Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Dün akşam çoooooook uzun zaman sonra aylar sonra kayınvalideme gittik geldik
Kızımın doğum günü muhabbeti oldu sonra dediler ki aaa olmaz öyle para verelim dediler 20 tl verdiler şaka gibi gülüyorum ya çok sinir oldum aslında diğer oğlunun çocuklarına yağmur gibi yağar paralar doğum günlerinde ama bize kuş kadar

Aklıma diğer torunlarına 100 benim kızımın ilk bayramında kızıma 10 lira vermesi geldi boşver sinir bozucu bir durum ama takmaya değmiyor

Aklıma diğer torunlarına 100 benim kızımın ilk bayramında kızıma 10 lira vermesi geldi boşver sinir bozucu bir durum ama takmaya değmiyor
Aynısı işte onlara göre bizim ihtiyacımız yok kendi durumumuz iyi babamların durumları çok iyi onlardan hiç bişeye hakkımız yok

Aynısı işte onlara göre bizim ihtiyacımız yok kendi durumumuz iyi babamların durumları çok iyi onlardan hiç bişeye hakkımız yok
Hiç canını sıkma boşver yA . Kv de eşim afrindeyken bana bayram harçlığı 50 TL vermeye çalışmıştı hala unutmam

Harcamalar
Dün Carrefour da 105
A101 de 83
Başka bir yerden de Kutu dondurma ve üç magnuma 39 lira ödedik.

Bugün ise 1₺ su aldım.

Sevgiyeyolculuk ben bu ara dışarıdan su alma olayına takığım, matara alışkanlığı geliştirmeye çalışıyorum. Direkt dikkatimi çekti 1₺

Derin dondurucumun fisini visnelerle birlikte takmış oldum Buzluktaki şeyleri de oraya geçiririm ve artık her pazar alışverişinde birşeyler koymaya başlarım.

Domates sosu konusunda yardımınıza çok muhtacım kizlar.Kv anneme kışlık hazırlığa başladım demiş,bize de veriyordu ama artık kabul etmeyeceğim.Sizin yöntem ve yollarla kendi hazırlıklarımı yapicam özellikle domates.Bir de turşu kurarsam,ki geçen yıllarda yapmıştım.Daha da beni ona muhtaç sanmasın

O iş bende rahat ol

Yaaa cok sevindim, darısı başımıza
Yok bizimki daha uyumuyor dogdugundan beri aşağı yukarı aynı saatte yatiririz dun gece ilk defa 10 a kadar ayaktaydi zorlamasak daha da uyumayacaktı. Ben yine bir kriz geçirdim Bugüne kadar kullandığım hicbir uyutma yöntemi çalışmıyor. Kafayı yicem.

Güle güle oturun canım hayırlı olsun❤❤❤❤❤
Hayıtlı olsun canım darısı bize
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel günler de oturun.... Allah ödeme kolaylığı versin çok sevindim.
Merhabalar
kronikuykucu hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde oturun. Allah ödeme kolaylığı versin.
Sevgiyeyolculuk bereketli olsun devamı gelsin..
kredi bittiği zaman ama sizden rahatı olmaz ohh hayirli olsun cok mutlu oldum canim
hepınıze cok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun

Sevgiyeyolculuk ben bu ara dışarıdan su alma olayına takığım, matara alışkanlığı geliştirmeye çalışıyorum. Direkt dikkatimi çekti 1₺
Matara güzel fikir.
bende cam şişe alıp doldurduğum oluyor:)
Ama beni sıcak su kesmiyor, buz gibi olması lazım, kışın bile soğuk su içerim

kronikuykucu hayirli olsun gule gule oturun.
Sevgiyeyolculuk bereketli olsun altinlariniz.
Market alisverisimiz 84$ tuttu. Evi temizledim biraz, esim ve kayinvalidem yemek yapiyor, gozleme yapip cayi da alip disari cikacagiz.
Kizi uyuttum, simdi oyuncaklar cok karismis biraz onlari ayiracagim.
Hayirdir insallah gece ruyamda tasiyici anne olmusum, arkadasim icinmis, bebek de erkekmis ve dogacakti, hareketlerini filan cok rahat hissettim ruyamda. Neden boyle bir ruya gordum anlamadim, cagrisim yapacak hicbir sey yasamadim ama anlami iyiymis, hadi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…