Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bereketli olsun canim

Ne zamandır canım kebap istiyor şimdi Adana kebap söyledimEşimin durumlar belirsiz bakalım gelene kadar netleşir inşSpor ayakkabı alasım var ama bulamadım.Havada çok sıcak cumartesi oğlanı denize götüreyim diyorum.Cok karışık yazdım oradan oraya atladım ama ruh Halim boyle

Güle güle kullan.La Roche ürünleri harika kremlerini temizleyicilerini devamlı kullanıyorum

Haydi bereketli olsun darısı bize şekerim

Dualarım seninle biliyorsun dimi ayrıca ben hep karışık yazıyorum yükselenim ikizler ondan kafa gidik

İyice hareketleniyorlar atom karınca gibi benimkiGeçen gün sandalye taşıyıp annem yemek yaparken şartelleri kapatmıs
Aman allahım aaaaaşuan ben omega içiyorum sütten bebeğe aksın diye ayrıca pharmaton multivitamin içiyorum . Benim oğlan geceleri sessizce uyanıyor sürünerek gidip yatağının ayak ucundaki zeka kartlarını temizleme pamuklarını bez sepetini karıştırıyor bizde onun sesine uyanıyoruz huy edindi resmen ayrıca mama sandalyesine oturuyor kendini öne arkaya atıp mama sandalyesini yer değiştirtiyor fayans üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…