- 11 Mart 2013
- 33.215
- 53.162
- 32
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.221
Günaydın Kızlar mutlu günler
Dün yazamadım anneme geldik. Harcama sadece yol parası oldu. Bugün de buradayız harcama olmaz
Kmsl Hnd hakkınızda hayırlısı olsun canım tabi ki üzücü bir durum.. inşallah yedeklerden girebilir olmazsa da canı sağolsun
İnşallah kızlarinşallah hakkında hayırlı olacaksa olsun üzülmesin kuzum
Alya günaydın nasılsın gözüm seni arıyor aramıza daha sık gelseneHerkese günaydın :)
Bizde de tam tersi narinSelam kızlar
Dün akşam dondurma aldık 32 tl ödedik
Bu aralar çok harcama olmuyor genelde dondurma alıyoruz bir kaç eksik var ama Aciliyeti yok
Markete eşim gidince çok harcama olmuyor ne söylüyorsam sadece onu alıyor ama ben gidince bir sürü şey alıyorum gereksiz yere
bende gözüme çarpan herseyi alirim eşim sadece istediklerimi aliyo farkli bişey yokmuydu diyorumSelam kızlar
Dün akşam dondurma aldık 32 tl ödedik
Bu aralar çok harcama olmuyor genelde dondurma alıyoruz bir kaç eksik var ama Aciliyeti yok
Markete eşim gidince çok harcama olmuyor ne söylüyorsam sadece onu alıyor ama ben gidince bir sürü şey alıyorum gereksiz yere
Günaydın tuçecimAlya günaydın nasılsın gözüm seni arıyor aramıza daha sık gelsene
Yaaa ne güzel ama gel sohbet ederiz birazGünaydın tuçecimBen de özlüyorum sizleri canım.Yaz geldi duramıyorum yerimde...
bu huyumdan bende hiç memnun değilim tuce ya en güzeli senin kiBizde de tam tersi narinbu yüzden lohusayken bile alışverişi ben yaptım
Nice senelere tuceçim
Ayyy sorma nasıl bir hayal kırıklığı farklı bir şey görmeyince poşetlerin içindebende gözüme çarpan herseyi alirim eşim sadece istediklerimi aliyo farkli bişey yokmuydu diyorum
Canım kafamı karıştırıyor dur bu konu verdiğin bilgi için teşekkür ederim.pure hazel balık yağı konusunu yeni konuştuk doktorumuzla bende kullanmıyordum daha önce ama doktorun dediği bunun yazı kışı yok ve beşikten mezara herkesin kullanması gerek.balık yiyoruz balık yağına gerek yok diye düşünmeyin dedi ilk önerdiğide möllersdi hemen aldık kullanıyoruz şimdi
Rica ederim canımCanım kafamı karıştırıyor dur bu konu verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Scss94 sonbaharı beklemeyelim, başlayalım balık yağına oglislere canım öyleyse
tamam canım o zaman bende sipariş edeyim hemen. hani aslinda en çok balık yediğimiz mevsim kış o yüzden öyle düşünmüştüm. yazın yumurta bile bazen ağır gelebiliyo ama tabi doktorlar daha iyi bilirCanım kafamı karıştırıyor dur bu konu verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Scss94 sonbaharı beklemeyelim, başlayalım balık yağına oglislere canım öyleyse