- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.481
Maşallah canım bereketli olsun bol bol artsin..Annem anneannem gitmiş kızlar görüntülü konuştuk abi bebeğin doğumuna 1 çeyrek sünnetine 1 çeyrek vermiş anneme bana birşey olursa annenden al dedibabannemde hem sünnet hem doğum hediyesi diye cumhuriyet altını almış abi bebeğim şuan 14 çeyreği var görümceler hediye yapmadılar görünce yaparlar sanırım yada yapmazlar bilemiyorum. Bizimde 38 çeyrek oldu galiba hedefim 72 . Birazdan bakacağım kaç oldu
Zeynolin44 iyi tatiller canım iyi eğlenmeler.
okyonus eşin gelince siz de bir deniz tatili yaparsınız.
E Esila09 iyiki gittin tatile canım.
Şuan millet akın akın gidiyor.
Gidemeyenler de dertli.
Virüs denizden bulaşmaz demişti sanki foxda bir prof son anda duydum.
Birazdan yürüyüş yaparız biz de.
Alışveriş yapılacak ufak çaplı.
Çorba ile gecistiremedim tabii ki eşim yemek istedi.
Fırına patates ve köfte attım.
Yanına salata kola.
Yanına salata kola.
Zeynolin44 iyi tatiller canım iyi eğlenmeler.
Gidemeyenler de dertli.
Yanına salata kola.
Kaş çok güzeldirValla dusunenler icin Kalkan kas tarafini oneririm tum plajlar sen kalktigin an ilaclaniyor benim is yerim bu isi birakali cok oldu
Aksam 5te kapaniyor ve tamamen ilaclaniyor
Antalya Kaleicini cok severim ben
Ama kas ortamini da begendim cok keyifliydi
Kaş çok güzeldir
Şu an nasıl sinir oldum.Annemle konustum, memleketteler, amcamlara gecmisler, amcam konu acilmasin diye kose bucak kaciyormus, babam da her zamanki gibi susuyormus, yani annem biraksa amcamlara verecek hakklarini. Haftaya vefat eden halamin oglu gelecekmis, yenge sen bekle ben halledecegim demis. Dusunebiliyor musunuz hakkimizi isteyemiyoruz, senelerdir uzerinde oturduklari icin butun bag onlarin gibi davraniyorlar, tapu hala 25 sene once olen dedemin uzerine. Annem yengeme konuyu acmis, en azindan amcama soylesin diye, yengem tarlaya ev yapin demis, tarladan bize 500 m2 falan dusuyormus, 10 donumluk bag nere, kuru tarla nere.
Babannem tarafindan da kalan bir yerler var, orasi icin de babamin kuzeni halami arayarak babam icin hakkini bana versin demis, herkes ne akilli ya, sen tenezzul edip adami bile aramiyorsun ama topragini bana bagislasin diyorsun.
Gercekten bu toprak islerinden hic hoslanmiyorum, ben kalkip burdan Istanbul`a zor gidiyorum, memlekete hic gitmem ama hakkimiz neyse alinsin bu insanlara kalmasin istiyorum.
Hayatta en nefret ettiğim insan tipi başkasının hakkını yemeye çalışanlarAnnemle konustum, memleketteler, amcamlara gecmisler, amcam konu acilmasin diye kose bucak kaciyormus, babam da her zamanki gibi susuyormus, yani annem biraksa amcamlara verecek hakklarini. Haftaya vefat eden halamin oglu gelecekmis, yenge sen bekle ben halledecegim demis. Dusunebiliyor musunuz hakkimizi isteyemiyoruz, senelerdir uzerinde oturduklari icin butun bag onlarin gibi davraniyorlar, tapu hala 25 sene once olen dedemin uzerine. Annem yengeme konuyu acmis, en azindan amcama soylesin diye, yengem tarlaya ev yapin demis, tarladan bize 500 m2 falan dusuyormus, 10 donumluk bag nere, kuru tarla nere.
Babannem tarafindan da kalan bir yerler var, orasi icin de babamin kuzeni halami arayarak babam icin hakkini bana versin demis, herkes ne akilli ya, sen tenezzul edip adami bile aramiyorsun ama topragini bana bagislasin diyorsun.
Gercekten bu toprak islerinden hic hoslanmiyorum, ben kalkip burdan Istanbul`a zor gidiyorum, memlekete hic gitmem ama hakkimiz neyse alinsin bu insanlara kalmasin istiyorum.
Zaten deniz dibimiz hergun gideriz birazda adalara gideriz kuzenler adada onlarda kalırız Gökçe’ada çok güzel denizi koylarıZeynolin44 iyi tatiller canım iyi eğlenmeler.
Gidemeyenler de dertli.
Yanına salata kola.
Ne zamanBenim kayınvalidenin eşimden sızdırdığı parayı bir duysan aklın yerinden çıkar
Bende önce de,evlendikten sonra daNe zaman
E nasıl öğrendin pekiBende önce de,evlendikten sonra da
AyyyyyOkullar 31 Ağustosta açılıyormuş daha geç olur diye tahmin ediyordum.
Zeynep Gulru vermeyin hakkınızı. Ne güzel seçenek de sunmuşsunuz. Umarım anneniz çok üzülmeden sonuçlanır.