve babası bu geldi 5 10 dakka durup gitti herkese rezil etti kocası bey öyle istemiş durmasına izin vermemişler. teyzem hâlâ görüşüyo evlat işte
Ama yemesi lazım püre yumurta sarısı da ondan önce gece 4 te çok az emip uyumuştuYumurta sarısı tok tutmuştur