- 25 Nisan 2018
- 1.394
- 4.845
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.301
Möllers 250ml carlson 200ml canım.NarinNarin Allah kabul etsin, biz de daha karar veremedik ne yapacagimiza, burda mi keselim Turkiye`de mi, belki bagis yapariz.
okyonus kac ml bu balik yagi?
Kaç kez tükürdü balık hali gibi koktu ev çocukta öyle les gibi koktu.Baktım bende tadına şekerli sakız çiğniyor gibi ama ağzındaki o yağ ve sonradan gelen balık tadı anlatılmaz yaşanır vallaBen bitireyim ama miğdem kaldırmadı
Tabiki de yok olsa şaşıracağım zaten . Ki olsa da biz gidemiyoruz artık Ağustosa ancaktuce_tuce varmı izinden haber?
Ne hastalığı vurmuş kiBursa domatesini hastalık vurdu .Bursa ovalarında yetiştirilen salçalık domates ile biber tarlada kurudu. Diye haber geçiyor.
Bir arkadaş da bahsetmişti burada narin sen miydin o ☹
Bilmiyorum ki canım.Ne hastalığı vurmuş ki
Astroloklar ekim gibi tarımın biteceğini kıtlık olacağını söylüyorlar ben inanıyorum tarım bitti zaten püreBilmiyorum ki canım.
Çiftçiler yakınıyordu.
Bu yıl konserveleri erken yapmaya başlarim.
Akmıyor kokmuyor.
tüm dünyada gıda fiyatları ucuzladı diye yorumlar okuyorum. biz nasıl tarımı bitirdik ithal ürünlere yöneldik anlam veremiyorum.Astroloklar ekim gibi tarımın biteceğini kıtlık olacağını söylüyorlar ben inanıyorum tarım bitti zaten püre
Valla kv ler arpa hasat yaptılar istedikleri verim yoktutüm dünyada gıda fiyatları ucuzladı diye yorumlar okuyorum. biz nasıl tarımı bitirdik ithal ürünlere yöneldik anlam veremiyorum.
Dün kırmızı mercimek almak istedim.
BİM a101 ve şok yan yana.
Arabaya in bin yapmak istemedim başka yere gitmek istemedim.
Bu üç marketin üçünde de kırmızı mercimek kanada menşeili
Nohut fasulye keza öyle.
İçim açıldı Tuce.Eşim minik bir çiçek almış bana normalde hediyeleşmiyoruz20 TL bende tatlı yaptım yemekten sonra yürüyüşe gittik geri dönüşte 10 TL çiğ köfte 10 TL market öyle eve döndük bebek uyudu çay koydum balkondayız
Benimde püre sakın birşey alma eve gel demiştim ama ufacık birşey aldım içime sinmedi dediİçim açıldı Tuce.
Ne kadar güzeller öyle
Çok güzeller gerçekten.Benimde püre sakın birşey alma eve gel demiştim ama ufacık birşey aldım içime sinmedi dedi