Bugün ne aldin kaç tl harcadin

günaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın:KK37:
Güle güle oturun darısı bana ve isteyenlerin basina inşallah.

günaydın hanımlar sizlerle de paylasmak istedim biz de çok şükür ev alanlar arasına katılıyoruz ınsAllah suan tapu asamasında,krediyi cektik haftaiçi haber beklıyoruz.Allah sıze daha guzelini nasıp etsın:KK37:
Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah çok sevindim 😍🥰
Kaça aldınız ev bu arada.
İstediğin bir yer içine sinen bir yerdir inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah çok sevindim 😍🥰
Kaça aldınız ev bu arada.
İstediğin bir yer içine sinen bir yerdir inşallah
cok tesekkur ederim pure daha güzelleri senin olsun
aminn ınsAllah
465bine aldık.evet yeri suan oturdugum eve 5dk. buralardan almak ıstıyorduk zaten şükür denk geldi butcemızı zorlayacak ama hayırlısıyla altından kalkarız umarım

cok tesekkur ederim pure daha güzelleri senin olsun
aminn ınsAllah
465bine aldık.evet yeri suan oturdugum eve 5dk. buralardan almak ıstıyorduk zaten şükür denk geldi butcemızı zorlayacak ama hayırlısıyla altından kalkarız umarım
İçinde oturacaksın kira derdinden kurtuldun.
Kira aidat evin masrafı derken zaten aylık ödedigin krediye yaklaşır bu kalemler .üzerine biraz ekleyip Kredi ödemek daha mantıklı tabii ki

İçinde oturacaksın kira derdinden kurtuldun.
Kira aidat evin masrafı derken zaten aylık ödedigin krediye yaklaşır bu kalemler .üzerine biraz ekleyip Kredi ödemek daha mantıklı tabii ki
yok canım ya bızım normal kıra aidat masrafımızın çook üstünde kredi masrafı birimizin maas tamamen oraya gıdıcek.girdik bi kervana hallolur ınsAllah:KK48:

Haydi gözünüz aydın sağlıkla oturun😍

Güle güle oturun canım hayırlı olsun🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

Canım hayırlı uğurlu olsun güzel günler de oturun.... Allah ödeme kolaylığı versin çok sevindim.

Selam Kızlar

dün akşam eve döndük , bugün biriken işleri yapıyorum.
İki makine çamaşır yıkadım, mutfak ve banyoyu temizledim.
Çocuğu uyuttum o uyanınca sil süpür yapacağım.

akşama arkadaşım uğrayacak biraz, aylardır görüşmedik o da kendi evindeydi bekar tek başına yaşıyor. Biraz hasret gidereceğiz özleştik.

iki gündür harcama yapmadım, bugün de evden çıkmaya fırsat olmaz sanırım :) gene harcamasız geçer.

ev alan altın alan herkese topluca hayırlı bereketli olsun diyorum 😊 darısı hepimize inşallah

Dişçide randevu vardı eşim saatini öne Çek oradan mangala gidelim dedi tmm dedim aradım doktoru bugün doktor gelmedi dediler çok sinirlendim yA aramasam gideceğim o saatte . İnsanı pişman ettiler seneye tayin yazacağım bıktım buradan. Biraz harcama yaptık akşama bakarım hesaba .

X