- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.361
Kilerimde ve mutfaktaki bir dolabımda herşey dün gece güvelenmiş herşeyi çöpe attım ağladım artıkTemmuz da maaşlara en az yüzde 20 gelmeli ama hayaller hayatlar misali yüzde 5 den yukarı çıkmazlar diyorum
5 mi? Çok iyimsersin.Temmuz da maaşlara en az yüzde 20 gelmeli ama hayaller hayatlar misali yüzde 5 den yukarı çıkmazlar diyorum
35 mi? Çok iyimsersin.
%5 gibi bir rakam olacakmış eşimde öyle diyor gerçekten paranın değeri kalmadıMaaşlara kuş kadar zam olacak herhalde kızlar
Ama hayat çok pahalı.
Biraz bol harcarsak kenara hiçbir şey atamayacağız.
Aldıklarımız temel ihtiyaçlar sonuçta.
Onlara bile bi ton para gidiyor
İlk kez böyle oldu zeyno birde aşırı sıcaklar daha gelmedi . Bu sene herşey çok dengesizSlm kızlar
tuce_tuce buzdolabında muhafaza et gıdaları kurubakliyat az az al yazın sıcakmış oralar
Bizde pikniğe gidiyoruz birkaç arkadaşla mangal değil çaylı kısırlı pastalı
Pazarteside mangala plan yaptık
Çarşamba gibide kv gideceğiz bir aksilik olmazsa bayrama kadar ordayız
Miniğiminde kontrolü var 6 ay oldu anjiyo olalı
Lazanya uğraştırıyor yaaaaa ama tadı enfestooooBeynim uçtu kızlar yapmam gereken çok iş var şuan kendime bakım yapmam lazım bebeğin yemek yerken kirlettiği yerleri temizlemem lazım yerleri vileda yapmam lazım . Lazanya yapmam lazım
Kıymayı kavurup ekmek mi batırsakLazanya uğraştırıyor yaaaaa ama tadı enfestoooo
Kıymayı kavurup ekmek mi batırsak
Bize gel bence kocam sizi severEkmek arasi cok severdim biliyomusun
Benide yemek derdi sardi ya pff
Bize gel bence kocam sizi severbilirsin
İzin kapalı ya anama gidemiyoruzKocam uzun sure yan mahalleye gitmez bence once 1400 km sonra istanbula git gel
Siz gelin bacim gezerug