- 1 Ekim 2013
- 8.454
- 20.464
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.521
Güle güle oturun darısı bana ve isteyenlerin basina inşallah.günaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah çok sevindimgünaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın
cok tesekkur ederim pure daha güzelleri senin olsunCanım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah çok sevindim
Kaça aldınız ev bu arada.
İstediğin bir yer içine sinen bir yerdir inşallah
İçinde oturacaksın kira derdinden kurtuldun.cok tesekkur ederim pure daha güzelleri senin olsun
aminn ınsAllah
465bine aldık.evet yeri suan oturdugum eve 5dk. buralardan almak ıstıyorduk zaten şükür denk geldi butcemızı zorlayacak ama hayırlısıyla altından kalkarız umarım
yok canım ya bızım normal kıra aidat masrafımızın çook üstünde kredi masrafı birimizin maas tamamen oraya gıdıcek.girdik bi kervana hallolur ınsAllahİçinde oturacaksın kira derdinden kurtuldun.
Kira aidat evin masrafı derken zaten aylık ödedigin krediye yaklaşır bu kalemler .üzerine biraz ekleyip Kredi ödemek daha mantıklı tabii ki
Haydi gözünüz aydın sağlıkla oturungünaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın
aminn tuciş daha güzeli sizin olsun ınsAllah tapuda da sıkıntı cıkmaz hallolur hepsüHaydi gözünüz aydın sağlıkla oturun
Kaç ay kredi kaç TL çektinizaminn tuciş daha güzeli sizin olsun ınsAllah tapuda da sıkıntı cıkmaz hallolur hepsü
Güle güle oturun canım hayırlı olsungünaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın
Hayıtlı olsun canımgünaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın
Bereketli olsun canım630 dan 4 çeyrek aldık.
2520 lira ödedik.
Eski tarihli.
Sağol canımBereketli olsun canım
Canım hayırlı uğurlu olsun güzel günler de oturun.... Allah ödeme kolaylığı versin çok sevindim.günaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın