Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de pure ya ne kadar dengeyi kursak da yaşananlar hep aramızda duruyor eşimle. Hiç bir zaman hiç bir şey talep etmedim ailesinden gerçekten.

Bizim ki de evleneceğimiz zaman, bebek olacağı zaman, araba ya da ev alacağımız zaman mutlaka haraç kesiyor bir şekilde bir fayda sağlıyor. Buzzz gibiyim yalan yok, belirli gün ve haftalar dışında iletişimde olmuyorum.

inşallah daha kötüye gitmeden hallolur, çok üzüldüm haberi şimdi gördüm Ne kötü bir yıl oldu, Allah beterinden korusun.

Merhaba bak sabah saat 08:30 da emzirdim uyuduk 10:00 uyandık 10:30 da bir yumurta sarısı az lor 1 çay kaşığı pekmez yedirdim az salatalık kemirdi . 12:00 Uyurken emzirdim . 14:30 emdi uyudu . 16:00 oldu muz şeftali verdim yemedi . Birazdan yine uyuyacak emzirmeyeceğim 18:30 gibi sebze çorbası vereceğim yer inşallah . 20:00 emip uyuyacak iştahsız mı normal mi çözemiyorum

görüşüyo canim hatta kına gecesi yaptılar anne ve babası bu geldi 5 10 dakka durup gitti herkese rezil etti kocası bey öyle istemiş durmasına izin vermemişler. teyzem hâlâ görüşüyo evlat işte
Birşey demeyeceğim

Annem anneannem gitmiş kızlar görüntülü konuştuk abi bebeğin doğumuna 1 çeyrek sünnetine 1 çeyrek vermiş anneme bana birşey olursa annenden al dedi babannemde hem sünnet hem doğum hediyesi diye cumhuriyet altını almış abi bebeğim şuan 14 çeyreği var görümceler hediye yapmadılar görünce yaparlar sanırım yada yapmazlar bilemiyorum. Bizimde 38 çeyrek oldu galiba hedefim 72 . Birazdan bakacağım kaç oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…