Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Maşallah canım bereketli olsun bol bol artsin..

Zeynolin44 iyi tatiller canım iyi eğlenmeler.
okyonus eşin gelince siz de bir deniz tatili yaparsınız.
E Esila09 iyiki gittin tatile canım.
Şuan millet akın akın gidiyor.
Gidemeyenler de dertli.

Virüs denizden bulaşmaz demişti sanki foxda bir prof son anda duydum.

Birazdan yürüyüş yaparız biz de.
Alışveriş yapılacak ufak çaplı.

Çorba ile gecistiremedim tabii ki eşim yemek istedi.
Fırına patates ve köfte attım.
Yanına salata kola.

Evet tamamen sifirlandik fiyatlar idealdi insanlar azdi yerel halktan sinava calisan kesim evdeydi cok dogru bir secimmis herhangi bir problem de yasamadik sure doldu buradan daha temizdi ztn eminim

Dini bir yorum yapmak istemem ama denizin temizligi hakkindaki gorusler beni rahatlatmisti
Ztn girilebilir bir sahilse baska mikrop gecmez diyorsak covidde gecmez

Annemle konustum, memleketteler, amcamlara gecmisler, amcam konu acilmasin diye kose bucak kaciyormus, babam da her zamanki gibi susuyormus, yani annem biraksa amcamlara verecek hakklarini. Haftaya vefat eden halamin oglu gelecekmis, yenge sen bekle ben halledecegim demis. Dusunebiliyor musunuz hakkimizi isteyemiyoruz, senelerdir uzerinde oturduklari icin butun bag onlarin gibi davraniyorlar, tapu hala 25 sene once olen dedemin uzerine. Annem yengeme konuyu acmis, en azindan amcama soylesin diye, yengem tarlaya ev yapin demis, tarladan bize 500 m2 falan dusuyormus, 10 donumluk bag nere, kuru tarla nere.
Babannem tarafindan da kalan bir yerler var, orasi icin de babamin kuzeni halami arayarak babam icin hakkini bana versin demis, herkes ne akilli ya, sen tenezzul edip adami bile aramiyorsun ama topragini bana bagislasin diyorsun.
Gercekten bu toprak islerinden hic hoslanmiyorum, ben kalkip burdan Istanbul`a zor gidiyorum, memlekete hic gitmem ama hakkimiz neyse alinsin bu insanlara kalmasin istiyorum.

Kaş çok güzeldir

Şu an nasıl sinir oldum.
Bırakma hakkını kimseye.

Hayatta en nefret ettiğim insan tipi başkasının hakkını yemeye çalışanlar

Zaten deniz dibimiz hergun gideriz birazda adalara gideriz kuzenler adada onlarda kalırız Gökçe’ada çok güzel denizi koyları

pure hazel tuce_tuce ben de cok sinirlendim kizlar, ama is babam da bitiyor aslinda, anneme aslan kesiliyor ama kardeslerine sus pus, hep boyleydi. Ne eksik ne fazla, hakkimiz neyse onu istiyoruz. Illa ki orasi olsun diye bir derdimiz de yok, civardan benzeri bir yer alip bize verebilirler biz de ordaki hakkimizdan vaz geceriz ya da kaca satiliyorsa parasini verip bizi cikarabilirler ama hic bir secenek islerine gelmiyor, cok komik bir miktar verip cikarmak istiyorlar, bunu da direk degil haber yollayarak yapmislardi onceleri, annem de tamam onlarin verdiklerinin su kadar katini ben verecegim onlar ciksin diye haber yollamisti.

Bakalim bu isin sonu nereye gidecek, bir iki haftaya netlesir, yeter ki annem uzulmesin baska bir sey istemiyorum.

Okullar 31 Ağustosta açılıyormuş daha geç olur diye tahmin ediyordum.
Zeynep Gulru vermeyin hakkınızı. Ne güzel seçenek de sunmuşsunuz. Umarım anneniz çok üzülmeden sonuçlanır.
Ayyyyy çok yakın tarih varyaaaa şubeden arkadaşların çocukları okulları var adamlar hiç izne gidemeyecek böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…