- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.301
göz göre göre yapiyolar yaaKızlar araç piyasası fena fena
Çok dikkat edin araba alırken satarken
Biz bi arabaya bakıyorduk almaya niyetlenmistik. Sonra vazgeçtik ,yalan yanlış bazı durumlar yakaladık.
İlanı kaldırmıştı, şimdi tekrar koymuş. 10 bin fazla yazmış hatta.
Ve açıklama kısmında yazdıkları tamamen farklı önceki ilan açıklamalarından
Şok olduk. Bizzat gördük dönen oyunu
Sana bir araba linki atmıştım hani audi döşemeleri berbat filan demiştim 175 bin diyordular . Aynı arabayı ankaradan satışa koymuşlar 200 bin yazmışlarKızlar araç piyasası fena fena
Çok dikkat edin araba alırken satarken
Biz bi arabaya bakıyorduk almaya niyetlenmistik. Sonra vazgeçtik ,yalan yanlış bazı durumlar yakaladık.
İlanı kaldırmıştı, şimdi tekrar koymuş. 10 bin fazla yazmış hatta.
Ve açıklama kısmında yazdıkları tamamen farklı önceki ilan açıklamalarından
Şok olduk. Bizzat gördük dönen oyunu
Valla gayet rahatladımtuce_tuce doktorun söylediklerine sevindim biraz rahatla artık
Büyüdükçe şaşıracaksın sevineceksin hüzünleneceksin hepsini bir arada yaşayacaksın annelik böyle bişey
Sana bir araba linki atmıştım hani audi döşemeleri berbat filan demiştim 175 bin diyordular . Aynı arabayı ankaradan satışa koymuşlar 200 bin yazmışlar
Benzin parası ekledi bence hahhaa
Belki de cizreden aldı ,Ankara'ya götürdü, off yoruldum yolda , bı 25 bini hak ettim dedi
Şaka bir yana ama iyi dolap dönüyor
Millette ne hafiza var yaStrawberry’nin Konusunu şimdi gördüm. çok gereksiz üstüne gitmişler kızın.
Endişesini paylaşmış Kızcağız, kaç yıl önceki mevzuyu çıkarmışlar ortaya. Üzüldüm
Gece 37.5-38 bandında gitti ateş sabah 4 de calpol verdimGünaydın kızlar.tuce_tuce oğlun nasıl oldu gece nasıldı ateşi?
Çok güzel ya maşallah.Günaydın kızlar, 3 günü sıfır harcama ile geçirdim ama bugün biraz harcama yapacağım mecburen.
Güzel bir gün olsun
Evet sana katılıyorum püre maşallah topiğimiz çok güzel birikim yapıyor Gereksiz harcamamak içinde yine teşvik çalışmalarına başlayabilirizÇok güzel ya maşallah.
Aslında birbirimizi teşvik edip harcamasiz günler yapsak bu aralar özellikle.
Önceden yapardık kızlar güzel de olurdu.
Bugün orduevine gidelim diyor bizimki.
Yemegiydi cayiydi cereziydi orda da çok harcanıyor ki
Süper olurÇok güzel ya maşallah.
Aslında birbirimizi teşvik edip harcamasiz günler yapsak bu aralar özellikle.
Önceden yapardık kızlar güzel de olurdu.
Bugün orduevine gidelim diyor bizimki.
Yemegiydi cayiydi cereziydi orda da çok harcanıyor ki