Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aynen benim oğlumda bana cok zeki geliyo bu her annenin düşündüğü bişey bence ki zaten üstün zekalı felan diyede bişey dememiş burda herkesi azarlayıp ayar çekiyorlar kendilerince
bi görsel vardi Sitede hissettirdiğim Paris hilton aslinda olan pembe kabanli leyla

Aslında tüm annelerde aynı şey var şuana kadar binlerce veli tanıdım ennn algılama düzeyi düşük çocuğun velisi bile cocugum çok zeki ama.çalışmıyor der.
Velhasıl söz konusu çocukları ise anneler kırilgan hassas olur incitmemek lazım
Pembe kabanli leyla çok iyiyimiszaten geçen bölümde attı kabanli leyla dur sen dedim yarım akıllı Necla o kabanı sana gösterecek

İyi eti az tüketiyorsunuz canım biz kurbanda kestik bitti bir tane daha kestik çok az var o da kaynanamgilde kaldık 2 ay yoksa o da kalmazdı

günaydın bugün 2 simit parası verdim 4 tl başka harcama olmaz dün 60 tl sabun parası 10 tl bahçe kirazı 20 tl yoğurt parası kızım top istiyor ona vercem 20 tl nakit azaldı
2 simidi tek başına yemedin umarım
ıyiz canım çok şükür koltuğun yanina gittik hemen şiddetliydi baya
Canım nasılsınız dikkatli olun

Biz tavuğu da çok tüketiyoruz balığı da
Eşim hepsini sever ama çok düşkün değiliz
Tavuğun göğsünü severiz mesela çoğu yemegi göğüsten yaparım çorba için bütün tavuk alıp parçalattırıyorum sonra çorbalara çıkarıyorum
Etin yağını hiç sevmeyiz en ufak yağı bile ayıklarız eşimde bende sevmeyiz kurban etinin çoğunu kıyma yaptırıyoruz zaten
Her balığıda yemeyizçupra levrek hamsi palamut sadece bunlar
Sebze ve bakliyata düşkünüz birde hamur işine

Haftasonu ne pisirsem bilmiyorum.
Evde bi kabak var taze. Bezelye aksam yedik.
Dolap eksiltsem diyorum iyice bosalsin hersey sonra alicam
Ama aklima bsy gelmiyor
Aksama icli kofteleri isitirim yoldan aldigimiz karpuz birazda makarna var sanirim yeter.

sağol canım afiyet olsuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…