Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben çok seviyorum hamburgeri sağlıklı sağlıklı her türlüsünü ne kadar yesem ertesi günü yememiş gibi olurum
Ayyy bende çok severim ya fast food un her türlüsüne aşığım
Evet yaaaaa bencede hafta da belirli günler belirleyim ya da bütçe ayıralım onu geçmeyelim gerçekten çok güzel olır

Biz bu aralar pikniğe gidiyoruz sadece harcama pek olmuyor
Akşam üzeri yemeği yedikten sonra çay demliyorum çıkıyoruz yakında bir yerlere gidiyoruz
Mangal yaptıgımız zamanda buzluktan çıkarıyorum kıyma et var daha kurban etinden çok et yemiyoruz normaldede 1 sene gidiyor bize çoğunuda dağıtıyorum zaten
Malzemeler evden olunca masrafta olmuyor iyi oluyor

Günlük kullanım için çaydanlık almak gerek. 5-6 senedir kullanıyorum. Perişan oldu. İyi bir sey almak istiyorum. Aslında sapı da metal olanlardan alasım var ama ısınır mı diye çekiniyorum. Bir de istanbulda sular cok kireçli. Brita sürahi alsam çaya yemeğe kullansam diyorum ama kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz? Limon tozuna neredeyse sürahi parası veriyorum kireç çözeceğim diye.

Merhaba. Biz de aynı sebeple brita kullanıyoruz, çaydanlık için güzel oldu kireç tutmuyor, ama su çok kireçli olduğu için britanın 3 haftada bir kapsülünü değiştirmek gerekiyor, tabi ben yemeklere de ordan kullanıyorum suyu. Fiyatı ona göre hesaplamak lazım. Ben kireçli suyun çayını sevmediğim için damacanadan kullanıyordum o yüzden bize brita ile daha uyguna geldi.

benim var kulpu metal olan çok güzel kulpları sıcak olmuyor

Ben kullanıyorum canım çok memnunum
Hatta morportakalada tavsiye etmiştim oda almıştı

Günaydın geçmiş olsun kızlar bu sene Manisa İzmir beşik gibi çok deprem oluyor
Geçen gece strawberry_cake oğluyla ilgili konu açmış zeki dediği için oğluna vay efendim ne yapıyorda zeki gayet normal falan geyiği donmus insanlar çok acımasız annenin görüşü o yönde demek ki kimseyi ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…