- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.241
Ben mollers alıyorum çok güzeltamam canım o zaman bende sipariş edeyim hemen. hani aslinda en çok balık yediğimiz mevsim kış o yüzden öyle düşünmüştüm. yazın yumurta bile bazen ağır gelebiliyo ama tabi doktorlar daha iyi bilirmöllersin tadı nasi acaba
tamam canım bende ondan alayım hep ocean alıyodumBen mollers alıyorum çok güzel
Bereketli olsun canimBankadan 1.46 gr aldım 390 dan.
Biraz fon alacağım ama o daha netleşmedi. Zaten bundan sonra kenara bir şey koymam çok zor okul parası,servisi,kırtasiyesi,kitabı beni bitirir
Ben de dönem dönem balık yağı kullanıyorum devamlı değil. Kışın genelde haftada 1,2 balık yeriz. Demek kesmemek gerek.
Güle güle kullan.La Roche ürünleri harika kremlerini temizleyicilerini devamlı kullanıyorumSelam kızlar.. Çocukları yıkadım. Banyoyu temizledim. Bir makine çamaşır attım. Bitsin bornozlar da yıkanacak. Duş aldım.Oğluş uyudu bu arada. Birazdan uyanır. Kıza meyve tabağı hazırladım. Bu arada kendime la roche güneş kremi ve sholl ayak törpüsü siparişi verdim
Bir ara ocean da kullandım ben.Balık yağı carslon ve möllers kullanıyorum hep ikiside harika.Carslonu daha rahat içiyor.İkisininde oranları harika.
Oğlum itiraz etmeden içiyor ben çok memnunum.Mollers tabletide kendime kullanıyordum bitti yine alacağım.Kart kesilsin oğlanla kendime alırımBir ara ocean da kullandım ben.
Ama mollers daha iyiymiş. Carslon ve mollers
Haydi bereketli olsun darısı bize şekerimBankadan 1.46 gr aldım 390 dan.
Biraz fon alacağım ama o daha netleşmedi. Zaten bundan sonra kenara bir şey koymam çok zor okul parası,servisi,kırtasiyesi,kitabı beni bitirir
Ben de dönem dönem balık yağı kullanıyorum devamlı değil. Kışın genelde haftada 1,2 balık yeriz. Demek kesmemek gerek.
Dualarım seninle biliyorsun dimiNe zamandır canım kebap istiyor şimdi Adana kebap söyledimEşimin durumlar belirsiz bakalım gelene kadar netleşir inş Spor ayakkabı alasım var ama bulamadım.Havada çok sıcak cumartesi oğlanı denize götüreyim diyorum.Cok karışık yazdım oradan oraya atladım ama ruh Halim boyle
Mollers kaç yaşından itibaren başlanıyorOğlum itiraz etmeden içiyor ben çok memnunum.Mollers tabletide kendime kullanıyordum bitti yine alacağım.Kart kesilsin oğlanla kendime alırım
Mollers kaç yaşından itibaren başlanıyor
Sağol canım dualarında bana yer verdiğin içinDualarım seninle biliyorsun dimiayrıca ben hep karışık yazıyorum yükselenim ikizler ondan kafa gidik
Komşum mollers 1 yaşında başlanıyor dedi o yüzden sordum bende 1 yaşında başlayacağım kesinlikle balık yağı çok önemliBen 1 çay kaşığı veriyordum 1 yasını geçmişti artık 1.5tatlı kaşığı veriyorum
İyice hareketleniyorlar atom karınca gibi benimkiKomşum mollers 1 yaşında başlanıyor dedi o yüzden sordum bende 1 yaşında başlayacağım kesinlikle balık yağı çok önemli
Aman allahım aaaaaİyice hareketleniyorlar atom karınca gibi benimkiGeçen gün sandalye taşıyıp annem yemek yaparken şartelleri kapatmıs