Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bankadan 1.46 gr aldım 390 dan.
Biraz fon alacağım ama o daha netleşmedi. Zaten bundan sonra kenara bir şey koymam çok zor okul parası,servisi,kırtasiyesi,kitabı beni bitirir :rolleyes:

Ben de dönem dönem balık yağı kullanıyorum devamlı değil. Kışın genelde haftada 1,2 balık yeriz. Demek kesmemek gerek.
Bereketli olsun canim

Selam kızlar.. Çocukları yıkadım. Banyoyu temizledim. Bir makine çamaşır attım. Bitsin bornozlar da yıkanacak. Duş aldım.Oğluş uyudu bu arada. Birazdan uyanır. Kıza meyve tabağı hazırladım. Bu arada kendime la roche güneş kremi ve sholl ayak törpüsü siparişi verdim😉
Güle güle kullan.La Roche ürünleri harika kremlerini temizleyicilerini devamlı kullanıyorum

Bankadan 1.46 gr aldım 390 dan.
Biraz fon alacağım ama o daha netleşmedi. Zaten bundan sonra kenara bir şey koymam çok zor okul parası,servisi,kırtasiyesi,kitabı beni bitirir :rolleyes:

Ben de dönem dönem balık yağı kullanıyorum devamlı değil. Kışın genelde haftada 1,2 balık yeriz. Demek kesmemek gerek.
Haydi bereketli olsun darısı bize şekerim😍

Ne zamandır canım kebap istiyor şimdi Adana kebap söyledim😬Eşimin durumlar belirsiz bakalım gelene kadar netleşir inş🤲Spor ayakkabı alasım var ama bulamadım.Havada çok sıcak cumartesi oğlanı denize götüreyim diyorum.Cok karışık yazdım oradan oraya atladım ama ruh Halim boyle😂
Dualarım seninle biliyorsun dimi 😀 ayrıca ben hep karışık yazıyorum yükselenim ikizler ondan kafa gidik 🤣🤣

İyice hareketleniyorlar atom karınca gibi benimki😀Geçen gün sandalye taşıyıp annem yemek yaparken şartelleri kapatmıs😅
Aman allahım aaaaa😂😂😂😂😂şuan ben omega içiyorum sütten bebeğe aksın diye ayrıca pharmaton multivitamin içiyorum 🤣. Benim oğlan geceleri sessizce uyanıyor sürünerek gidip yatağının ayak ucundaki zeka kartlarını temizleme pamuklarını bez sepetini karıştırıyor bizde onun sesine uyanıyoruz huy edindi resmen 😃 ayrıca mama sandalyesine oturuyor kendini öne arkaya atıp mama sandalyesini yer değiştirtiyor fayans üzerinde.

X