Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın geçmiş olsun kızlar bu sene Manisa İzmir beşik gibi çok deprem oluyor
Geçen gece @strawberry_cake oğluyla ilgili konu açmış zeki dediği için oğluna vay efendim ne yapıyorda zeki gayet normal falan geyiği donmus insanlar çok acımasız annenin görüşü o yönde demek ki kimseyi ilgilendirmez.
aynen benim oğlumda bana cok zeki geliyo bu her annenin düşündüğü bişey bence ki zaten üstün zekalı felan diyede bişey dememiş burda herkesi azarlayıp ayar çekiyorlar kendilerince
bi görsel vardi Sitede hissettirdiğim Paris hilton aslinda olan pembe kabanli leyla 🤣🤣🤣🤣

aynen benim oğlumda bana cok zeki geliyo bu her annenin düşündüğü bişey bence ki zaten üstün zekalı felan diyede bişey dememiş burda herkesi azarlayıp ayar çekiyorlar kendilerince
bi görsel vardi Sitede hissettirdiğim Paris hilton aslinda olan pembe kabanli leyla 🤣🤣🤣🤣
Aslında tüm annelerde aynı şey var şuana kadar binlerce veli tanıdım ennn algılama düzeyi düşük çocuğun velisi bile cocugum çok zeki ama.çalışmıyor der.
Velhasıl söz konusu çocukları ise anneler kırilgan hassas olur incitmemek lazım
Pembe kabanli leyla çok iyiyimis😃😃zaten geçen bölümde attı kabanli leyla dur sen dedim yarım akıllı Necla o kabanı sana gösterecek 😃😃

Biz bu aralar pikniğe gidiyoruz sadece harcama pek olmuyor
Akşam üzeri yemeği yedikten sonra çay demliyorum çıkıyoruz yakında bir yerlere gidiyoruz
Mangal yaptıgımız zamanda buzluktan çıkarıyorum kıyma et var daha kurban etinden çok et yemiyoruz normaldede 1 sene gidiyor bize çoğunuda dağıtıyorum zaten
Malzemeler evden olunca masrafta olmuyor iyi oluyor
İyi eti az tüketiyorsunuz canım biz kurbanda kestik bitti bir tane daha kestik çok az var o da kaynanamgilde kaldık 2 ay yoksa o da kalmazdı🤪🤪🤪

günaydın bugün 2 simit parası verdim 4 tl başka harcama olmaz dün 60 tl sabun parası 10 tl bahçe kirazı 20 tl yoğurt parası kızım top istiyor ona vercem 20 tl nakit azaldı
2 simidi tek başına yemedin umarım:silah::silah:
ıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi baya 😢
Canım nasılsınız dikkatli olun🤲🤲

Biz tavuğu da çok tüketiyoruz balığı da 🤣🤣🤣
Eşim hepsini sever ama çok düşkün değiliz
Tavuğun göğsünü severiz mesela çoğu yemegi göğüsten yaparım çorba için bütün tavuk alıp parçalattırıyorum sonra çorbalara çıkarıyorum
Etin yağını hiç sevmeyiz en ufak yağı bile ayıklarız eşimde bende sevmeyiz kurban etinin çoğunu kıyma yaptırıyoruz zaten
Her balığıda yemeyiz😃çupra levrek hamsi palamut sadece bunlar😃
Sebze ve bakliyata düşkünüz birde hamur işine😂😂

Haftasonu ne pisirsem bilmiyorum.
Evde bi kabak var taze. Bezelye aksam yedik.
Dolap eksiltsem diyorum iyice bosalsin hersey sonra alicam
Ama aklima bsy gelmiyor
Aksama icli kofteleri isitirim yoldan aldigimiz karpuz birazda makarna var sanirim yeter.

Scss94 Scss94 cok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Bugün pazılı soğuk çorba, pilav, fırın poşetinde sebze tavuk atacağım fırına.Tatlı bir şey de yapsam iyi olur ama kendimden korkuyorum çok yerim kesin. Aslında yemek listesi yapabilsem çok iyi olacak.
sağol canım afiyet olsuun

X