Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sanirim ben de limonlu alacagim cunku bizimkiler limonu seviyor, 1 yasindaki kizim bile babannesi agzina limon surdugunde suratini hic burusturmadi, ver daha ver diye bakis atti, abisi de oyleydi.
Bence internetten guvendiginiz bir siteden alabilirsiniz kizlar cunku zaten boyle seyler gunes isigindan korunsun diye koyu renk siseye konuluyor.
Dun 9$ harcadim, iki paket bebek biskuvisi, dondurulmus enginar ve oglana bir lolipop. Buradaki taze enginarlar bir degisik, yapraklarini soydugunda ortada bir sey kalmiyor ben de dondurulmus aliyorum, esim de severek yedigi icin sik sik yapiyorum. Ah bir de kereviz ve semiz otu bulsam..

Biz de oceanla tam olarak aynısını yaşadık o da frutti aromalıydı

Astroloklar ekim gibi tarımın biteceğini kıtlık olacağını söylüyorlar ben inanıyorum tarım bitti zaten püre
tüm dünyada gıda fiyatları ucuzladı diye yorumlar okuyorum. biz nasıl tarımı bitirdik ithal ürünlere yöneldik anlam veremiyorum.
Dün kırmızı mercimek almak istedim.
BİM a101 ve şok yan yana.
Arabaya in bin yapmak istemedim başka yere gitmek istemedim.
Bu üç marketin üçünde de kırmızı mercimek kanada menşeili
Nohut fasulye keza öyle.

Valla kv ler arpa hasat yaptılar istedikleri verim yoktu

Eşim minik bir çiçek almış bana normalde hediyeleşmiyoruz 20 TL bende tatlı yaptım yemekten sonra yürüyüşe gittik geri dönüşte 10 TL çiğ köfte 10 TL market öyle eve döndük bebek uyudu çay koydum balkondayız

Eklentiler

• 4CFA52F8-3A7E-4034-8273-09A94D8FBF68.jpeg
    268,4 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…