Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bunlar iyi günlerin aynı benim oğlanı anlatıyorsun üzerine katlayarak artıyor valla

Benim eşim de tam tersi ne söylesem alır ama üzerine çok çok çok ekleyerek alır
Musmutlu yıllarınız olsun canım
Yaaa bende küçük kızıma 1 şişe kullandım bitti alacaktım burayı okuyunca kıla doğru alayım dedim o zaman bende hemen alayım
Büyük hiç kullanmıyor
Bereketli olsun canım
Afiyet olsun canım adana candır

Benimde spor ayakkabıya ihtiyacım var ama dıları çıkmaya üşeniyorum netten de almadım hiç

Bagaj havuzu diyince gerçek havuz geldi aklıma çok giresim geldi

Çok saçma bir gün geçiriyorum
Hiç bir şey yapmak istemiyorum çok sıcak
Birazdan patatesli köfte yapıcam 5 gibi yeriz 6 gibi yakındaki bir parka gideriz kuytu köşeye sandalyelerimizi atıp otururuz
ya o sandalyeye bi ben oturamıyom çocukları önünde oynayanları görünce öyle özeniyorum ki benim ki alıp basını gider bisiklete binip biz onun peşinde sandalyelerde öyle duruyo garip garip

Kizlar siz yazinca ben de baktim balik yagina, hem kendim icerim hem cocuklara veririm, Carlson alacagim, 500 ml 43$, aromasini hangisini alsam, cocuklar hangisini seviyor, limon ve portakallisi var.
bence portakallı canim nane limon sevmeyebilirler ben tutti furitti alcam

Çok saçma bir gün geçiriyorum
Hiç bir şey yapmak istemiyorum çok sıcak
Birazdan patatesli köfte yapıcam 5 gibi yeriz 6 gibi yakındaki bir parka gideriz kuytu köşeye sandalyelerimizi atıp otururuz
aynı sacma günü ben geçiriyorum dısarısı cok sicak çıkamıyoruz da

netten alsam sorun olur mu acaba kargoyu nasi bekletiyorlar güneşte felan bişi olur mu diye aklıma takıldı da

netten alsam sorun olur mu acaba kargoyu nasi bekletiyorlar güneşte felan bişi olur mu diye aklıma takıldı da
Ben netten aldım uygun fiyata geldi
Bi sorun olacagını düşünmüyorum
Bizimkide tutti furittili severek içiyor
Benim Kiz yanımda geziyor gitmiyor bir yere çok şükür her şeyi sorar yapabilir miyim gidebilir miyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…