- 8 Şubat 2016
- 6.134
- 13.712
- 30
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.341
aynen benim oğlumda bana cok zeki geliyo bu her annenin düşündüğü bişey bence ki zaten üstün zekalı felan diyede bişey dememiş burda herkesi azarlayıp ayar çekiyorlar kendilerinceGünaydın geçmiş olsun kızlar bu sene Manisa İzmir beşik gibi çok deprem oluyor
Geçen gece @strawberry_cake oğluyla ilgili konu açmış zeki dediği için oğluna vay efendim ne yapıyorda zeki gayet normal falan geyiği donmus insanlar çok acımasız annenin görüşü o yönde demek ki kimseyi ilgilendirmez.
Aslında tüm annelerde aynı şey var şuana kadar binlerce veli tanıdım ennn algılama düzeyi düşük çocuğun velisi bile cocugum çok zeki ama.çalışmıyor der.aynen benim oğlumda bana cok zeki geliyo bu her annenin düşündüğü bişey bence ki zaten üstün zekalı felan diyede bişey dememiş burda herkesi azarlayıp ayar çekiyorlar kendilerince
bi görsel vardi Sitede hissettirdiğim Paris hilton aslinda olan pembe kabanli leyla
İyi eti az tüketiyorsunuz canım biz kurbanda kestik bitti bir tane daha kestik çok az var o da kaynanamgilde kaldık 2 ay yoksa o da kalmazdıBiz bu aralar pikniğe gidiyoruz sadece harcama pek olmuyor
Akşam üzeri yemeği yedikten sonra çay demliyorum çıkıyoruz yakında bir yerlere gidiyoruz
Mangal yaptıgımız zamanda buzluktan çıkarıyorum kıyma et var daha kurban etinden çok et yemiyoruz normaldede 1 sene gidiyor bize çoğunuda dağıtıyorum zaten
Malzemeler evden olunca masrafta olmuyor iyi oluyor
2 simidi tek başına yemedin umarımgünaydın bugün 2 simit parası verdim 4 tl başka harcama olmaz dün 60 tl sabun parası 10 tl bahçe kirazı 20 tl yoğurt parası kızım top istiyor ona vercem 20 tl nakit azaldı
Canım nasılsınız dikkatli olunıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi baya
@İyi eti az tüketiyorsunuz canım biz kurbanda kestik bitti bir tane daha kestik çok az var o da kaynanamgilde kaldık 2 ay yoksa o da kalmazdı
2 simidi tek başına yemedin umarım
Canım nasılsınız dikkatli olun
Baklava bugün aldiracagim. Afiyet olsun63tl kitap aldım .Kahvaltıda gözleme ve iki parça baklavayedim. Yeşil çay içecem
ıyiz canım sağol korktum bayadır olmuyo duİyi eti az tüketiyorsunuz canım biz kurbanda kestik bitti bir tane daha kestik çok az var o da kaynanamgilde kaldık 2 ay yoksa o da kalmazdı
2 simidi tek başına yemedin umarım
Canım nasılsınız dikkatli olun
Bende bayılırım hafif acı olunca süper oluyoBiber kizarttik kahvaltıya.
Bayılıyorum mmm şu ince kıl biber kızartmasına
Biz tavuğu da çok tüketiyoruz balığı da
Üfffff izerine de domates sosuBiber kizarttik kahvaltıya.
Bayılıyorum mmm şu ince kıl biber kızartmasına
geçmiş olsun canımıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi baya
Of valla bu sene bitseydiıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi baya
sağol canımgeçmiş olsun canım
Eşim hepsini sever ama çok düşkün değilizBiz tavuğu da çok tüketiyoruz balığı da
sağol canımGecmis olsun
sağol canım afiyet olsuunScss94 cok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
Bugün pazılı soğuk çorba, pilav, fırın poşetinde sebze tavuk atacağım fırına.Tatlı bir şey de yapsam iyi olur ama kendimden korkuyorum çok yerim kesin. Aslında yemek listesi yapabilsem çok iyi olacak.