- 8 Şubat 2016
- 6.123
- 13.679
- 30
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.281
benim kide sorar ama sürme otur desem biner giderBen netten aldım uygun fiyata geldi
Bi sorun olacagını düşünmüyorum
Bizimkide tutti furittili severek içiyor
Benim Kiz yanımdageziyor gitmiyor bir yere çok şükür her şeyi sorar yapabilir miyim gidebilir miyim diye
Önümüzdeki yıl almayı düşünüyoruz bisikleti bu yıl daha rahatımbenim kide sorar ama sürme otur desem biner giderpedalı kırıldı bisikletin ne kadar sevindim scooter geldi tuvalete bile onla gidiyo simdi
En son limonlu aldım daha çok sevdiKizlar siz yazinca ben de baktim balik yagina, hem kendim icerim hem cocuklara veririm, Carlson alacagim, 500 ml 43$, aromasini hangisini alsam, cocuklar hangisini seviyor, limon ve portakallisi var.
Furitti iğrenc oğlan içmedi ben içeyim dedim balık yağı hissediliyor valla ben almam birdahabence portakallı canim nane limon sevmeyebilirler ben tutti furitti alcam
Amin canım inşaallahÇok sağolun kızlar kızımı öyle üzgün görünce bende çok üzüldüm şimdi kendi anne babamı daha iyi anlıyorum insan evladının her zaman daha iyi yerlere gelmesini çok istiyor
Sağlık olsun tabi bir kapı kapanır diğeri açılır rabbim güzelikler verir inşallah
Allah kabul etsin inşaallah :)Kurbanımızı aldık Allah kesmeyi nasip eder inş
2250 tl ye almış eşim kesicekler parçalayacaklar hazır gelecek her yıl olduğu gibi
Parasını daha kıştan biriktirmiştik çok iyi oldu hatta 250 tl artıcak kurban bütçemiz 2500 tl idi
Bende limonlu alayım o zamanFuritti iğrenc oğlan içmedi ben içeyim dedim balık yağı hissediliyor valla ben almam birdahalimon seviyoruz biz
Ben içemem biliyomusun hiç denemedimFuritti iğrenc oğlan içmedi ben içeyim dedim balık yağı hissediliyor valla ben almam birdahalimon seviyoruz biz
Bir sonraki şişeyi bende limonlu alayım bariBende limonlu alayım o zaman
Bende icememBen içemem biliyomusun hiç denemedimtadı güzel mi diyorum evet güzel diyor içiyor ama benim kız acı şurupları bile içer olsun bana faydalıysa içerim ben anne diyor
Deneyenleri tebrik ediyorum alkışlıyorumBende icemem
Bir gün bebek şampuanı aldık arkadaşla.
İnşallah gözlerini yakmaz bunlar falan diye muhabbet ediyoruz.
Arkadaş diyor ki yok yok yakmaz, ben gözüme sürdüm yakmadı
benim de aklıma takıldı eczaneye sorayim cok fiyat farkı yoksa riske atmam alirimToplu sipariş versek indirim yapmazlar mı
Scss94 kargo da Güneş görür güneş ışığına maruz kalır dedin aklımı karıştırdın.
Eczaneden alırım galiba.
Çünkü buzdolabında saklamak gerek uygun koşullarda saklamak gerek.
Kaç kez tükürdü balık hali gibi koktu ev çocukta öyle les gibi koktu.Baktım bende tadına şekerli sakız çiğniyor gibi ama ağzındaki o yağ ve sonradan gelen balık tadı anlatılmaz yaşanır vallaBen içemem biliyomusun hiç denemedimtadı güzel mi diyorum evet güzel diyor içiyor ama benim kız acı şurupları bile içer olsun bana faydalıysa içerim ben anne diyor
benim de aklıma takıldı eczaneye sorayim cok fiyat farkı yoksa riske atmam alirim