- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.321
Ayyy bende çok severim ya fast food un her türlüsüne aşığımben çok seviyorum hamburgerisağlıklı sağlıklı her türlüsünü ne kadar yesem ertesi günü yememiş gibi olurum
Evet yaaaaa bencede hafta da belirli günler belirleyim ya da bütçe ayıralım onu geçmeyelim gerçekten çok güzel olırÇok güzel ya maşallah.
Aslında birbirimizi teşvik edip harcamasiz günler yapsak bu aralar özellikle.
Önceden yapardık kızlar güzel de olurdu.
Bugün orduevine gidelim diyor bizimki.
Yemegiydi cayiydi cereziydi orda da çok harcanıyor ki
Merhaba. Biz de aynı sebeple brita kullanıyoruz, çaydanlık için güzel oldu kireç tutmuyor, ama su çok kireçli olduğu için britanın 3 haftada bir kapsülünü değiştirmek gerekiyor, tabi ben yemeklere de ordan kullanıyorum suyu. Fiyatı ona göre hesaplamak lazım. Ben kireçli suyun çayını sevmediğim için damacanadan kullanıyordum o yüzden bize brita ile daha uyguna geldi.Günlük kullanım için çaydanlık almak gerek. 5-6 senedir kullanıyorum. Perişan oldu. İyi bir sey almak istiyorum. Aslında sapı da metal olanlardan alasım var ama ısınır mı diye çekiniyorum. Bir de istanbulda sular cok kireçli. Brita sürahi alsam çaya yemeğe kullansam diyorum ama kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz? Limon tozuna neredeyse sürahi parası veriyorum kireç çözeceğim diye.
benim var kulpu metal olan çok güzel kulpları sıcak olmuyorGünlük kullanım için çaydanlık almak gerek. 5-6 senedir kullanıyorum. Perişan oldu. İyi bir sey almak istiyorum. Aslında sapı da metal olanlardan alasım var ama ısınır mı diye çekiniyorum. Bir de istanbulda sular cok kireçli. Brita sürahi alsam çaya yemeğe kullansam diyorum ama kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz? Limon tozuna neredeyse sürahi parası veriyorum kireç çözeceğim diye.
Ben kullanıyorum canım çok memnunumGünlük kullanım için çaydanlık almak gerek. 5-6 senedir kullanıyorum. Perişan oldu. İyi bir sey almak istiyorum. Aslında sapı da metal olanlardan alasım var ama ısınır mı diye çekiniyorum. Bir de istanbulda sular cok kireçli. Brita sürahi alsam çaya yemeğe kullansam diyorum ama kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz? Limon tozuna neredeyse sürahi parası veriyorum kireç çözeceğim diye.
EvetDeprem oldu
burda olmus canim orda hissedilmişDeprem oldu
ıyiz canım korktuk baya
ıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi bayaScss94 iyi misiniz