Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Dün akşam dondurma aldık 32 tl ödedik
Bu aralar çok harcama olmuyor genelde dondurma alıyoruz bir kaç eksik var ama Aciliyeti yok
Markete eşim gidince çok harcama olmuyor ne söylüyorsam sadece onu alıyor ama ben gidince bir sürü şey alıyorum gereksiz yere

Bizde de tam tersi narin bu yüzden lohusayken bile alışverişi ben yaptım

bende gözüme çarpan herseyi alirim eşim sadece istediklerimi aliyo farkli bişey yokmuydu diyorum

Günaydın demiş miydim acep Günaydın topikdaşlarım birikimdaşlarım kankalarım bugün 3. Evlilik yıl dönümümüz . 3 senedir evli 12 senedir sevgiliyiz Bebek kahvaltı etti şimdi emiyor uyuyacak bende kahvaltı toplarken profiterol hamuru yaptım soğusun yumurta kıracağım . Bebeğe sebze çorbası , akşama gece maması yapacağım . Bizim akşama menü pilav nohut salata yoğurt . Eşim pasta alacakmış alma çiğ köfte al bana dedim süt yapıyor hemde çok seviyoruz

Kızlar bu ay için hesap yaptım kurban parasını tüm ödemeleri vs çıkarsam 2000 TL kalıyor elimize birikim . Yine altın alacağım sanırım ama ağustosta belki izin açılır gideriz diye düşünüyorum bakarım açılmıyor olursa hemen uygun noktadan yakalayıp alacağım .

Dün görümcemle konuştuk ev almışlar iç Anadolu’da ufak bir şehirdeler. 365 bin TL ye almışlar diyor ki 450 den aşağı ev yok hiç filan . Evin dolaplarını filan hep yaptıracakmış. Birde tatile de gideriz diyor açıkçası şaşırdım gelirleri bizimkinin yarısı gibi . Mutfak masrafını çocuğun masrafını kv sine yaptırıyor öyle olunca alabildiler galiba . Evin videosunu izledim baya güzel bitmemiş ama belli yani . Ben şimdi 70 bin kredi çekmeye korkuyorum nedense yA insanlar çok cesaretli sanki dedim kendi kendime. Eşim sormadı tabi ne kadar kredi oldu filan diye ben olsam kardeşime sorardım ama o görümcemin kocasını takdir ediyorum adam biliyor hesap kitap vs vs Zeki buluyorum

Bizde de tam tersi narin bu yüzden lohusayken bile alışverişi ben yaptım
Nice senelere tuceçim
bu huyumdan bende hiç memnun değilim tuce ya en güzeli senin ki
bende gözüme çarpan herseyi alirim eşim sadece istediklerimi aliyo farkli bişey yokmuydu diyorum
Ayyy sorma nasıl bir hayal kırıklığı farklı bir şey görmeyince poşetlerin içinde

pure hazel balık yağı konusunu yeni konuştuk doktorumuzla bende kullanmıyordum daha önce ama doktorun dediği bunun yazı kışı yok ve beşikten mezara herkesin kullanması gerek.balık yiyoruz balık yağına gerek yok diye düşünmeyin dedi ilk önerdiğide möllersdi hemen aldık kullanıyoruz şimdi

Canım kafamı karıştırıyor dur bu konu verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Scss94 sonbaharı beklemeyelim, başlayalım balık yağına oglislere canım öyleyse

Rica ederim canım
Birbirimizden çok faydalı şeyler öğreniyoruz çok mutluyum bu konuda
Herşey paylaştıkça güzel

tamam canım o zaman bende sipariş edeyim hemen. hani aslinda en çok balık yediğimiz mevsim kış o yüzden öyle düşünmüştüm. yazın yumurta bile bazen ağır gelebiliyo ama tabi doktorlar daha iyi bilir möllersin tadı nasi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…