Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben netten aldım uygun fiyata geldi
Bi sorun olacagını düşünmüyorum
Bizimkide tutti furittili severek içiyor
Benim Kiz yanımda 🛴 geziyor gitmiyor bir yere çok şükür 😄her şeyi sorar yapabilir miyim gidebilir miyim diye😄
benim kide sorar ama sürme otur desem biner gider 🤣 pedalı kırıldı bisikletin ne kadar sevindim 😂😂 scooter geldi tuvalete bile onla gidiyo simdi 😂

Selam kızlar 🌸

Bugün koşturmacalı geçiyor, kızı yıkadım evi toparladım. Harcamasız bir günüm daha oldu ama sürekli bakliyat dolabını ve buzluğu kurcalıyorum 😄

Ben kızıma ocean aldım ama asla sevmedi, sonra easyfishoil aldım onu veriyorum. Arayış içerisindeydim möllers alayım ben de yarın 💜

Furitti iğrenc oğlan içmedi ben içeyim dedim balık yağı hissediliyor valla ben almam birdaha😂limon seviyoruz biz😂
Ben içemem biliyomusun hiç denemedim🤐tadı güzel mi diyorum evet güzel diyor içiyor ama benim kız acı şurupları bile içer olsun bana faydalıysa içerim ben anne diyor😄

Ben içemem biliyomusun hiç denemedim🤐tadı güzel mi diyorum evet güzel diyor içiyor ama benim kız acı şurupları bile içer olsun bana faydalıysa içerim ben anne diyor😄
Bende icemem😁
Bir gün bebek şampuanı aldık arkadaşla.
İnşallah gözlerini yakmaz bunlar falan diye muhabbet ediyoruz.
Arkadaş diyor ki yok yok yakmaz, ben gözüme sürdüm yakmadı😁😁😁

Toplu sipariş versek indirim yapmazlar mı 😁😁
Scss94 Scss94 kargo da Güneş görür güneş ışığına maruz kalır dedin aklımı karıştırdın.
Eczaneden alırım galiba.
Çünkü buzdolabında saklamak gerek uygun koşullarda saklamak gerek.
benim de aklıma takıldı eczaneye sorayim cok fiyat farkı yoksa riske atmam alirim 😁

Kaç kez tükürdü balık hali gibi koktu ev çocukta öyle les gibi koktu.Baktım bende tadına şekerli sakız çiğniyor gibi ama ağzındaki o yağ ve sonradan gelen balık tadı anlatılmaz yaşanır valla😂Ben bitireyim ama miğdem kaldırmadı 😂

X