Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar araç piyasası fena fena
Çok dikkat edin araba alırken satarken
Biz bi arabaya bakıyorduk almaya niyetlenmistik. Sonra vazgeçtik ,yalan yanlış bazı durumlar yakaladık.

İlanı kaldırmıştı, şimdi tekrar koymuş. 10 bin fazla yazmış hatta.
Ve açıklama kısmında yazdıkları tamamen farklı önceki ilan açıklamalarından😡
Şok olduk. Bizzat gördük dönen oyunu

Biz bi arabaya bakıyorduk almaya niyetlenmistik. Sonra vazgeçtik ,yalan yanlış bazı durumlar yakaladık.

göz göre göre yapiyolar yaa 😤

Sana bir araba linki atmıştım hani audi döşemeleri berbat filan demiştim 175 bin diyordular . Aynı arabayı ankaradan satışa koymuşlar 200 bin yazmışlar

tuce_tuce tuce_tuce doktorun söylediklerine sevindim biraz rahatla artık
Büyüdükçe şaşıracaksın sevineceksin hüzünleneceksin hepsini bir arada yaşayacaksın annelik böyle bişey🤗
Valla gayet rahatladım 😅 bugün eve geldik pideyi yoğurda batırdık eline verdik gayet yedi bende arada kaşıkla yoğurt verdim ağzına .

Sana bir araba linki atmıştım hani audi döşemeleri berbat filan demiştim 175 bin diyordular . Aynı arabayı ankaradan satışa koymuşlar 200 bin yazmışlar
😱😱
Belki de cizreden aldı ,Ankara'ya götürdü, off yoruldum yolda , bı 25 bini hak ettim dedi😂😂

Şaka bir yana ama iyi dolap dönüyor

Strawberry’nin Konusunu şimdi gördüm. çok gereksiz üstüne gitmişler kızın.
Endişesini paylaşmış Kızcağız, kaç yıl önceki mevzuyu çıkarmışlar ortaya. Üzüldüm

Günaydın.
Bizim gün sabah 5:30da başladı. Fırıncı mı olacak nedir zilli. İki gündür cok erkenci. Gece de ablası rüya görüp ağlayarak uyanmıştı zor uyuttuk. Bugün muhtesem başladı yani. Tüm enerjimi kızlara saklayıp öğlen onlar uyuyunca uyumayı planlıyorum. Yemek falan yok menemen yeter uğraşamayacağım bugün :)

Günaydın kızlar, 3 günü sıfır harcama ile geçirdim ama bugün biraz harcama yapacağım mecburen.

Güzel bir gün olsun :dua:
Çok güzel ya maşallah.

Aslında birbirimizi teşvik edip harcamasiz günler yapsak bu aralar özellikle.
Önceden yapardık kızlar güzel de olurdu.

Bugün orduevine gidelim diyor bizimki.
Yemegiydi cayiydi cereziydi orda da çok harcanıyor ki

Çok güzel ya maşallah.

Aslında birbirimizi teşvik edip harcamasiz günler yapsak bu aralar özellikle.
Önceden yapardık kızlar güzel de olurdu.

Bugün orduevine gidelim diyor bizimki.
Yemegiydi cayiydi cereziydi orda da çok harcanıyor ki
Evet sana katılıyorum püre maşallah topiğimiz çok güzel birikim yapıyor Gereksiz harcamamak içinde yine teşvik çalışmalarına başlayabiliriz

X