Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim kide sorar ama sürme otur desem biner gider pedalı kırıldı bisikletin ne kadar sevindim scooter geldi tuvalete bile onla gidiyo simdi

Selam kızlar

Bugün koşturmacalı geçiyor, kızı yıkadım evi toparladım. Harcamasız bir günüm daha oldu ama sürekli bakliyat dolabını ve buzluğu kurcalıyorum

Ben kızıma ocean aldım ama asla sevmedi, sonra easyfishoil aldım onu veriyorum. Arayış içerisindeydim möllers alayım ben de yarın

Furitti iğrenc oğlan içmedi ben içeyim dedim balık yağı hissediliyor valla ben almam birdahalimon seviyoruz biz
Ben içemem biliyomusun hiç denemedimtadı güzel mi diyorum evet güzel diyor içiyor ama benim kız acı şurupları bile içer olsun bana faydalıysa içerim ben anne diyor

Ben içemem biliyomusun hiç denemedimtadı güzel mi diyorum evet güzel diyor içiyor ama benim kız acı şurupları bile içer olsun bana faydalıysa içerim ben anne diyor
Bende icemem
Bir gün bebek şampuanı aldık arkadaşla.
İnşallah gözlerini yakmaz bunlar falan diye muhabbet ediyoruz.
Arkadaş diyor ki yok yok yakmaz, ben gözüme sürdüm yakmadı

benim de aklıma takıldı eczaneye sorayim cok fiyat farkı yoksa riske atmam alirim

Kaç kez tükürdü balık hali gibi koktu ev çocukta öyle les gibi koktu.Baktım bende tadına şekerli sakız çiğniyor gibi ama ağzındaki o yağ ve sonradan gelen balık tadı anlatılmaz yaşanır vallaBen bitireyim ama miğdem kaldırmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…