Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ramazanda yapmıştım ben hem ekmeğini hem köftesini kendim yapmıştım şahane olmuştu
O gün o kadar doymuştum ki bir daha yemem demiştim uzun bir süre hamburger
Ama şimdi nasıl canım istiyor anlatamam
ben çok seviyorum hamburgeri sağlıklı sağlıklı her türlüsünü ne kadar yesem ertesi günü yememiş gibi olurum

Merhaba kızlar geldim sonunda hiç okuyamadım kusura bakmayın. Sabah bebek huzursuz kalktı sonra ateş başladı filan . Öğlen kızartma yaptım koş koş kucağımda bebekle. 14:00 te duşa soktum ilaç verdim 15:30 oldu hala ateş 38 eşim geldi hastaneye gittik . Doktor genel muayenesini yaptı bende baştan sona herşeyi anlattım . Beslenme ile ilgili blw yapacağız dedi ben zaten öyle yapıyordum . Destek vereceksin ve sürekli emzirmeyeceksin dedi Biraz açıkmasına müsade edecekmişim . Fitil verdi ve diş dedi Cumartesine kadar düşer veya sabit gidip gelirse diş eğer daha çok yükselirse sabah bi kan idrar alırız şimdi gerek yok belli diş dedi . 115 TL ekstra ateş ölçer ve sidefer aldık . Markette 22 TL harcadı eşim 35 TL doktor . Öyle şimdi ateş bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…